שרשור ציפורי
לילה נרעשות

KEEK

Member
אם הם מכניסים את כל אזרחי ישראל לוילה

למה שלא יכניסו ליום אחד את המודחות סתם בשביל הפאן? בא לי לראות את המבט של ליהי מול עדי אתי מול לירון קרן מול ליז איילת מול ענבר זה יכול להיות מעניין בטוח יותר מעניין מסיפורי וינגייט של זאבי ושות'..

adiyon2

New member
יכול להיות יותר מגניב

מפגש של המודחות עם איתן וגב, ליכלוכים על כל אלה שנשארו בוילה (יתנו להם לספר מה הבנות אמרו), ואת כל זה ישימו בפלזמה לעיני הבנות שנשארו.

דקל69

New member
נעלמה כבר שעות, גם גב. אתי ומור ישנות

וגם אורטל. את דנה, ונינה וחן ראינו במטבח וכל השאר ישבו יחד בחצר הבנים. כנראה שגב וקרן יחד. נראה לי שגב החליט, הוא לא יתן סיכוי לקשר עם חן, הוא ידהר עם קרן למליון. תאכלס רק איתה יש לו סיכוי להביא אותו, כי אורטל לא שמה עליו בגרוש ואין מישהי אחרת. יש לי הרגשה שהם אלה שיזכו בסוף, כנראה גב קיבל מסר להדבק לקרן ולהגדיל את הסיכויים שלו.

KEEK

Member
למה את חושבת שגב וקרן יזכו

על חשבון דניאל ואיתן? או אורטל?

דקל69

New member
אורטלנ לא תזכה, ההפקה מנסה לעשות הכל בכדי

לייצר זוגות. כך עשו עם משימת הזוגות בכלבים, הדחיפה של ליהיא לבן ע"י הפסיכולוגית ואורטל זכתה לזמן מסך רק בזמן שחשבו שיקרה משהו בינה לבין אורן ושידרו את הדילמה שלה בזמנו. מעבר לזמן זמן המסך שלה מזערי ודי לא מפרגן, מראים את הבנים מלכלכים עליה ומפקפקים בה ומנסים למצוא שיחות נפש שלה שבהם כאילו היא מלכלכת על אחרים. הקרב יהיה בין הזוגות גב-קרן ואיתן-דניאל, איתן ודניאל כבר ותיקים בזוגיות ופחות מרגשים וקרן אחרי כל הדילמות שעברה ולבסוף "מצאה" בן זוג שהתאהב בה ובחר בה תזכה בבכורה. אם הקהל ישמור חסד נעורים לרומן החזק והיציב של דניאל ואיתן יש מצב שהם יזכו אך בגלל העובדה שגב יותר פופלרי מאיתן בגלל הסימפטיה שזכה לה בהשרדות יש מצב שהזוג קרן-גב יזכו בגלל זה ובעיקר בזכות ההתמקדות בקרן וזמן המסך המשובח והעריכה המטיבה. לא מאמימנה שאורטל תזכה אם זה תלוי בהפקה, היא יושבת להם כמו עצם בגרון בגלל חוסר הזוגיות והתמיכה מהקהל.

KEEK

Member
לא רואה איך גב וקרן ינצחו את איתן ודניאל

למרות העריכה הטובה שקרן מקבלת, אני לא חושב שזה יקרה. אני כן מסכים עם מה שאמרת על אורטל..

סתיו7337

New member
חן זאת אתי צעירה. הטעם של גב לא מובן לי

הוא גם התלהב מהמשפחה של אתי.....

ליאורי13

New member
חן סיימה את תפקידה אצל גב

קרן שמה לו מלכודת והוא נתפס ולא יכול להשתחרר עכשיו רשמית ניתן להכריז על הזוג השני, קרן-גב חן יכלוה ללכת הבייתה

sivan513

New member
אוי בן כזה דוחה

מיום ליום הוא מגעיל אותי יותר אני לא מבינה איך ליהי מסוגלת לגעת בו מסכנה חחח

KEEK

Member
יש לו כרגע דלקת בגרון

מוכן להמר על כל נכסי (כי אין כאלה..) שהיא גרמה לו איכשהו לדלקת הזאת העיקר שלא ידחוף את הלשון שלו

קשקשה9

New member
ליהי :היחידות שלא דיברנו פה על אף אחת זה

ארבעתנו (קרן,ליהי,דניאל,ואורטל)
אוי הבטן

סתיו7337

New member
לדעתי זה שווה ערך לעובדה שאתי לא מבינה מה >>

רוצים ממנה ומה היא עושה לא בסדר. איך המציאות משתנה בוילה.

adiyon2

New member
צודקות ליז היא באמת אף אחת

כנ"ל לירון, דניאל, עדי, שכחתי מישהי?

למעלה