מי שרואה את התכנית (וזה לא הרבה)
לא סובל את קרן! רוע כזה הרבה זמן לא היה בריאליטי, היא משתווה לנופר מור, איילה רשף וחודדה. רואים שהכל אצלה משחק, רוצה ניצחון, אולי אפילו יותר מהכסף! רואים שאין פה שום אהבה, איך אפשר להתאהב בגבר, לשכב איתו, לבכות בגללו ואז בשניה אחת לעבור לגבר אחר ולהתאהב בו פתאום?! אי אפשר! מתוך שני גברים היא התאהבה בשניהם, בסדררררררררררררררר רואים שקרן רוצה ניצחון! תמיד רצתה להיות מלכת הכיתה ועכשיו רוצה לנצח בזה! ליהי אמרה לה שהיא מרגישה לגב וקרן בגלל האינטרסים שלה שיכנעה אותה לחזור לבן, זאת חברה?! רואים שקרן וגב לא מאוהבים והכוונה היא לכוון רק לניצחון! גב לא יכול להתאהב בגועל נפש כזאת! "בחורה" שדומה לגבר ומכוערת (חוץ מגוף אין לה כלום), דומה לסוס, אוכלת כמו גמל, מפליצה, עושה גרעפסים בדייט עם גבר שכאילו רוצה, שוכבת עם גבר שלא רוצה אותה ו"מתאהבת" בשניה אחרי בגבר אחר, כי ההוא לא רוצה אותה ולא יכול לכוון אותה לניצחון או למיליון! רואים שההפקה בעד קרן, וגב כנראה נשלח בשבילה ואולי אפילו קיבל הוראות, לכו תדעו! רוב הזמן הרעים ניצחו בהישרדות, זאת אותה הפקה, כנראה מכוונים לניצחון של הרעה! כנראה שגב תיכנן הכל. הייתי בעדו בהישרדות, אבל אם בחר בקרן אני ממש לא בעדו עכשיו! הלוואי ויפסיד שוב! רוצה רק כסף, אמרתם שגם אבא שלו מדבר רק על ניצחון ולא על "אהבה", אז הכל חארטה! הכל מכור כנראה מצד ההפקה! וכבר לא בא לי לראות!