שרשור ליל שבת
רגוע

noaxxx

New member
../images/Emo6.gifתודה על העדכון.. מעדכנת אותך בחזרה

4:02 חדר המיטות... כולם
הלכתי גם ל
..
 
גב, בראיון לרייטינג רומז על האסטרטגיה שלו ושל

ההפקה, הוא כועס על איתן על ששכב עם קרן, לא התייחס אליה לאחר מכן וזרק אותה. הוא אמור להצטייר כאביר על הסוס הלבן ,שיציל אותה "המסכנה והדחויה", יחד יצעדו אל האופק עם המליון. תסריט בלהות ממש. הוא לא מתקרב אליה פיזית כאסטרטגיה,כדי להראות שהוא שונה מאיתן ונוהג בכבוד כלפי הבנות.
 

בוףברכה

New member
גב..בוידוי...."..ניתגלה שהוא..לא../images/Emo99.gifב

קרן..וקשה לו לשאת את זה...כי הוא לא רוצה לפגוע בה... .., אחרי הכל.. הוא לא רוצה להיתעסק...עם...האמא..
 

noaxxx

New member
כנראה בגלל גב,

כשהם רק נכנסו לחצר, הוא הודיע לבן וליהי שיש לו משהו חשוב לחלוק איתם, ואז הם התחילו להתקשקש איתו על הסיגריות, ואז קרן אמרה: נו, יש לו משהו רציני לומר לכם ואתם מדברים איתו על הסיגריות... אח"כ הוא אמר את מה שאמר על הרציונל והרגש, כולם היו מאוד מחוייכים, ואז קרן אמרה לבן וליהי : אל תראו אותנו ככה מחוייכים, היתה לנו שיחה רצינית קודם... עושה רושם שהוא לא מעוניין בה יותר וגם אמר לה את זה, לא עולה לי שום סיבה אחרת למצב הרוח שלה, כי לפני שהלכה איתו ללופט היא היתה במצב רוח די טוב.
 

izmeral1

New member
מצטערת. דינה. ליהי עייפה הרבה .

אז לא הבנת אמרה לליהי גיהנום אני עוברת. . והיום כולם עגבדו. יש עייפות. גם הכעס יכול להרדים או הפוך. עכשיו הבנת קרה משהו חמור מאוד. זה מהשו שקשור בסקסו. בטוחה אני. אני יודעת הרבה. אני מבינה את הנחש של גב. . ויש מצב שהוא העניד אותה במקומה. על כול מה שהוא יודיע מבחוץ לגבי איתן. גבר? זה גבר מלה חשדות. ואם לה יש משחק הרגשות. הוא עמר אותה כאן. וגם דרש. ובטוח גם שמע משהו בביקור שלו. אבל לא הלך טעים במיטה. לא הלך גם טוב. אחרת מה זה הפנים והכעס. מחר קצת נדע מי ליהי. לבנים אין לה מה לספר. יוני עושה ממנה אחד בלב ואחד בראש. לילה טוב גם אני הולכת ועם חיוך. שלא צוחקים על העולם. מקווה שאת מבינה? לילה טוב עם הרבה חלומות יפים.
 
מצד שני נרדמה ממש מהר

אם היתה נסערת כל כך כמו שהראתה לנו מקודם ... לא היתה נרדמת כל כך מהר
 

izmeral1

New member
לילה כסום בוף ברה. תגובה לא בגללי היא על הפנ

|היא על הפנים כול פעם שאני רואה אותה פשוט הופכת את השלט. ובום היא נופלת. חחח השלטים עוזרים מדיום חחחחחחחחח וגם פחחחחחחחח לכאלה. כול היום לעגה על החדשות ובראשונה על אתי. צהלה.ושמחה. לרגע חשבתי שנכנס הדר. השלושה חוליגניות. חיים ללא מעצורים של. דניאל ליהי וחיץ הטרך של הראליטי. קרן. אני מקווה שהאמיא שלה תמור לה את המסר שלי. כי ההפקה תמית תנצל אותה. ראו זאת עכשיו. המצלה ממתינה עד שתעצום עיין. ואין דמעות הכול ללב. חבל. באמת אמי של קרן אם את רואה הודעה שלי תגידי לבת שלך נוסי על כבודך כועוד הוא עוד קצת שם? המזוודה בדרך . מזה מגבר לגבר. חיתיות....... די אימא של קרן החמודה צריך להשאיר עצם רק אחד לאחרים. הכול או לא כלום חח. אני חתומה שלא יהיה לה מזל. כי היא לא נורמלית על הצעד הקשה והבזוי שעתה ללכת על גבר מס2 בושה לה ולחינוך שלה. אני כאן עוד רבע שעה. ליהי אמרה לה מה עובר עליך. גיהנום ענתה. לילה טוב לך לכולם.
 

adiyon2

New member
היא הסבירה למה היא היתה עצובה אתמול

פתחה את הסיפור שהיו לה הפרעות אכילה. שקשה לה להתמודד בשיחלות על משקל. לי דווקא נראה שמתחיל להתפתח שם משהו.
 

noaxxx

New member
תודה../images/Emo13.gif הבנתי כבר.זה מה שהיה נראה לי אתמול../images/Emo9.gif

 

noaxxx

New member
מתחילת התכנית לא ראינו אותה במצב רוח כזה,

שהיא אפילו לא מוכנה לדבר. נראה לך שהיא עד כדי כך מבואסת בגלל מילה שהוא אמר לגבי המשקל שלה? עם כל הרגישות שיש לה לעניין הזה. לא נראה לי הגיוני
 
על פי קרן

היא אמרה לליהי שהכל הלך מצוין עד שבחוץ הוא העיר לה על המשקל וכידוע לקרן יש בעיה גדולה מאוד עם המשקל אז או שהיא מבואסת בגלל השיחה שהיתה לה עם גב או שהיא מבואסת שאחרי כל מה שהיה ביניהם , הוא יורד על המשקל שלה. ביום ראשון נדע או שמחר היא תספר לליהי/דניאל
 

נעמה8080

New member
קרן אמרה שהיה לה כייף

אבל זה פוגע, למה היא התכוונה? היא וגב עשו את זה?
 
למעלה