לוח המודעות

משהו שמצאתי

בחיפושי אחר בידור בפורומים. לאחר בירור קטן, מסתבר שgl בן 13. 13! http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=272&msgid=1653058 מר מומין

MARMELAD

New member
ושלא תשכחו איפה שמעתם את זה קודם

סרט תיעודי חדש חדש מהתנור - TREMBELING BEFORE GOD - יוצא השבוע בניו יורק. הוא מספר על יחס היהדות להומוסקסואליות. על צעירים חרדים שמגלים את מיניותם ואיך הם משלבים את זה עם העולם ממנו באו. חלקם חוזרים בשאלה ועוזבים את הבית, חלקם מדחיקים ומתחתנים, ויש עוד אופציות. ישנה בסרט תיאוריה האומרת שמחלת האיידס היא בעצם העונש של אלוהים על חיי פריצות מינית הכוללים סקס מזדמן והומוסקסואליות.. והמקורות שלי מודיעים לי שהסרט הזה הוא אחד מסרטי התעודה החזקים ביותר שיצאו בשנה האחרונה. אז כשתקראו את הכתבה בסופשבוע בעוד חודש חודשיים או מתי שלא יזכרו לספר עליו... תדעו שמרמלדי ידע קודם.

MARMELAD

New member
../images/Emo131.gif לוח המודעות המחודש ../images/Emo130.gif

להודעות, הערות, ושאר ירקות

לא הספיק...

הפוסטר החדש של הבית הפתוח החזיק חצי יום בטרם הועבר אחר כבוד לבית הקברות להודעות. הרי הוא שוב.

MARMELAD

New member
שיחקנו אותה ! ! ! אנחנו גדולים ! !

שגם עם השירשורים הבלתי נגמרים שלי הודעות נדחקות לשולי המסך בקצב מדהים... וזה בדיוק הפידבק שהייתי צריך... יונתן, חייכת אותי.

Flicker

New member
עניינים שבצ´אט

אני יושב לי ומחכה לי שכל המפורסמים והחשובים יגיעו לצ´אט, ובמקום זה אני מדבר רוב הזמן רק עם עצמי, או אנשים שמתעקשים לשאול אותי כל הזמן מה אני מחפש. ואני לא מבין את השאלה, מה זאת אומרת מה אני מחפש? במבה.

Flicker

New member
יופי ג´רי

ומה רע בזה? אדם שמדבר עם עצמו יכול להגיע לתובנות מאוד גבוהות ומחוכמות. ואז, אחרי שהגעתי אליהן, אני יכול להעביר אותן אליך בשיחותי איתך, וכולם יחשבו שזה אתה דיברת עם עצמך וחשבת על זה, אבל זה בעצם אני דיברתי עם עצמי ואחרי זה דיברתי איתך.

e_male

New member
מועדון תמונות של חתיכים ../images/Emo91.gif

ושוב בצד היותר בידורי-אסקפיסטי של חיינו כולכם מוזמנים למועדון שהקמתי (אמנם לא בתפוז, בוואלה, אבל לא נורא..) שכל כולו מוקדש לחתיכים מהארץ, ויש עוד מועדון נפרד עם תמונות חתיכים מחו"ל. אז הנה שני המועדונים.. מוזמנים כולם להנות (כל יום תמונות חדשות)

לירוי

New member
בדיוק מצדיק את הטענה..

אין ספק שהסחורה שמגיע מחו"ל הרבה יותר איכותית מהסחורה המקומית! בלי לפגוע באף אחד כמובן.

דרור22

New member
ואם מדברים על אומנות

ציור שצירתי לפני כמה ימים (מזמן הפסקתי לצייר אך לפעמים כשרע לי זו פעולה מרגיעה מאוד) מצתער על האיכות הירודה של הסריקה אבל זה מה שיש.... תהנו תבקרו תנו דיעה....!!!

דרור22

New member
אצלי הקישור לתמונה לא עובד -

לא נורא אני כבר אחשוב על דרך להראות לכם אותה...

למעלה