שרשור ליל שבת
רגוע

האספנית

New member
אתי המלכלת על כולן וכולם...

הרי ביום שעינבר הזמינה את איתן לצפות איתה בקטעים מהתכנית, אתי נכנסה ללחץ והיסטריה שמא הם יגלו בעת הצפיה מה היא= אתי אמרה על הדיירים בבית. הלחץ הזה גרם לאתי לבכי, ולהתמוטטות עד עילפון ואז פינו אותה לבית חולים. זוכרים?!

הלן 36

New member
ניראה לי שליהי ממש ממש דלוקה על גב

תשימו לב איך מחייכת אליו כל הזמן ואיך הפנים שלה זוהרות כשהיא מדברת אליו.

נעמה8080

New member
../images/Emo243.gifחשוד מאד!!!!!!../images/Emo243.gif

ברגע שאיתן סגר את הסיפור עם קרן ובחר בדניאל הביאו לקרן את גב וכולנו ראינו שהוא ממש לא רוצה אותה אך בכל זאת "בחר" בה, מעניין למה?! ההפקה כיוונה פה?! אם קרן תזכה זה יהיה כל כך ברור שהכל מכור מראש! הקהל שונא את קרן! היא רעה שאין דברים כאלה, אפילו לחברות הטובות שלה היא רעה! בדרך כלל מאד קשה למצוא בן זוג שרוצים, אז מה הסיכוי שזה קרה לקרן 2 מתוך 2?! רואים שהכל משחק אצלה וגם אצל גב, הם רוצים כסף כסף!!!!!! והיא רוצה גם את הרגשת הניצחון ולהרגיש מלכת הכיתה. מרשעת תמיד נשארת מרשעת!

ela501

New member
קרן עולה בכל הסקרים האחרונים למקום ה 2

אחרי אורטל וממש לא שונאים אותה בחוץ, זה יותר פה בפורום ,עובדה היא שגם בהצבעה האחרונה היא הכפילה את כוחה וניצבה במקום השני,ולדעתי הפעם היא כבר תהיה ראשונה בהצבעות. גב בטח שלא נכנס בגלל קרן אלה בגלל שאיתן שרף את המשחק מאד מוקדם שננעל על דני, וגם הגלה כצנון משעמם שבטח לא יחזיק את התכנית.

הוא רוצה לעשות קונדס ורובם ישנים

קרן וגב נכנסו ללופט, ומעדיפים להראות את השטויות שהוא עושה.

כי אבא של גב מארגן הצבעות לקרן

בפייסבוק של אבא של גב רואים בבירור שאנשים מצביעים לקרן רק בגלל שאבא שלו מבקש להצביע לה. אמן שילך איתה ויפסיד אמן

24שעות1

New member
אלה- הפורום לא מייצג דבר כולה בקושי 20 אנשים

פה וגם בתוכם יש כאלה שאוהבי קרן. כחלקם פה מונעים משנאה מקבעון ולא רוצים לראות כמה בגרות קסם איטלגנציה יש בקרן. לא להאמין שהחן הזו בת 28 שכל של ילדה קטנה בגרות של תינוקת ושום ניצוץ של איטלגנציה לא ראיתי מימנה

רגע רק רגע

Active member
וחלקם מקובעים...

ולא רוצים לראות כמה רוע ושנאה לאחר טמונים בקרן ונעלמים מהפורום כל אימת שקרן מציגה זאת אל מול המצלמות! ועוד לא דיברתי על קבעונם ושנאתם לאחר, שאינו קרן.

נעלמים מהפורום גם שמטיחים בהם עובדות

עובדות ודברים שקרו, לא פרשנויות, עובדות מוכחות! נעלמים ונאלמים. מתעלמים פחחחחחח

רגע רק רגע

Active member
סוזי, לא שמעת?

זאת קונספירציה של משרד הבריאות. כשהייתי קטן ורך בימים, אמי לקחה אותי לטיפת חלב לקבל חיסונים. לאחר שנים התברר לי, שאחד החיסונים היה חיסון נגד בחורות שעונות לשם קרן. עוד התברר, שברגע שאני שומע את השם 'קרן', אוטומטית אותו החיסון מתחיל לפעול והגוף מפתח אליה אנטי ודחיה. ללא כל קשר למה שאני רואה או שומע. תבדקי את זה, אולי גם לך עשו את אותו החיסון

האמת שלא..

לא עשו לי את החיסון הזה.. אבל כנראה הגוף אוטומטית מזהה מתי זה גועל של בנאדם, אז הוא מקבל ויברציות ועצבים.

דידי 9

New member
24 השכל ישר נמצא במציאות:) לא כאן.ושתדעי שגם

לאורטל בהחלט מגיע לנצח! הלוואי שאלו יהיו או קרן וגב או אורטל! רק לא שני היהירים המהמרת עם האאודי, והמתנשא אורבך העריץ הדוחה אותי עד כדי בחילה קשה! שניהם עובדים על הקהל בעיניים! את תראי שהם לא יהיו יחד שניה אחת בחוץ!!! תזכרי טוב מה שאני אומרת לך. תראי למשל את האהבה של בן לליהי-זו אהבת גבר! איתן נותן למהמרת פירורים,ללא שום הבעה של אהבה או משיכה בפניו. שניהם מגעילים אותי

adiyon2

New member
גב וקרן נכנסו ללופט

התחבקו ארוכות וכמובן העבירו את המצלמה החוצה. דפוקים.

למעלה