לוח המודעות

~Gal~

New member
בוקר אור../images/Emo70.gif ../images/Emo42.gif

עכשיו הולכים לישון??? או שעוד לא?? תגיד גיאצ´וק, אתה בכלל ישן לפעמים?

בואו בהמוניכם לפורום "שמבאלה"...

או לפחות תנו קפיצת-הצצה לביקור קטן...
בפורום "שמבאלה" ניתן ורצוי לקבל תמיכה בכל הקשור ל"קונג-פו", כגון: - מדיטציה - הילינג - הגנה עצמית - מעברים קסומים - בריאות - אמנות הלמידה - אמנות היכולת וכולי... מדובר בפורום פנימי של תלמידי אקדמיית שמבאלה לקונג-פו - ובאותו זמן זה גם פורום תמיכה לכל מי שמעוניין ביעוץ הקשור לקונג-פו. אגב, קונג-פו זה לא אמנות לחימה, אלא פשוט עבודה על עצמנו. חלק מהעבודה הזאת כוללת לימוד של אמנות הריפוי ואמנות ההגנה העצמית. פירוש המלים "קונג-פו" הינו "התפתחות אישית". ואם אתם רוצים לדעת יותר על הקשר (הקיים) שבין "קונג-פו" לבין "אמנות הלחימה", אתם מוזמנים להיכנס לפורום... ותודה, גיא, על הבמה הנפלאה (הפורום שלך, מה זאת אומרת).

Yaniv-DC

New member
בהתחלה קיבלתי התקפת לב

"יניבי שלנו מפורסם" ואח"כ כתבה בגו גיי...

MARMELAD

New member
תמיד ידעתי שיניב הוא מלך ../images/Emo47.gif....

ודרך אגב, ראיתי את זה אתמול וניסיתי להוציא לזה קישור ולא הצלחתי... מזל שיש לנו את הטרמפיסט..!

פורום חדש נפתח!

שלום לכל החברים היקרים! בשעה טובה נפתח פורום חדש בשם:"יהדות והכרת המקורות" שיעסוק בהלך הרוח היהודי,פסיכולוגיה,אמנות,פילוסופיה והלכה-הפורום ילווה בתמיכתם של אנשי מקצוע בכירים בתחומי הפסיכולוגיה,חינוך,ורוח. הבמה חופשית ואין זה אתר להחזרה בתשובה אלא אתר ששם לעצמו מטרה לגשר על פערים בחברה הישראלית. נ.ב-גיל-תודה רבה על תמיכה!

אתי.ו

New member
פורום חדש - אבטלה

נפתח פורום חדש , בנושא אבטלה כולם מוזמנים לבקר בו, מובטלים , מובטלים לשעבר כאלה שיש להם טיפים להציע למובטלים איך מצאתם עבודה וכד´ והרבה הרבה מעודדים .... להת´ בפורום, אתי http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=277

דרור22

New member
אני לא יודע....

אני לא יודע אם לאחל לך מזל טוב על פתיחת הפורום.... או פשוט להיות עצוב מן העובדה שפורום כזה נפתח... מה שכן אני מקווה שהוא יסגר במהרה מחוסר מבקרים...
עם המון איחולים למציאת עבודות לכל מבקריו ולכל המובטלים בכלל דרור

אני רוצה להקדיש לכם שיר מדהים ../images/Emo14.gif

של Dido כמובן :) 07- Honestly OK-I just want to feel safe in my own skin, I just to be happy again/ I just want to feel deep in my own world/ but I´m so lonely I don´t even want to be with myself anymore/ on a different day, if I was safe in my own skin, then I wouldn´t feel lost and so frightened/ but this is today and I´m lost in my own skin/ and I´m so lonely I don´t even want to be with my myself anymore/ I just want to feel safe in my own skin, I just want to be happy again :( כל כך מרגש מיכל:)

KM-AIR

New member
לרגע נבהלתי...

וחשבתי שאת כותבת שהדיסק של NO ANGELS מדהים. הם להקה מזעזעת מגרמניה שנבחרה בתכנית "פופסטארס" והן עכשיו נורא מצליחות. אבל כמובן- שום קשר אלינו. דיידו היא דיי בסדר.

**Blue-Lagoon**

New member
פופסטארס

איזה תוכנית מזוויעה.... היינו בקריוקי באר כזה וכל פעם שמישהו סיים לשיר צעקו לו פופסטארס פופסטארס.. שרנו עד כדי כך מגעיל?!!?!?

דרור22

New member
יפעתוש אני צריך לדבר איתך

פשוט תשאירי הודעה מתי תהייה פה בצאט טוב? (אל תדאגי זה לא משהוא רע.. ) המון נשיקות וחיבוקים....
דרור

i love u

New member
מלאכונצ´יק שלי ../images/Emo26.gif ../images/Emo39.gif |י

בשבילך אני תמיד פה אז... תיקבע שעה לצ´אט ואני אהיה שם בשבילך... אוהבת אותך עד השמיים ואחרי הכוכבים שלך בהמון אהבה (וסקרנות חחח), יפעת

למעלה