XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD איך היה מתאים לי להגיד "זאת השעה " אבל כולה 11 XDDDDDDDDDDDDDDDD כל דבר עכשיו יצחיק אותי נראליXD תדמייני את הפריסומת שאמרת בקול של חננה מורתית כזאת
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifבקול של ההוא מהישראליםXDDDDDDD
די אני מתה פה
וישלי פיפי ואין לי כח לקום כי קר לי ויורד פה מבול ואני אחליק עוד פעם ~כן, לפני כמה דקות יצאתי לתומי להביא קלמנטינה והחלקתי על התחת וזה נורא כאב אבל צחקתי כמו לאדת מהXDD~ טוב, הפיפי משתלט עליי, אני הולכת להשתין אל תלכו לי אל תלכו לי! איןלי כח להמשיך אולי תישארו להלהלהל למה אני שרה מזרחית? טוב עזבו, בייXDDDDDDDD
../images/Emo210.gifאת יודעת איך תכאב לי הבטן אחרי זה?!
אבל כשחושבים על זה... זו דווקא תוספת לא רעה לדיאטה! פשוט צפי בסרטון "Danny's Laugh" ביוטיוב במשך שעה וחצי ברצף.. והנה! כבר שרפת 150 קלוריות מכמות השומן בגופך! למה להרעיב את עצמך אם יש את מקפליי [ודני] ביוטיוב? הא הא! [פנינה רוזנבלום]
פופית, ובנים נרתעים מזה. אנערף. יש להם מלא מעריצים בנים בבריטניה. (תמיד שמצלמים מעריצים יש הרבה בנים בין הבנות). אגב, היו פה כמה בנים בפורום פעם. הם פרשו. חח ^^
באנגליה יש אפילו הרבה.. אפשר לראות המון בהופעות וכאלה.. אבל בפורום אני יודעת שהיו כמה ומשום מה הם פרשו. נראלי שזה בגלל שהם ראו שכולנו בנות P: בכל אופן- אני דנה, בת 15 וואלקם