תגידו, יש בנים שאוהבים מקפליי?

sweet shir

New member
אריאל בהחלט בוגרת לגילה. לא.

היי, זה לא כאילו מקפליי בוגרים! יש להם את המנטליות של ילד בן 5! XDDDDD

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifאני מאוד בוגרת בדברים מסוימים!

אל תזלזלי בבגרות שליXDDDDDDDDDDDDDDD

sweet shir

New member
אני אזלזל!!!! XDDDD

במה את בוגרת? בזה שאת קוראת NC-17? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifאהמ, כן../images/Emo6.gif../images/Emo11.gif

ובזה שאני רואה אגו כל לילה סתם סתם XDDDDDDDDDDDDD אבל אני בוגרת נו אל תבאסי אותי ]:

Sivan McFLY

New member
../images/Emo210.gifסליחה סליחה! עם כל הכבוד! אתן תמימות פה

לעומת הטראומות שאני עברתי!! אני ראיתי פורנו לראשונה בכיתה ד'! אח שלי היה משכיר את פלייבוי ותערוץ האירוטי הזה.. וכשהיה לי משעמם הייתי צופה! XDD בריל! אגו זה מצ'עמם! פרסומות אצלם זה 2 פרות במגפיים צועדות באיזה חווה מסריחה וזה אמור לחרמן אנשים?! אני רציתי להקיא! >< עכשיו אתן מבינות למה אני כזאת ראש כחול ומקשרת כל דבר לדברים.. אחרים? DDD:

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gif"2 פרות במגפיים"XDDDDDDDDDDDDD

אני רואה את בקיאה באגו הא?
אני מתה פה מצחוק חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שיואו ופעם ראיתי טלנובלה עם פדריקו המושי מפלוריסיינטה D: והוא עשה שם סצינת סקס וישר העברתי כי הייתי ילדה קטנה ותמימה ולא ידעתי אם לראות את זה או לא כי בכלזאת הערצתי את פדה אבל פורנו זה אסור אז אני מחונכת והעברתי ערוץ, קפראליי

Sivan McFLY

New member
../images/Emo210.gifכןכן אני בקיאה! XDD

את יודעת מה היה הכינוי שלי לסדרה?? [פלוריסיינטה] פלוריקו!!!! כןכן! זה שילוב של פלור ופדריקו! שנאתי את שניהם! בייחוד את פלור והחיוך הכפאתי שלה! כל פעם שראיתי אותו רציתי לדפוק לה מחבת בפנים והתפללתי שאלוהים יפיל עליה פסנתר!! נכון שהיא כלכך דורשת???!! אפצ'י. היה לי אפצ'י

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifלבריאות קפרא לבריאות

דורשת זה לא מילה%#$^ אבל ראיתי את זה רק בגלל פבלין D: ~בנחמין, אני עדיין קוראת לו פבלין בגלל המורדיםXD~ זה היה ממכר נו, חוצמזה, בפורום של הסדרה הזאת הכרתי את השיר [סוויט שיר] מוחעחעחעחעחעח הסגרתי את שיר, גם היא הייתה כאפה פעם

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח אני חליייייייתייייייי על

פלוריסיינטההההה ברמוווווווווווות! יותר ממה שאהבתי את המורים XDDDDDDDDD פלוריסיינטה ורבלדה, זה כל מה שהיה לי בראש XDDDDDDDDDDDD חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ואני ואריאל קפרות עליה ריירנו על אימואים בפורום פלוריסיינטה, בשנה 2005, והיא בקשה ממני את המסן שלי! אח חס וחסה מה קרה?! לא ראיתי שהיא בקשה!!!!!!!! גיליתי רק לפני כמה חודשים שהסתכלתי בארכיון של פלורי XDDDDDDDDDD נראה לי היינו יחד גם בפורום האלופהXDDDD בכל מיק, לבסוף אני ואריאלוש המלכה נפגשנו שוב בסקרים ושאלונים!!!!! ושהיא הצטרפה למקפליי, אוה, פה ניצתה האהבה בינינו.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני בחרפון שלא מן העולם הזה XDDDDDDDDD0

N e r d y

New member
אומיגאד גם אני הייתי בפורום הזה פעם!

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יש מצב שהכרנו לפני מקפלי?! חחחחחחחחחח זה פורום עתיק, הייתי גם בפורום המורדיםXDDDD וגם אני ראיתי פלוריסיינטה רק בגלל בנחמין, ואח"כ זה נהפך להיות בגלל פדריקו |חרמניתעל|

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחחחחח מה היה הכינוי שלך? DD:

חחחחחחחחחחח פדריקו
אבל אז הלכו והרגו אותו
כמה שאני בכיתי
וזה היה באותו היום שהרגו גם את אפרת בטלנובלה בע"מ!!!!!!!!!!! יום טרגדיXD

N e r d y

New member
יאווו את לא מבינה כמה טישו היה בסלון בפרק האח

אחרון** XDDDD אממ אני מניחה ש"טוליייייייייי" או "tultul16" חחחחחחחחחח תקופת כתה ז'-ח'

sweet shir

New member
אומגד אני זוכרת אותך!!!!!!!!!!! אמג!!!! XDDD

מחר אני אבדוק בארכיון של פלוריסיינטהXD

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח אני הייתי חרמנית

וסוטה ורציתי לראות את זה אבל היה אגו רק בסלון!!!!!!!!! כמה התאכזבתי XDDDDDDDD ברצינות חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה