../images/Emo141.gifערב טוב לכולם../images/Emo141.gif סיכום יומי ../images/Emo3.gif
לא ראיתי כמעט כל היום, אז לפי מה שקראתי בסטטוסים, זה מה שתפס לי את העין.. "בן מפקפק בזוגיות עם ליהי בשיחה עם יוני הוא חושף שהקטע הפיזי הוא מה שמעניין אותו כרגע, למרות שיוני חושב שמהצד נראה ששניהם לגמרי בעניין אחד של השניה. בן טוען כי הוא לא מסוגל לראות בעיניים של ליהי שהיא רוצה רק אותו, ולכן הוא מטיל ספק בעתיד הקשר" -אז אמרתי או לא אמרתי, שברגע שיהיה להם קצת זמן איכות במקלחון, יפול לו האסימון..
"ענבר מנהלת שיחת סיכום עם בן היא עברה פה תהליך, אבל היא עדיין לא סיימה אותו. בן מזכיר לה שהגיעה כמעט לסוף, וזה הישג מכובד" -רמז דק?
"אתי מרגישה שליהי מכרה אותו היא הלכה וסיפרה לבנים דברים אישיים שאתי סיפרה לה, וגם דברים שהבנים סיפרו לאתי. אתי מוסיפה שיש דברים שצריכים להישאר בין הבנות, ויש דברים שצריכים להישאר בין הבנים. כנראה שהיא שכחה את כל הפעמים שהיא חלקה "מידע פנימי" עם יוני, איתן או בן" -העיקר שאתי עקבית בחוסר העקביות..
"אורן: "אני ואורטל מנסים להתחבר" מספר לאיתן: "אנחנו מנסים למצוא משהו שיחבר בינינו, אני כל הזמן אומר לה שאני הכי נשמך אליה בעולם אבל צריך קשר שיהיה לו בסיס. היא לעומת זאת פקעת של רגשות ואתמול פעם ראשונה שהרגשתי שאני עצוב בגלל שהיא עצובה וזה קרב בינינו" " -כיף לקרוא...
"אורן מדבר עם איתן על קרן "זה שקרן הרגישה משהו אליך ותוך זמן מאוד קצר משהו לגב זה מחשיד. זה מסקרן אותי לדעת מי הבן אדם, האם יש לה אינטרסים? אני מרגיש שהיא צריכה איזו הכוונה" " -לא בטוח ש'הכוונה' זו המילה הנכונה לסיום קו המחשבה של אורן...
"הבנים והבנות שואלים את קרן שאלות על תחרות היופי שהשתתפה בה הם מנסים להבין את ההבדל בין מיס יוניברס למיס תבל ואורן שואל איזה שאלה שאלו אותה, קרן קוטעת אותו ואומרת: "כן, בשלב מסוים אמרתי שלום עולמי" " -אלו בטח היו הדקות המאושרות של קרן בוילה
"אורטל לגב: "באתי לדבר איתך על אתי" "אני מאושרת מאהבת הקהל. מאוד לא הייתי רוצה שאתי תלך ובעצם באתי לדבר איתך על זה. אני יודעת שאתה לא יכול לדבר אבל לפחות אתה יכול להקשיב. אפילו שאנחנו לא קרובים חשוב לי שתדע שהיינו רוצות שאתי תשאר ואני מדברת בשם כולן. אני גם יודעת שהיא מאוד רוצה להישאר" " -אורטל כנראה באמת אוהבת את אתי, לא משנה כמה סכינים בגב היא תקבל ממנה, אחרת אין הסבר לשיחה שלה עם גב
"גב וחן ממשיכים בפלירטוטים שלהם הוא גוער בה שהיא לא שמה לב שהוא מבואס היום ולא שלחה לו סמס, אח"כ הוא משפריץ עליה מים מהברז ובסוף מושך לה בצמות. טוב הוא לא באמת משך לה בצמות, זו הייתה מטאפורה" -לפחות מבחינת שני אלה לא השתנה דבר מאתמול
"ענבר לא מוכנה לסדר ולנקות היום הבנים והבנות התבקשו לנקות ולסדר את הווילה לקראת השידור. ענבר מכריזה שהיא מועמדת לעזיבה היום ולכן לא מתכוונת לעשות שום דבר למען הווילה. זו לא בדיוק הדרך להתחבב על הרווקים בכדי להישאר..." -לא שציפינו, זה לא שעשית יותר מידי עד היום..
"בן וליהי שוב מחובקים היא טוענת שהוא צריך לדעת שהיא רוצה שהוא יהיה לידה כל הזמן והוא אומר שהוא לא יודע תמיד ושהיא יכולה לסמס לו כשהיא זקוקה לו. הכל תוך כדי חיבוקים ונשיקות. סוף טוב הכל טוב (במידה זו או אחרת)" -בן בטח חשב לעצמו.. התחתנו ואני לא יודע?
"ענבר ואתי (המועמדות לעזיבה) מנחמות את ליהי (המועמדת לעזיבה גם כן) שהיא באה מבית טוב ויש לה את בן והכל בסדר והקהל שמעמיד אותה לעזיבה כל כך הרבה פשוט טועה" -ברור שהקהל טועה, הרי היא באה מבית טוב ויש לה את בן
*בשאיפה שלא היו הרבה דברים שוואלה בחרו להתעלם מהם...