שרשור צהריים
יום חמישי8/9/11

לונדרון

New member
הוא העביר נושא בכוונה

מה שהפריע לו זה שהיא ניסתה להכניס אותו לפינה בשיחה, והוא שיחק אותה יעני לא מבין מה היא רוצה ולמה היא כזאת דרמטית, והעביר נושא ליוני.

שאפולי

New member
אתי סתם הורסת לחן

מרכושנות. היא לא רוצה להפסיד אותה- ולכן היא לא רוצה דיתפתח משנהו עם גב

רינתי77

Active member
אני לא יודעת מה המניעים של אתי בדיוק, אבל

היא צדקה כשאמרה לחן שהיא עושה צחוק מעצמה בעצם השיחה עם גב. גב אמור לזפזפ בין 2 בחורות כדי לשמור על עניין הצופים בתכנית, אך הוא עושה את זה בצורה המגושמת ביותר האפשרית, ללא שום קלאסה.

שאפולי

New member
אז מה?

עם כל הכבוד- צריך להכניס דברים לפרופורציות. הם כולם מכירים שבועיים- הוא לא חייב לה כלום גם לא לקרן. הכל בסדר, מותר לקחת זמן ולפלרטט אם חן תתחיל עם משחקי אגו זה אבוד לה (גם גב וגם המשחק) צריך לפהנים שזה לא החיים- החוקים שונים. חוץ מזה- מה עדיף? לנשק 3 בנות במקביל, לשכב עם 2 ובסוף לבחור אחת? לא בבית סיפרי

רינתי77

Active member
מה שעדיך לי או לך לא רלוונטי מפני שכמו שאמרת

זהו משחק ולא החיים האמיתיים. וודאי שהוא לא חייב דבר לא לקרן ולא לחן. אבל, כמו שהסכמנו, זה משחק והבעיה היא שהוא לא משחק. זה בדיוק העניין: הוא נכנס למשחק אבל עושה כל מה שביכולתו כדי לא לשחק! אני מצטערת, אבל אני לא ראיתי שום פלירטוט מצידו כלפי אף אחת. מה שכן ראיתי זה פינגפונג אידיאוטי של אמירות סתמיות המתחזות לשנינות.

לונדרון

New member
מסכימה עם שתיכן בעניין המשחק, ועוד

ברור שזה לא החיים האמיתיים. שאפולי- באופן עקרוני אין כל פגם בפלרטוט גם לטעמי, אבל דעתי דומה לזו של רינת בכך שמה שגב עושה לא אינו פלרטוט (אולי הוא חושב שזה פלרטוט). גב מנסה להרגיש טוב עם עצמו, להוכיח לעצמו שהוא יצא מהאשפתות והצליח לנצח במלחמה נגד ההתמכרות שלו. אני יכולה להבין מהיכן זה מגיע. אבל וזה אבל גדול, לא ראוי והולם לעשות זאת על חשבון ההכפפה והשפלת האחר. לחן אין כרגע זמן לפלרטוט, היא עומדת הערב להדחה ולדעתי היא נכשלה בשיחה אם היעד שלה היה להבטיח את הישארותה. מהבחינה הזאת, אתי אמרה לה "אני מאוכזבת ממך....השיחה הייתה כמו בין שני ילדים מפגרים...וכו'" ובזה, לדעתי, אתי סיכמה את תמצית השיחה הזאת.

goodpink

New member
השיחה לא היתה להבטיח את הישארותה היא די

בטוחה שהיא נשארת מהסיבה שטלוזיונית צריכים אותה לדעתה. השיחה היתה מאחר ובאמת היא מעוניינת אמרה שיש לה קראש על גב ומפריע לה. היא היתה צריכה לחכות שהוא ידבר איתה היתה או לדרוש ממנו יותר כבוד ורצינות לשיחה. שילחו ללופט לדבר ויתיחס לדברים ברצינות ולא לאפשר לו להתלוצץ ולהעביר נושא. הרי היא יודעת שהיא מנוצלת לצורך הטלוזיוני ואם הוא אמר לה דברים שהוא נמשך אליה אבל המעשים שלו לא מראים נכונות להכיר אותה בווילה שתגיד לו כמו שאמרה אתמול שלא מוכנה להיות סתם צלע או פינה במשלוש. בכל מקרה הוא לא חייב להם כלום אבל כן מעורך בן אדם שישר עם עצמו ויש עם אחרות ולא משלה בנות לצרכיו האישיים. ומה שהוא עושה עם חן לא לעניין. הוא קיבל לטיפה לאגו ומתייחס אליה בשעשוע. דבריה משעשעים אותו. ושהיא אומרת דברים נכונים והוא נכנס לפינה היא מאפשרת לו לצאת ממנה כי הוא באמת לו יודע איך להתמודד איתה ועם הישירות שלה. היא לא באה אליו כ-damsel in distress לא פונה לצד האמטי שלו בניגוד לשחקנית שהיא לא DAMSEL אבל משחקת אותה לידו כל הזמן IN DUSTRSS כל הזמן פונה לצד האמפטי שלו כל הזמן יש לי בעיות אם זה שלא חשפתי יש לי את זה שלא חשפתי נפגעתי ממך מזה נפגעתי מזה ונפגעתי מזה....והוא קונה את זה. חן באה אליו בישירות הצד הפגיע שלה ראו אחרים ראו איתן ראו אחרים שהיא בכתה אבל לא גב. ולכן מרשה לעצמו להתייחס אליה בצורה הזו.

לונדרון

New member
GP היא באה אליו כל הזמן עם אותן תלונות

אפשר להגיד על פי אותו היגיון שהגישה שלה כלל לא עובדת עליו. הוא אולי ישאיר אותה עד אחרונת המשתתפות החדשות, אבל לגמר זה לא יביא אותה. חן חשובה להפקה - יתכן מאוד. אבל בגישה שלה היא תהפוך רק ליותר ויותר פאטתית ותאבד גם את האהדה של הקהל. לומר לגב השכם וערב שמעשיו אינם עולים בקנה אחד עם דיבוריו, זה כבר old news אחרי ששבוע (מתוך השבועיים שהם מכירים) הוא לא שם עליה קצוץ. הוא כבר לא באותה נקודת זמן ועניין, ההתנהגות שלה הורידה אותו ממנה. ושוב אתי צדקה שאמרה לה: "שחררי ממנו, הוא לא בשבילך". מה יותר יכול להעיד על הפער ביניהם מאשר הריחוק הפיזי עצמו במהלך השיחה - היא במטבח והוא בקצה הסלון.

goodpink

New member
לדעתי היא גם צריכה להתרחק ממנו אבל אם כבר

יזמה את השיחה היא היתה צריכה לדרוש ממנו יותר רצינות יחס אישי ותשובות אמיתיות ולא התחמקות היא לא היתה צריכה לתת לו לדבר ובעצם להגיד כלום. הרי בשיחות שלה עם אנשים אחרים היא יודעת בדיוק מה הוא עושה לה...אז שדרוש את התשובות שישים את הקלפים על השולחן. זה לא לעניין לנצל אותה ככה בגלל שהוא מודע שיש לה קראש עליו ובמיוחד לא אוהבת את ההתנשאות עליה וזה שהוא משועשע מאיך שהיא. הדיבורים עליו לא כל כך מפריעים לי אבל היא צריכה להתרכז בחברות שלה וזהו ולא לחפור יותר מידי על אותה שיחה שתספר לכולם ביחד. היא מנסה אולי בדרך הזו לשכנע את עצמה שזה בסדר שהיא פנתה אליו ורוצה להבין את היחס שלו אליה. לא אומרת שההפקה באמת אכפת מחן הם לא מושקעים בה הם באמת מעוניינת ומושקעים בקרן אבל נוח להם שתיהיה מישהי שתעשה את כל העניין יותר נסבל ובסופו של דבר זה נותן ספוט לייט לקרן וגב וזה מה שחן לא מבינה. אם היתה נשארת בקו שלה בסוף הוא היה מדבר איתה וגם אם לא היא היתה רואה שהיא נשארת ורואה שהיא מקבלת תמיכה מיוני ובסופו של יום אם היתה נשארת בין אחרונות החדשות עדין היה לה יותר סיכוי אם הקהל יראה שהיא נשארת נאמנה לעצמה וחושפת את גב במערומיו. והיה לה סיכוי קלוש ביותר אבל עדין סיכוי להיכנס לגמר. טעות היתה שהיא יזמה את השיחה. וכבר אמרתי לדעתי היא טועה ברגע שהוא יצא עם קרן לדייט בניגוד למה שאמר לה שיקח אותה לדייט שיהיה לו היא היתה צריכה לשנות את הגישה איתו. צריך רק להבין מאיך קרן משחקת איתו כמו שאמרתי משחקת DID ופונה לצד האמפטי שלו ממשבר למשבר ...וחן באה בישירות והוא לא רואה איך הוא פוגע בה את זה רואים אחרים ולא הוא. לסיום אני גם מסכימה עם אתי שגב לא בשביל חן אולי לוילה יש להם פלירטוט ונמשכים אחד לשני אבל היא מחפשת מישהו רציני להתחתן איתו והיא באה מבית שמרני והוא לא מישהו רציני להתחתן איתו ולהוריה יהיו הרבה בעיות איתו...כמו כן הוא בחור מורכב ולא בטוחה שהיא יכולה להתמודד איתו או רוצה להתמודד עם כל מה שהוא...

שאפולי

New member
זאת הדרך שלו לפלרטט

אני מכירה לא מעט גברים כאלה. ברור לי שבחיים האמיתיים הוא לוקח צעד קדימה ואילו שם הוא מכניס כל מיני שיקולי אסטרטגיה להזכירך- גם על איתן היו מיליון תלונות שהוא לא מספק את הסחורה

רינתי77

Active member
התלונות על איתן בהחלט מוצדקות

וככה זה נראה כששולחים נער לעשות עבודה של גבר. אותם הדברים אמורים לגבי גב. ייתכן מאד וכמו שאת אומרת הוא חושב שמה שהוא עושה זה פלירטוט, וזה עוד יותר עצוב. זה שוב מדגיש עד כמה הוא חסר כשרון להיות מלוהק לתפקיד הרווק, ממש כמו איתן. אבל ההפקה החליטה לקחת אותו אז שיאכלו תחת.

רינתי77

Active member
הפורמט מעפן, זה נכון, אבל יש גברים שהיו

עומדים במשימה הזאת, ועוד איך יש. אבל ההפקה הדפוקה לא חיפשה גבר קזנובה, היא חיפשה סלבים דה לה שמאטע...

איך אפשר לעמוד במשימה כזאת?

את מתראת לעצמך את איתן (או כל גבר אחר) שוהה בוילה הזאת שלושה חודשים כשהוא מנהל יחסים אינטימיים (ברמות שונות) עם כמה בנות ורק בתום שלושת החודשים חושף את מי הוא בחר? זה בלתי אפשרי, גם בפורמט האמריקאי, הרווק חי בנפרד ולוקח את הבנות לדייטים חיצוניים, הן לא רואות מה באמת קורה בינו לבין יתר הבנות. רוב הנשים גם לא היו עומדות בזה, עובדה גם במקרה הזה, אורטל וגם קרן בנקודת זמן מסויימת לקחו צעד אחורה, דניאל היחידה שהייתה מספיק חדורת מטרה כדי לשרוד את זה, אבל רוב הנשים לא היו עומדות בזה. זה קושי נפשי ורגשי בלתי אפשרי. כאן זה נגמר תוך חודש כשאיתן הרגיש מוסרית שזה בלתי אפשרי (דיבר על זה אצל איריס לא פעם) כל גבר נורמלי היה מרגיש ככה, כמה אפשר למשוך נשים באף ובבוקר לקום לראות אותן מול הפרצוף שלך? אם יש גבר כזה, הוא ראוי לבוז ולא להערכה.

רינתי77

Active member
מסכימה שהמשימה לא קלה אבל הרווק האמור

לא חייב לנהל מערכות יחסים אינטימיים עם כל הבנות והוא לא חייב לחשוף את האחת רק בסוף התכנית. זה באמת מה שקרה בתכנית הרווק וזה התאפשר כי הוא לא חי איתן באותו בית.אבל...כן יכול אותו הגבר ליצור עניין רב בו אצל רוב הבנות( מה שלא קרה עם איתן, למשל..) ע"י כך שיהיה כריזמטי בצורה בלתי רגילה, יודע להתנסח היטב ויודע איך לסקרן אישה. נכון, מדובר בטיפוס חלקלק (קזנובה, כבר אמרנו...) ואולי החיים לא הינו משבחים אותו על כך. אבל בשביל הצופים שרוצים אקשן. הוא היה מושלם!

רגע רק רגע

Active member
אמנם באיחור...

הצעות לשיפור הפורמט: 1> להכניס כמה רווקים לא מוכרים שלא מעניין אותם איך הם יצטיירו בעיני הקהל. כל הוויתם היא- "לעשות" כמה שיותר בחורות. לא חסרים כאלו ברחבי הארץ. 2> להבטיח פרס כספי לבחורות שיגיעו לסוף עם זוגיות מוצהרת (בחירה של הרווק). נניח, 100,000 ש"ח ללא קשר לבחירת הקהל. זה ידרבן חלק לא מבוטל של בחורות "לרצות" ולהלחם על הרווקים. 3> כל שבוע (!) להכניס כמה זוגות לסוויטות נפרדות למשך 48 שעות. כבר ראינו שכשזה קורה... דברים מעניינים קורים. 4> הסעיף הכי חשוב! להפנים איך מנהלים שידור רציף של 24 שעות. ללא תקלות של סאונד. ללא מעברים חדים של המצלמה מהתרחשות אחת ל(חוסר) התרחשות אחרת. אני בטוח שישנן עוד המון דרכים לשיפור.

יש הרבה, אבל עדיף לוותר לגמרי על הרעיון חחח

כי יש הרווק ויש האח הגדול ולא ברור בשביל מה צריך את המישמש הזה. הקונספט שאתה מציע מזכיר תוכניות טראשיות מהגולה (פרדייז הוטל וכד') אז לא צפיתי כי נגעלתי וגם היום לא אצפה. אני הייתי שמחה לתוכנית ריאלטי של איתן ודניאל מחוץ לוילה...

למעלה