שרשור לילה
עם חברים

היא עמוק בפנים רק לא מדברת

היא נותנת לאתי לעשות את ההצגה, למשוך את כל האש אליה, לעשות בשבילה את העבודה. בגלל זה אמרתי שהיא טיפשה. חבל שאני לא שם.

noaxxx

New member
אם אתי תמשיך לפרסם שהיא לוקחת את קרן לאיריס ו

'מה שאני עוששה לה שם...' בטון מאיים, מתכננת ללכלך לה את הצורה שם, באמת נראה לה שקרן תיכנס איתה לשם? אתי פשוט טיפשה, למה היא לא מסוגלת לשמור חלק מהקלפים שלה קרוב לחזה, למה?

noaxxx

New member
לקרן יש יותר מזל משכל...

עד שיש מי שיחשוף את פרצופה האמיתי, גם זה מתפקשש

sunflower11

New member
נכון. למרות אתי לא פחות גרועה מקרן, היא צודקת

במה שאמרה עליה. אסטרטגית, רעה, פרצוף רע, סכסכנית..

אתה בעיקר טיפשה, קולנית, בהמה

שקרנית וצבועה. היא לא אסטרטגית, היא לא יודעת איך. היא לא ערמומית כי היא לא חכמה בשביל זה. היא אימפולסיבית, חסרת מודעות עצמית, אישה נוראית. ועם כל זה.. היא צודקת ב200 אחוז, כל מילה שאמרה על קרן, בונבון.

sivan513

New member
תגידו אתי אמיתית?

היא באמת לא מבינה מה היא עושה לא בסדר? זה מדהים חוסר המודעות עצמית שיש שם לאנשים... ואיך החדשות הסתומות האלו לא קולטות אותה? הם לא ראו את התוכנית? המעט שהן יכלו לעשות זה לראות את הפרקים... עלובות

sivan513

New member
עזבי מזגזגת

היא ריכלה על כולם שם כ-ו-ל-ם,ובעיקר על אנשים שלא עשו לה כלום ועוד איזה ריכולים, יכולים לתבוע אותה על הוצאת דיבה שיקרה, סכסכה, עיוותה את המציאות ואחרי זה היא אומרת שכולם צבועים, כולם לא בסדר, רק היא מלאך באמת קשה לי להבין איך המח שלה פועל זה מדהים!

andy181

New member
ותחשבי שהיא נחשבת האחות הטובה ואחותה

נחשבת הקשוחה במשפחה.

KEEK

Member
ערוץ 10 מבסוטים. יש חומרים לעוד פרומו על קרן.

עוד פרומו סוחט דמעות שיר עצוב ברקע, קרן המסכנה בוכה, ואתי ברקע מקללת אותה
איך אני רואה שהולכים להציג את קרן כקורבן..

פונפון32

New member
ערב טוב חברים../images/Emo140.gif מה למען השם קורה בבית?

עכשיו פתחתי את הערוץ, ואני קוראת כאן שאתי התחילה לקלל? מה קרה? איך כל זה התחיל?

didush100

New member
פונפונית מה קורה?../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif

אל תזוזי לשום מקום הפיצוץ בדרך אתי ריכלה עם הבנות החדשות על הוותיקות ולכלכה עליהן ממש אורטל שמעה הכל וסיפרה ללליהיא ודניאל. קרן חזרה מהדייט עם גב והבינה מה קורה. אתי ניסתה לריב עם קרן ולא הצליחה. אורטל לקחה את דנה לשיחה ואמרה לה שזה לא לעניין ושלא ייתנו לאתי למלא להן את הראש בשטויות ליהיא דיברה עם אתי נראה שהיתה שיחה קשה ומעניינת אבל לא הראו לנו אותה. אתי פתחה פה ג'ורה על קרן בפני יוני וונינה

פונפון32

New member
דידוש../images/Emo24.gifאני לא זזה לשום מקום עכשיו:)

ותודה חמודה על העדכון ! אריק זאבי דווקא בחור נחמד לא ברור לי איך הוא חבר של יוני המבחיל... הבחור השני נראה ונשמע מעפן לחלוטין, פשוט מעצבן

didush100

New member
שיוציאו אותם משם כבר

עד שיש סיכוי לקצת אקשן לוקחים לנו גם את זה. ראית מה זה

למעלה