שרשור ליל שבת
רגוע

adiyon2

New member
יאמר לזכותה ששיחקה אותה

שכבה עם שני מפורסמים. העיקר שתגיע לסיפוק.

ליהי הוציאה את ארז בן ישי מהארון?

אני מקווה שארז בן ישי הוא הומו מוצהר ושליהי לא הוציאה אותו מהארון. בן וליהי דיברו על הדחות ובן אמר נחכה ליום ראשון אם נצטרך אולי אלבש חוטיני במקלחת וככה נגייס את הקהילה הגאה ואז ליהי אמרה שיש לה מכרים בקהילה הגאה חבר טוב של אמא שלה וארז בן ישי שהיה הספר שלה והיום הוא דיג'י אמן אמן שליהי תעמוד להדחה ביום ראשון

../images/Emo13.gif לא רוצה לראות שום דבר מהתוכנית ההזויה הזו

רק בגלל שאני מכורה לריאלטי אני נותנת עוד פעם ועוד פעם הזדמנות וכל פעם אבל כל פעם מתאכזבת מחדש. ההפקה הזאת רוצה להיזכר כהפקת הריאלטי הכי חובבנית מכל תוכניות הריאלטי שהיו. עם הכי פחות SMS עם ההפסד הכספי הגדול ביותר... עם הרייטינג הנמוך ביותר יש להם וי כבר בכל אחד מהפרמטרים האלה ההישג היחיד שהם יכולים לזקוף לזכותם קשור בקרן וכנראה זו הסיבה שהם דוחפים את קרן לגב שלפחות התוכנית תיכנס לפנטאון הריאלטי עם ההישג המפוקפק של התוכנית הראשונה בה אישה ששכבה עם שני גברים בתוכנית אחת. ונסה התנשקה עם שניים בתוכנית אחת (איתי ויוני) אז כאן לא יסתפקו בנשיקה אם הם רוצים בכורה במשהו..

כל לילה קרן מתקלחת לפני השינה?

או שזה אחרי הבילוי עם גב שגם הזכיר לה שהיא צריכה ללכת להתקלח?

בוףברכה

New member
...הלכה לשטוף..את..

הדמעות....... ..גב..,..אין..לט קראש...אין..ניצוץ..
...אין...משיכה...,..כנראה שלזרוק אותה...הוא היה.. צריך..להזליג..כמה..

האמת? לראות אותה ככה מבואסת-כואב הלב

אני לא סובלת אותה אבל לראות אותה מתקלחת ואחרי זה לא רוצה אפילו לדבר עם ליהי אלא עם המגבת הולכת למיטה.. לא מאחלת לאף אחת.. גם לא לאחת כמו קרן. אז מה שאמר בחוץ לא היה בצחוק שהראש אומר שקרן היא הכי הכי.. זאת שמביאים הביתה אבל הרגש לא שם.

בוףברכה

New member
הרגש אליה גם לא היה...רומנטי..מעולם..

ואפילו..ראו שזה כבר מעיק עליו..הקשר..איתה... ...קולטים..שהוא ממש..גם לא רוצה את הקרבה האינטימית...איתה....

izmeral1

New member
דינה דינה כנסי........

אחרי שהיא יוצאת ממנו. ההפקה מפחדת כאן משהו לא בדר. אחרי שהיא יוצאת מהמיטה שלו הולכת למקלחת. רק שהפעם היה משהו מאוד מלוכלך מסריח. עוד מעט והיא תתאבד ראו על הפרוץ שלה. היא חיה של טרף הראליטי. זה השם שרק אני ננתי לה כאן. מגבר לגבר. האם אין שם עוד בחורות לחיות להכיר . מה הלוך פה. אמרה עכשיו לליהי אני עוברת גיהנום. מחר תראו את המשחק המלוכלך שלה אמן תלך לעזזל לא מחשבת בבנות ישראל ולא בבנות שם שיש להם עוד קצת כבוד. לילה טוב לך אני כאן עוד קצת לילה הכי מתוקי לך

נעמה8080

New member
האם הבנתי נכון???????????????

גב אמר ליד קרן שהיא בחורה שהוא היה מביא הביתה, אקדמאית ויש לה כלב אבל חסר הרגש? הוא אמר שהוא מנסה. מישהו שמע את זה? והיא ישבה וצחקה......

למעלה