שרשור ליל שבת
רגוע

דינה122

New member
בואו ונעשה נעשה סדר לגבי החיבוק הזה!!!

קרן אמרה לגב :"גב, בא לי לקפוץ עליך לחיבוק!והוא נשאר עם הגב אליה,ולא הגיב! וקרן:"גגבבב???ואז הוא הסתובב וחיבק אותה!!!נו,מה הוא יכול לעשות?

adiyon2

New member
בן כל כך פאתטי

גב חזר עכשיו מים המלח או משהו כזה ושאל מה קרה היום? בן לא חיכה שניה וסיפר לו שליהיא היתה במטבח ובישלה משעה 15:00 ואח"כ רחצה כלים. הוא נכנס לחדר הבנות ואמר לדנה, אתי וחן שליהיא כל היום במטבח ועכשיו רוחצת כלים, שמישהי מהן תלך להחליף אותה. אמר לגב שהן חצופות. פתאום קרן עברה וגב קרא לה שתשב איתו ודי התעלם מהסיפר של בן. נראה כאילו הוא די מעוניין בקרן. הוא ממש התעקש שתשב איתו כשהוא אוכל (לא היה לבד בן היה איתו). נראה לי שחן סיימה את תפקידה וקרן חזק עם גב. חבל.

adiyon2

New member
ולמה לא בעצם?

יכול להיות שהיא תפתיע ולא תועמד להדחה. גם הבחירה בקרן היא לא בחירה של הלב אלא בחירה באסטרטגיה. השאלה אם זה יעבוד להם.

גם לי נראה שחן לא תועמד להדחה מבין החדשות

שלושת החדשות האחרות יעמדו להדחה, אם יהיו 3 מעומדות

adiyon2

New member
מיצי מה יקרה אם 4 יועמדו להדחה

את חושבת שליהיא או חן יכנסו לרשימה? אני מעריכה שליהיא תהיה הרביעית.

הלוואי אבל איך יהיו 4?

איתן וגב בוחרים את מי להשאיר ומה יקרה עם השתיים??? רק אם ילכו על הדחה כפולה ואין סיכוי שזה יקרה מבלי שהודיעו מראש

adiyon2

New member
יכול להיות שיבקשו מהם להחזיר רק 2 ואז 2

הולכות הביתה

adiyon2

New member
כן היא פרחה

אבל הכל עדיף על אחת צבועה כמו קרן. קרן היא ורסיה פחות פרחה של אתי או חן לצורך העניין. כולנו יודעים שהיחסים בין קרן לגב הם יחסים אסטרטגיים. ואני חושבת שביום ראשון, במידה וחן לא תעמוד להדחה, הוא ינסה לחזור אליה. ימים יגידו

לא אתפלא אם אבא שלו או נציג מטעמו הגיע לגב

היום גב יצא ליום הרצאות בים המלח לפי התנהגות אביו הוא בטח דאג שגב יידע שקרן ורק קרן תביא לו את החצי מיליון ולכן גב נצמד לקרן מאז שנכנס וכשהלך לחדר , קרן הלכה אחריו והם התחבקו גב אמר לה איזה ריח טוב יש לך ומה עשתה ההפקה ההזויה הזו? נכון, עברה להראות את ליהי המגעולה ... המשחק גמור מבחינת הזוגות צריך לראות מי תהיה הרווקה בגמר ושוב, לא אתפלא אם שנייה לפני הגמר , קרן תגרום לגב לזרוק אותה ואז תצטייר כמסכנה ששניים זרקו אותה והיא תזכה לבד במיליון.

חייב לתת שאפו גדול לחן היא זיהתה עוד מהבוקר

את ההתהפכות האסטרטגית של גב והקרבה שלו לקרן יש לה חושים חדים מאוד ואני מאוד מקווה שהיא תבקש לעזוב באמת ושתתנתק מגב אם ימשיך באסטרטגיה המזוייפת שלו בקרבה לקרן בן אדם שאומר לבחורה כמה פעמים שהיא הכי מושכת אותו הכי עושה לו את זה בבית ושהיא הכי חשובה לו ואחר כך פועל ההפך מעיד על שחקן גב גם אמר לאורן שהוא סולד מנשים עם סיליקון והוא אוהב מראה טבעי כנראה שהלחץ של האימא של קרן ההפקה שדוחפת חזק מאוד את קרן והכמיהה למיליון או חצי מיליון הם אלו שגרמו לזיקית אסטרטגית כמו גב להתהפך חבל כי באמת יש כימיה מדהימה בינו לבין חן אבל למען האמת נראה לי שההורים של חן לא באמת היו מכניסים חתן כזה הביתה ההורים של קרן לעומת זה רק מתחננים שמישהו יבוא גב וקרן כרגע חזק על המיליון מול איתן ודניאל כאשר רק אורטל יכולה לאיים עליהם כזאבה בודדה אבל לפי כל הדיבורים של אתי ואחרות שם ולפי עריכת הפרקים לטובת קרן אין מנוס מלהגיד שיש פייבוריטית של ההפקה גב יכל לקחת את המיליון גם עם חדשה כמו חן זה מה שהוא ואבא שלו וחבר שלו לא מבינים חבל

הלן 36

New member
גם אני חושבת קרן תגמור עם גב לפני הגמר כדי

לקחת את המיליון לבד. שוב גב יאכל אותה כמו שאירית לקחה את המיליון ואני מאוד שמחה שהיא לקחה רק בגלל ההתנהגות המגעילה שלו בתוכנית ואת הזילזול בנשים.

נעמה8080

New member
מי שרואה את התכנית (וזה לא הרבה)

לא סובל את קרן! רוע כזה הרבה זמן לא היה בריאליטי, היא משתווה לנופר מור, איילה רשף וחודדה. רואים שהכל אצלה משחק, רוצה ניצחון, אולי אפילו יותר מהכסף! רואים שאין פה שום אהבה, איך אפשר להתאהב בגבר, לשכב איתו, לבכות בגללו ואז בשניה אחת לעבור לגבר אחר ולהתאהב בו פתאום?! אי אפשר! מתוך שני גברים היא התאהבה בשניהם, בסדררררררררררררררר רואים שקרן רוצה ניצחון! תמיד רצתה להיות מלכת הכיתה ועכשיו רוצה לנצח בזה! ליהי אמרה לה שהיא מרגישה לגב וקרן בגלל האינטרסים שלה שיכנעה אותה לחזור לבן, זאת חברה?! רואים שקרן וגב לא מאוהבים והכוונה היא לכוון רק לניצחון! גב לא יכול להתאהב בגועל נפש כזאת! "בחורה" שדומה לגבר ומכוערת (חוץ מגוף אין לה כלום), דומה לסוס, אוכלת כמו גמל, מפליצה, עושה גרעפסים בדייט עם גבר שכאילו רוצה, שוכבת עם גבר שלא רוצה אותה ו"מתאהבת" בשניה אחרי בגבר אחר, כי ההוא לא רוצה אותה ולא יכול לכוון אותה לניצחון או למיליון! רואים שההפקה בעד קרן, וגב כנראה נשלח בשבילה ואולי אפילו קיבל הוראות, לכו תדעו! רוב הזמן הרעים ניצחו בהישרדות, זאת אותה הפקה, כנראה מכוונים לניצחון של הרעה! כנראה שגב תיכנן הכל. הייתי בעדו בהישרדות, אבל אם בחר בקרן אני ממש לא בעדו עכשיו! הלוואי ויפסיד שוב! רוצה רק כסף, אמרתם שגם אבא שלו מדבר רק על ניצחון ולא על "אהבה", אז הכל חארטה! הכל מכור כנראה מצד ההפקה! וכבר לא בא לי לראות!

ela501

New member
"המכוערת" הזאת ייצגה את ישאל במיס עולם!

קרן לא צריכה את ההפקה היא יודעת להתנהל בעצמה היא דמות טלוזיונית מתפתחת יוצרת המון עניין גם בהספקט הרומנטי וגם עם הבנות, היא בהחלט חלום של כל מפיק ריאלטי.

niva99

New member
זו לא הפעם הראשונה שמכוערות מייצגות

נו אז מה...זה עדיין לא סותר את הטענה לרוע שלה ולמניפולטיביות.

למעלה