שרשור לילה
עם חברים

אם זה היה האח הגדול, אולי, אבל אני חושבת

שההפקה הזאת משוועת למשהו, כל דבר שיעשה קצת רעש ורייטינג... אתי היא פוטנציאל נפיץ, עם קצת עריכה יוכלו להוציא ממנה אייטם עבצני נסוח "תתקדם" של אלירז לסער ואת הגועל נפש האמיתי ישאירו על רצפת העריכה. האמת היא שאני חושבת שברגע שכולן יחד ידברו עם אתי, אתי תתלונן על התעלפות ויפנו אותה משם לקיבינימט, שם מקומה הטבעי.

פונפון32

New member
היי מיצוש, לא ראיתי את הקטע המדובר, אבל

בזמנו זכור לי שאתי קיללה המון, ולא קרה כלום. אולי עכשיו יעשו משהו.. אין לדעת.

../images/Emo41.gifכמה בעיות עם אתי../images/Emo41.gif אנא כנסו

א. היא חסרת מודעות עצמית ומטיפה לאחרים. ב. היא טיפשה כי היא עושה מלא טעויות בבית וקרן מנצלת אותן לטובתה עם המניפולטיביות שלה. ג. היא בהמה. ד.כמו תמיד אצל אתי, הדברים שלה תמיד שקר ואמת ביחד. אבל בגלל זה לא מאמינים לה בסוף על קרן, היא אמרה כל מילה אמת. על אורטל, אני לא מבינה מה היא רוצה ממנה, אולי היא מתעצבנת שפתאום בקלות כזו היא התחברה לקרן, ואתי יודעת כמה קרן טינפה על אורטל עד לא מזמן. כנ"ל לגבי דניאל. אני לא זוכרת מה קדם למה, אבל היה קטע שאורטל ישבה לדבר עם איתן בחדר, ודניאל אמרה לאתי :" מה זה אני לא אוהבת שהיא יושבת איתו שם כ"כ הרבה". האם לאחר מכן אתי אמרה לה שאורטל עדיין רוצה את איתן? בכל מקרה, דניאל האמינה לאתי בקטע הזה מכיוון שגם איתן אמר לה משהו בנושא הזה. כשדניאל התעמתה עם אורטל על זה, היא האמינה לאורטל. ובסוף שתיהן הגיעו לתובנות שהיא שיקרה. (אבל מה.. גם איתן אמר לדניאל את זה!!) פה, בדיוק בנקודה הזו, קרן ידעה מתי לבוא ולהתחיל לספר לאורטל ודניאל שגם היא התרחקה מאתי כי היא אמרה דברים שקריים עליה. ואז פתאום נהייתה אחוות פגועות אתי. וזה בדיוק מה שקרן רצתה. היא לקחה את הטיפשות של אתי והפכה את זה לטובתה. היא חכמה, אתי טיפשה. היא ערמומית ומניפולטיבית ואתי..? טיפשה. אני מבינה ומסכימה עם אתי ב80 אחוז. מגנה את הבהמיות שלה. ועדיין לא מבינה למה לצאת ככה על אורטל. למה לא להגיד לאורטל מה היא חושבת : שקרן פתאום תפסה אותן ועכשיו מסיתה אותן נגדה.. ושעל זה היא כועסת עליה.

sivan1237

New member
מאורטל היא פגועה

רק מהסיבה שהיא התחברה לאויבת מס' 1 שלה בבית:קרן. אתי לא בן אדם שיקום ויפתור, היא הבינה שהיו דיבורים עליה שבוע שלם עם בנות שהיו אויבות והחליטה שאורטל צבועה כי היא מאמינה להן

sivan1237

New member
ואת צודקת. לא יפה שדניאל הפילה הכל על אתי

בעוד איתן בעצמו אמר לה שהיא מלפרטטת איתו (לא ראיתי אבל אני זוכרת שכתבו את זה פה). ואם את כבר בוחרת להאמין לאורטל ולהעמיד את אתי במקום אז תעשי אותו דבר גם לבן זוג שלך...

אני ראיתי..

איתן גם אמר את זה לאורן ולבנים, כשאורן לא היה סגור עליה עדיין. היא יצאה לא בסדר פה. ויכול להיות שזה גם לא במודע.. אבל עדיין לא בסדר.

sivan1237

New member
היא מסונוורת מאהבה ועושה איפה איפה

ברור שהיא לא תגיד לו מילה.. גם אם תשמע דברים יותר גרועים.. אבל יוצא שאתי היא הכבשה השחורה שמפילים עליה הכל (כי זה נח) ועל זה היא התמרמרה! ובצדק יש לומר

sivan513

New member
לא

את אורטל היא תמיד לא אהבה, ותמיד ריכלה עליה אפילו בתקופה שהן היו חברות טובות זה לא קשור לשום חיבור או פגיעה אגב, אתי זאת שהתסיסה על אורטל מההתחלה ופתחה עליה פה, ומכל הבנות דווקא קרן הגנה על אורטל.

sivan513

New member
אתי לא סבלה את אורטל מההתחלה

והייתה מקום 1 ברשימת הריכולים שלה ושל קרן ליהי לא ברור לי למה אורטל הייתה היחידה שבאמת אהבה את אתי ולא בגדה בה

דיי3

New member
סוזי, אני לא מסכימה עם אתי אפילו באחוז אחד.

כל מה שהיא אמרה על אחרות, זה בדיוק מה שאתי עשתה ועושה. כשיהיה לך פעם זמן בפנסיה:) , תבדקי את זה.

ברור אבל זה לא סותר

אמרתי שהיא חסרת מודעות עצמית. אבל זה לא סותר בתאכלס שמה שהיא אמרה על קרן זה נכון.

sivan1237

New member
ממש מוזר שגברים באמצע שנות ה30 לחייהם

מתעסקים בבנות שצעירות מהם ב10 שנים. פלא שאורטל מוצאת את עצמה לא נמשכת לאורן? שליהיא נגעלת מבן? זה כאילו מכריחים אותן להיות עם גברים שממש מבוגרים מהן חיצונית ומנטלית.. מצד שני, הפמליה זרקה החוצה את כל הנשים הבשלות כמו עדי ליאן תרצה וכו' והשאירו רק ילדות קלולסיות שמתעסקות בלקים כל היום.. נראה לי שהחבורה הזו תשאר רווקה עוד הרבה שנים

יוני לא הבטיח תמיד להיות ה"חונך" של אתי?

אם כן הוא עושה עבודה גרועה מאוד. בתור חונך טוב הוא לא צריך לגבות אותה על כל שטות שהיא עושה, וברוך השם היא עושה המון שטויות. כחונך טוב וחבר טוב הוא צריך דווקא להתעמת איתה ולהסהיר לה איפה היא טועה בכל פעם. נראה לי שהוא מת לזיין אותה, ובגלל זה הוא תמיד יהיה לטובתה ויהיא מה.

sevenup7

New member
למה יש לי תחושה שעוד כמה שעות

הם שוב התחבקו "וכפרה ,עיניים שלי,את כמו אחותי,איזה יפה לך וורוד .......

KEEK

Member
אתי לאריק "בגלל זה אומרים שנשים זה שק של

עקרבים"
ושוב, אף אחד לא מתקן אותה.

סתיו7337

New member
הם בעצמם לא יודעים.לא ראית את לעוף על הבריכה?

נראים חכמים, אבל שאלות פשוטות והם היו במים

didush100

New member
אוי לא רק לא חן הסתומה הזאת

מה יש להפקה מהבחורה המעצבנת הזאת.

למעלה