שרשור צהריים
והלאה3/9/11

niva99

New member
צריך לשחול אותה לסורים - לעינוי שבויים.......

רק תפתח את הפה ותתחיל לחפור והם יודו כבר בהכל- רק שתסתום כבר...

snir238

New member
אתי משקרת בשידור חי שקרן לא רחצה כלים

רק אתמול קרן רחצה כלים וקירצפה את התבניות. אתי הזאת פשוט מגעילהההההההההההההההההה חיה בסרט קישתאאאאאאאאאא תעופי כבר ותלכי לחברות שלך בבית (אם יש לך באמת חברות או שהיו לך אחרי שראו איך את מתנהגת)

niva99

New member
אתי פשוט מבחילה

תסמונת הישראלי המכוער... אחתכזו שבחו"ל פאדיחה להיות לידה...

דידי 9

New member
סניר, ודניאל התחמנית טורחת לתקן אותה לגבי

זה שקרן עשתה כלים בעצמה-רק בחצי פה:) היא מאוד מאוד "תמימה" דניאל. בכאילו. בחורה שפלה ונוראית ברמות שאתם לא רואים בכלל!!

נעמה8080

New member
שעתיים של לכלוכים של אתי על אורטל, יכולים

להיגמר ב: אורטל: אתי, בואי נשלים
אתי: בטח, כפרה, חיימוס! חיים שלי! אני הכי רוצה להשלים איתך, אין עלייך! חחחחחחחחולה עלייך!

האספנית

New member
../images/Emo240.gifהנאום של אתי../images/Emo239.gif

השעה 16:00, אתי נואמת כשעה לדניאל ! לפי אתי, המצלמות שמצלמות, יוכיחו לדניאל כמה אתי הייתה תמיד בסדר. אבל לאתי יש בעיה, היא לא זוכרת מה היא עשתה ואמרה בעבר. היא לא זוכרת שהיא אומרת משהו ומיד אחר כך אומרת למישהו אחר בדיוק את ההפך. היא למשל שכחה שקיללה את דניאל ואמרה לקרן בימים שקרן רצתה את איתן, "בואו נשגע את דניאל עד שתקבל סרטן"! דניאל המקסימה! אני מקווה שאת מקבלת כל מילה של אתי עם אלפי הסתייגויות ! שאת לא מאמינה לכל מילה של אתי אלא מסננת את דבריה. דניאל, את הבחורה הכי ישרה והכי תמימה בבית אבל בגלל שאת חכמה אני מקווה שאת תדעי להלך בין הטיפות ובין הנחשים!!

נכון ואתי אומרת מספר פעמים " הכל מתועד

במצלמות , יש פה המון מצלמות" דניאל אומרת לאתי שכל הבנות התאספו ושתהייה אוירה נעימה בבית, אתי עונה לה:" בלי העמדות פנים וכל זה , לא בא לי על זה".. טיפשה אתי אעלק לא בא לה על זה.

דניאל לא תמימה, אבל אין לה את היכולת לדעת מה

שאנחנו יודעים. אני מאמינה שהיא לוקחת בערבון מוגבל את מה שאתי נאמה....היא תדע את האמת כמו שאתי אמרה- כשיצאו. לאתי יש הפרעה נפשית קשה ...שאלוהים יעזור.

SHELGIA21

New member
צודקים דניאל לא תמימה היא רק סתומה!

או שנוח לה שאתי ליכלכה על כולם ורק אותה את דניאל פיארה שהיא אמיתית והב ייבי שלה, אז למה לה לנסות ולקן את הרושם של דבריה של אתי. היא כזו סתומה דניאל או אינטרסנטית שכאשר אמרה שהקהל מבת ים מצביע לאורטל ובגלל זה היא לא עומדת להדחה דניאל הייתה אמורה לצחוק לה בפרצוף ולהגיד לה שכל המדינה רואה ומצביעה ולא רק תושבי בית ים אבל לא דניאל הסתפקה בליקוקים של אתי אליה התנשקו וסגרו עניין שאורטל היא השחקנית והצבועה במקום. אז דניאל לא כזו מציאה אחרי הכל או טיפשה או תחמנית טוב היא לא יוצאת מהסצינה הזו

meytula

New member
אני בעד השקרים של קרן.להציג אותם לראווה

אתי לא ממש משקרת,היא פשוט מקצינה ומורידה את עצמה מהמשוואה אבל לרב הבסיס של הדברים שלה נכון.לא תמיד עם קרן היא קולעת בול וגם על אורטל ,עם כמה שאני אוהבת את אורטל היא מאוד צבועה עם המשחק שלה עם קרן ,פתאום חברה שלה

אורטל האחרונה בוילה שיגידו עלייה צבועה

אתי זו שגררה את אורטל ללכלוך עם קרן, קרן ואתי ריכלו כל הזמן ללא הפסקה על אורטל. קרן ואורטל הלבינו את העניניים והשלימו ואתי אכולה שכולם אוהבים את אורטל ואפילו פעם אחת לא עמדה להדחה כי הקהל אוהב אותה ולכן אתי ממורמת ומלכלכת עלייה ללא הפסקה. אתי טיפוס מגעיל והיא שקרנית ונשבעת כל היום ומשקרת.

למעלה