שרשור לילה
עם חברים

קשקשה9

New member
או סוף סוף דנה מצאה תכלית לשהייה בבית

עד עכשיו הסתובבה ובכתה לכולם על חוסר חיוניות איזה מזל שיש ריב

KEEK

Member
תכלס, לאורטל זה לא מגיע

לקרן וליהי ניחא.. להן זה מגיע בריבוע אבל מה אורטל עשתה לאתי? לי זכור שהיא תמיד היתה נאמנה לחברות איתה אפילו התעמתה למענה מול יוני שהוא סינן אותה

adiyon2

New member
אבל אם אפשר לעשות בלאגן אז למה לא

אתי בוחשת בכל קלחת אפשרית. מה אכפת לה, בכל מקרה היא יוצאת טוב מכל סיטואציה, שימו לב שכולם אומרים עליה שהיא טובה. איזה עיוורים לא יאמן

sivan513

New member
נכון

היא הלכה אחריה בעיניים עצומות, בזמן שאתי לכלכה עליה בכל רגע נתון השפילה את עצמה לגמריי בחברות הזאת יש לציין...

KEEK

Member
אני מקווה שאורטל סוף סוף תתעורר

כי אורטל חוטפת ממנה וממשיכה להדבק אליה לא ברור לי למה.. וחשדתי לרוב שזה ממניעים אסטרטגים לפני שבוע היא גילתה מדניאל שאתי שיקרה וסיפרה שאורטל מפלרטטת עם איתן, ובכל זאת אורטל המשיכה להיות חברה טובה שלה. היא צריכה לגלות קצת אופי, ולהתרחק.

noaxxx

New member
וזה בדיוק מה שהיא אמרה עכשיו,שהיא גמרה עם אתי

היא מקנאה באורטל שחזקה בחוץ ונשארת כל הדחה

היא בוחרת כל הזמן להטפל לאנשים שלא עשו לה כלום. אורטל היא זאת שביקשה מגב ביום שלישי שישאיר את אתי, ואתי הצבועה ממשיכה ללכלך עליה מאחורי הגב. הרי ידוע שאתי גיבורה רק מאחורי הגב.

andy181

New member
היא ממש מעצבנת. אם יש לה בעיה עם מישהי

שתדבר איתה ולא תקשיב לבלבולי שכל של אתי.

meytula

New member
וואו כמה פספסתי

דניאל ואיתן נראים קרובים מתמיד האם אני מדמיינת?? איך היה הדייט שלהם? איך איתן התרשם מאימא של דניאל?? לא צפיתי יומיים תכף אקרא את השירשורים

KEEK

Member
כן.. יצאו מהארון

בם כבר מתחבקים ומתנשקים ליד כולם יושבים מחובקים.. היא פגשה היום את ההורים שלו וחזרה מאושרת גם הוא חזר מבסוט

KEEK

Member
בכיף ../images/Emo9.gif

וכן כיף לראות אותם ביחד לזכותם יאמר שהם לא מהזוגות הדביקים האלה שמבחיל לראות הם עושים את זה בטקט..

meytula

New member
נכוןןן,הם לא קיטשים ודביקים

יש בניהם חיבור נדיר ומדהים!! מענניין אם יראו את אימא שלה ואת ההורים של איתן בשידור

היי מיטולה ../images/Emo24.gif בואי ואעדכן אותך ../images/Emo13.gif

השיחה של איתן ואמא של דניאל הייתה טובה וזורמת, לא הראו מה הוא אמר לדניאל אחרי, אבל הם מאוד קרובים מאז, יותר מאי פעם. הבוקר דניאל ואיתן פגשו את הוריו ואיתן סיפר שהיה מדהים, שדניאל הסתדרה מעולה עם הוריו ובכלל שפך עליה המון סופרלטיבים, אמר שאין אדם שהיא לא תסתדר איתו. זה מלפני שעה בערך, מקוה שיעלה כמו שצריך, עדיין יש קצת בעיות...במחשבוס.

meytula

New member
וואוווווווווווו../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

איזה זוג מדהים ,הדבר היחיד שכייף להסתכל עליו בתוכנית. תודה על העידכון עשו לי את הלילה הזוג הזה

meytula

New member
אימאא איזה שלמות../images/Emo99.gif

שיוציאו אותם כבר לדיייטטטטטטטטטטטט תודה רבה על התמונות

למעלה