שרשור ציפורי
לילה נרעשות

sivan513

New member
אז בגלל זה היא דבוקה אליו בימים האחרונים?

כי הוא לא יכול לנשק אותה? חשבתי כבר שהיא קצת מתחילה להמשך אליו...

ליהי מדברת עם בן על אתי

היא אומרת לו שנמאס לה לשמוע ריכילויות על אנשים אחרים ושהיא שומעת ריכלויות אז היא מתרחקת. ליהי אומרת שאתי היחידה שפתחה עליה את הפה, ושהיא הקשיבה לאתי סתם והתחממה על אורטל לחינם

דקל69

New member
היא גם מנסה לעשות עוד דבר מגעיל ולהפריד

את הזוגות מהשאר. היא החליטה שמחר כל ,החברה" יעשו ארוחה נפרדת בחדר הבנים וייהנו. טוב שבן הסביר לה שזה ערב שישי וכולם צריכים להיות יחד, ליהיא לא כ"כ מרוצה מזה. תפסה תחת העכברה הקטנה, היא כבר רואה את הגמר לצד דניאל וקרן, היא מתעלמת מהעובדה שהיא תגיע אליו אך ורק בגלל פתיחת הרגליים ולא שום דבר אחר, בטח לא בגלל תמיכל ואהבת הקהל. והיא גם משקרת - שבוע שעבר ליהיא ובן טינפו על אורטל שהיא פתאום התרוממה עם כניסת החדשות שמהוות לה חברה ולעגו עליה.

מה בן וליהי אמרו על אורטל בשבוע שעבר?

היום בן אמר שאורטל משחקת עם אורן וליהי הסכימה איתו.

ela501

New member
דנה מעייפת אותי,חוזרת על עצמה כמו סביבון

שממאן ליפול

בוףברכה

New member
הייתי...פותח.../images/Emo223.gif.לה..ת'שער.....ש

ל...הוילה,.....ש'תגיע לבית
שלה.........בריצה........

פונפון32

New member
היא תעוף עוד כמה ימים תודה לאל. חבל שאין

הדחות משולשות. הייתי מעיפה אותה, את אתי ואת ליהי.

דקל69

New member
שמעתם את שיחת האסטרטגיה בין בין וליהיא?

הם מדברים על המועמדות להדחה, בן אומר לה שאם השבוע היא לא מועמדת להדחה זה בגלל המקלחת וליהיא הוסיפה שאם היא כן מועמדת כנראה היא צריכה לעשות דברים אחרים בוילה. פתאום כל זה נשמע מתוכנן ביניהם. הוא גם אמר לה שהם יראו הכל בחוץ וידברו על זה בחוץ. כאילו יש הסכמה ביניהם שהם יתחברו בשביל לשדרג את מעמדה של ליהיא בוילה ובן כנראה בשביל להעיף את האגו שלו לשמיים. היתה שיחה ממש מוזרה, ועוד יותר מוזר שהם מדברים על ההדחות כבר ביום חמישי. נראה לי שהדבר מציק לבן בגלל שהוא חושב שהזוגיות עם ליהיא משדרגת אותו אך ברגע שליהיא מועמדת להדחה זה גם מוריד מערכו אוטומטית.

goodpink

New member
גב מתעלם מחן מאז שחזר מהדייט מסכנה נראה

אם הוא יספר לה מה קרה בדייט ואם זה יהיה בהתאם למה שישדרו. מאז שהוא חזר מהדייט הוא "מתעלם" מחן. השיחה שהיתה בחצר שגם חן בחוץ וקרן משמאלו הוא לא ישר מבט לחן שישבה ממולו בזמן שסיפר דברים םוהיא הגיבה על מה שסיפר לא הסתכל אלה בכלל גם העובדה שניכנס לוילה משולב יידים עם קרן כשהוא יודע שחן יכלה לראות את זה ולהיפגע מזה קרן כזו צפויה הצלם הראה אותה מחכה באמבטיה חיכתה לגב שיבוא כדי להיכנס לחדר שלו או חיבוק או משהו היא כזו מעייפת...תלותית אם זו הבחירה שלו אכזבה גדולה ביותר גב...עם כל מה שראה ...אבל הוא יצטרך להתמודד עם זה כי עם כל העריכה שיתנו לקרן וזמן מסך היא עדין לא הכי יפה ולא מעורר סימפטיה כך שלא משנה מה הפקה תעשה להצביע לה לא יצליחו לשכנע הרבה אנשים שרואים מעבר למניפולציות של ההפקה... אין שם מישהי שמגיע לה את המיליון אבל דניאל ואיתן הם הרע במיעוטו וגם אורטל או חן.

למעלה