שרשור צהריים
והלאה3/9/11

היא אמרה לה

שבקטע שהן ישבו שלושתן לשיחת בירור.. היא האמינה לאורטל ולא לאתי. לא שמעת שהיא אמרה לה? היא לא מתחנחנת בפניה.

אתם שוכחים שלדניאל אין מושג מה האמת.

אנחנו רואים ויודעים, אבל לדניאל אין את היכולת לדעת אם אתי כרגע משקרת או דוברת אמת ולכן היא הולכת בין הטיפות.

KEEK

Member
תראי, היא לא יודעת למה להאמין

שימי לב שהיא אמרה מס' פעמים שהיא תראה את מה שצולם ורק ככה תדע אורטל אומרת לה משהו אחד ואתי משהו אחר היא לא אומרת לאתי שהיא מסכימה איתה או מאמינה לה היא אומרת לה שרק בחוץ היא תדע מה נכון לדעתי היא צודקת..

דידי 9

New member
7 דניאל מנסה להראות שהיא בסדר עם

כולם בתכנית, ומניעה את אתי ללכלך על האחרות. מתי תבינו שהיא ערמומית כמו נחש צפע?? מתי? חחחחחח לא ייאמן פשוט

היי חדשה פו

אני רואה כבר כמה שבועות אני פשוט בהלם!!!! בחורות שלכאורה נראות מרשימות(קרן ליהאי ) ואם הייתי רואה אותם ברחוב לא הייתי בחיים משערת שאין להם עמוד שידרה(לפחות על ליהיאי ) או כאלה שמוכנות להשפיל את עצמם בפני גבר רוצה לנשק אותי והרעיון של התוכנית בכלל מגעיל אותי גברים הם אלה ששופטים את הבנות והם צריכות להוכיח להם שהם שוות חוץ מוניניה ואורטל ולמה נותנים במה למישהי מושוגעת? עוד על כדורים מה לא בדקו אותה לפני שנכסה לתכנית הבנתי שהיא על תקן על בדיחה לא להגזים עם הבדיחות ולא להביא בדיחה שהיא תת רמה שמוכנה להישבע באמא שלה החולה הגוססת המתה רק בשביל ללק לאנשים תתחת ודי אני קוראת להפקה שיצאו את ליהיאי או לפחות למחוק את כל הקטעים שהיא אונסת את עצמה !!! ועושה את עצמה מסכנה פשוט הבן אדם הכי עלוב שהיכרתי אי פעם!!! ולסיום מקווה שאורטל תיקח את הגמר היא הכי אמיתית שם.

אתי אומרת:" הכל מתועד יש פה מלא מצלמות"

מלכלכת על אורטל ללא הפסקה ומשכנעת את עצמה שהיא הדוברת אמת וכולם שקרנים

KEEK

Member
אתי חושבת שהקהל עם אורטל כי היא מבת ים

מסתבר שבעולמה של אתי, אם התוכנית מצולמת בבת ים, אז רק בבית ים צופים בה.

pink panther7

New member
אתי: אורטל אדם לא בריא אף גבר לא יהיה איתה

רגע אתי את אדם בריא ואיזה בבון בדיוק יהיה איתך?

אתי שכחה שהכול מצולם בשידור חי ושראו את זה

שהיא מרכלת על כולם. שאורטל תצא, היא תראה את הקטעים על מה שאתי אמרה עליה. האחרים יראו, שהיא ריכלה על כולם, כי יש סרטונים על זה באתר. יראו את כל הריכולים של אתי עליהם.

niva99

New member
העיקר היא נשבעת בבא סאלי ובשבת

אוח אין על ה"צדיקה" אתי...

דידי 9

New member
K או מישהו רואים מה דניאל עושה כעת? :) לא ייא

לא ייאמן! מה שדניאל עושה בעצם זה כך: דניאל לא מטומטמת, אפילו ערמומית ביותר! דניאל יודעת את האמת על אתי, אולי יותא מאיתנו. היא גם יודעת שמי שדוברת אמת היא אורטל, ולא אתי! היא יודעת בוודאות דניאל. אבל מה היא בעצם עושה לכם? :) לקהל שלה? היא נותנת לאתי לדבר רעות על אורטל, מול הצופים, שתדבר על אורטל רע-היא לא מדברת! היא נותנת לאתי לעשות את העבודה השחורה עבורה! ומה דניאל עושה? היא כביכול-"לא מבינה מה האמת ומי צודק" משחקת את התמימה חחחח ע ל י כ ם! דניאל, תחמנותך מזעזעת ומבחילה, ושתדעי שמי שאת יכולה לעבוד עליו=אלו על האנשים הלא ממש חכמים! תתביישי, זה לא האתר שלך, ויש פה אנשים חושבים. את מגעילה. היא גם כדי לעודד את אתי ללכלך על אחרות, ולהראות שהיא בסדר עם כולם, מה שלא הגיוני-היא מזדהה איתה בהמון מילים. מעודדת אותה. רבותי, אורטל כנה, אמיתית, ישרה, טובה באמת-אל תפלו לפח שהתחמנית הזו טומנת לכם!

niva99

New member
שמישהו יסתום כבר לדמגוגית בשנקל הזו את הפה

הו , אתי, אתי, אתי...איזה עונש כמה שטיפת מוח היא עושה לדניאל...עלאק יש מצלמות בבית והיא תסתכל לה בעיניים בגמר - מנסה להוציא את אורטל חול נפש ולא יציבה... שיעשו כבר טובה ויוציאו את המחלואה הזאת...מכת המדינה ...

למעלה