שרשור ערב הדחה
יום ג'

izmeral1

New member
קשקשה בבקשה ממי לכתוב הרבה כאן..נחשה אורטל

נחשה דניאל ארס יוצא משני אלה רק עכשיו אני התחלתי להבין כמה אפשר להיות רע. יש תיעוד של סרט שאומרת אורטל לאתי . כאשר שאלה אותה אתי מה קורה עם אורן. ענתה לה עזבי ואל תשכחי שיש עדיין שני רווקים היה זה רק לפני שבוע. אתי על סמך המילה הזו אמרה מה שאמרה. כמובן קרן מאוחזבת מי אתי כי לא צלח לה עם איתן אם יש שני במות שניצלו את את אתי. הראשונה היא קרן כדי להקרב לאיתן מה לא עשתה למענה גם הלכה נגד איתן וכמובן מול הפנים של דניאל . לפני הדייט פגעה בהם היה זה לפני הדייט המקריב וההצבעה המלוכלכת. והשניה שניצלה את אתי זו אורטל. כי אף בחורה לא אוהבת אותה בבית ומבין כמה היא קשה. מהיום הבנתי מי הצבעות בתוכנית כמובן גם דניאל מסבנת את כול הבית כולל את ההפקה. היא פשוט ממולחת בהימורים לא חוקיים. לכתוב על זה בבקשה ולהביא אם אפשר את הקטע שאורל אומרת לאתי לא אורן יש עוד שני רווקים בבית. כמעט כול מילה של אתי היא נכונה ערב טוב לך
לכולם. יוני יצא אחלה בנדם והבין כמה אתי אמיתית. וכולם לפרגן לחן הכי החמודה מהחדשות למען גב. לשחק עם השלט נגד כול מה שיש לכם ביד נגד מי שאתם לא אוהבים או מחוברים.

easternstar

New member
היא מעדיפה להיפטר קודם מענבר. בהתחשב במה

שאורטל ראתה כשענבר התנהגה לאיילת בצורה מחפירה כ"כ -זה מובן.

לונדרון

New member
קרוב לוודאי שאורטל חושבת

שענבר עדיין יותר פופולארית בחוץ מאשר אתי (אם ההצבעות שאגוז מציג נכונות)

סתיו7337

New member
אתה חושב שהיא מנסה למנוע תחרות עם ענבר?

זה יהיה לי מאד מוזר אם היא רואה בענבר יריבה שלה ברמת המיליון ואת אתי לא. היא הרי לא יודעת מה קורה עם אתי בחוץ.

easternstar

New member
היא ראתה את ענבר בפעולה עם איילת.

אורטל בעצמה אמרה שזה השפיע עליה. ענבר "לא רואה בעיניים" כשיש לה מטרה ואורטל יודעת שהקהל של השידור המרכזי לא רואה הכל.

לונדרון

New member
זה בסדר סתיו../images/Emo13.gifתודה על התיקון../images/Emo13.gif

לא יודעת מה עובר לאורטל בראש, היא מסתורית מתחילת התוכנית

andy181

New member
קשה לי להאמין שאורטל חושבת אסטרטגית

אולי זה נובע מסוג של תמימות?

סתיו7337

New member
מפתיע אותי שהיא מתעלמת מההתנהגות של אתי

ומצד שני נטפלת להתנהגות של ענבר, כשהיא בעצמה הרגישה את לשונה של אתי.

easternstar

New member
אתי מקבלת התקפות עצבים. אצל ענבר זה בתכנון

הרבה יותר מסוכן ופחות נסלח.

קשקשה9

New member
מדוייק ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

sivan513

New member
היא באמת אוהבת אותה

מהיום הראשון. זה לא עניין של אסטרטגיה אני מניחה שהיא מודעת שאתי מרכלת על כולן וגם עליה, אבל לא מודעת עד כמה היא תאכל וואחד סטירה שהיא תצא מצחיק שאת כל האנשים שם היא קלטה אחד לאחד אבל את אתי, שהכי קל לעלות עליה, היא לא קוראת בשיט

noaxxx

New member
לדעתי אורטל קוראת את אתי מצויין

ועושה רושם שהיא גם אוהבת אותה. לראיה, כשאורטל הבינה מדניאל מה אתי עשתה, היא קיבלה החלטה לא להתעמת איתה על זה בגלל מעמדה כמועמדת להדחה. או שאולי זה היה מפחד שאתי תייצר מזה פיצוץ שלם בוילה, אבל לא מרגיש לי ככה. דבר שני, אורטל כבר אמרה כמה פעמים שיש לה הרבה דברים לומר, ואין לה למי. ניתן להסיק מזה, שגם מאתי היא נזהרת.

noaxxx

New member
אבל אכלה את הלוקש של קרן שאתי לכלכה עליה גם.

אם יש מישהי שאתי באמת לא לכלכה עליה, לפני שקרן החליטה לתפוס ממנה מרחק, זו היא עצמה-קרן.

למעלה