לוח המודעות

MARMELAD

New member
../images/Emo35.gif לאן נעלמתי ב24 שעות אחרונות ../images/Emo35.gif

אני מצטער נורא... על שברחתי ככה בלי להסביר היה לי וירוסון כזה של 24 שעות כל הלילה שכבתי מעולף וכשהתעוררתי - כאילו שלא היו דברים מעולם אז אני עכשיו בדרך לעבודה לגבי גבר השבוע..... הממ... ג´וליאני...? או תומר היימן..? הממ דילמה.. אז כשאני אחזור בסביבות שתים עשרה בלילה אחת אתם כבר תחליטו יום טוב נשיקות וחיבוקים ובייייי גיא

../images/Emo7.gif למה לא אמרת שאתה חולה?... |נשיקה

אוי מתוקי...למה לא אמרת?? הייתי בא ומטפל בך...
ללטף לך את המצח, להכין לך מרק... החובש
הפרטי שלך...לא מפקיר חולה לבד... אני באמת מקווה שהכל עבר ועכשיו אתה מרגיש כמו חדש, יפה כמו
תרגיש טוב

MARMELAD

New member
כי לא הייתי ליד המחשב

וחוץ מזה עכשיו אני בריא... חי ובועט... דרך אגב היום באו לבקר אותי בעבודה שלושה מחברי הפורום אז שתדעו שנורא שמחתי לראות כל אחד ואחד ואחד ממכם ושאתם כולכם אנשים מיוחדים ומקסימים ואיך אני שמח שאני כאן

טאצי

New member
גיאאאא, סליחה.

נמלטתי על נפשי כשאחותי (איתה אני מנסה לדבר כבר שבוע) נכנסה אלי לחדר. בהתחלה רק הורדתי את החלון ואז, כשהיא לא שמה לב, סגרתי אותו. בכל אופן, מאז היציאה הראשונה והשניה, נוספו עוד כמה. והלילה גם היא נוספה לרשימה... מקווה שאתה סולח לי (ואני עדיין מחכה להסבר על היותי חולה נפש)...

Flicker

New member
אז אפרופו הדיון על בנים

אני רוצה לדווח שראיתי אתמול את "סיפורו של אביר", וזה סרט חביב ומשעשע, אבל יש לרוץ קודם כל בגלל Heath Ledger, שהוא כוסון בלונדיני ברמה עולמית, מלבד היותו גיבור ואמיץ לבב. זהו.

אם כך אני ממליץ על וין דיזל.

בסרטו The Fast And The Furious - או בתרגום הקלוקל של הארץ, מהיר ועצבני.

פעם אהבתי אותו, עוד כשהוא היה

בצעירים חסרי מוח, אבל דיזל הוא כוכב: גם נראה טוב (לטעמם של אנשים מסויימים) גם חכם וגם אוסף קומיקס, שזה כבר נותן נקודות אצלי...

i love u

New member
אני אישית שמעתי על זה בפעם הראשונה

מהודעתו של גיא ואני בטוחה שיש כאן עוד כמה כאלה... ולכן הקרדיט אכן מגיע לגיא על היוזמה של העידכון - תודה... ובהיזדמנות זו גיא אני מצדיעה לך על היותך אדם מיוחד במינו בין כל האנשים המיוחדים שסובבים אותי... כל הכבוד על היוזמה והאכפתיות בכתיבת המאמר "הכי גאים שיש - הסמים" תודה רבה! אוהבת תמיד, יפעת

MARMELAD

New member
אוח..... טוב אז תשכחו מהבלעדיות ../images/Emo8.gif

ואני חשבתי שהניו יורק טיימס יודע הכל קודם...

MARMELAD

New member
../images/Emo89.gif../images/Emo131.gif לוח המודעות ../images/Emo131.gif../images/Emo89.gif

הודעות, פרסומים, קללות וברכות, בדיחות, דברים שלא מעניינים אף אחד וכל דבר אחר שלא מצריך פתיחת הודעה חדשה לכאן. תודה.

MARMELAD

New member
../images/Emo111.gif אתם לא מאמינים ../images/Emo70.gif

איזה אתר מצאתי ! סלבריטיז, בעירום, ללא סיסמאות. (משם התמונה של בראד יקירי). תהנו.

MARMELAD

New member
רק תיזהרו מקוקיז

וכששואלים אותכם שאלות של כן ולא... תמיד לענות לא.

למעלה