קרן שחקנית וחושבת שמותר לה הכל קשקשנית
ק קייזר סוזי New member 31/8/11 #150 ../images/Emo41.gifדי זה כבר נמאס!!!!!../images/Emo41.gif שוב פעם פרק של קרן.. ושוב פעם ההפקה מראה בדיוק אדם הפוך ממה שהיא. כוחה של העריכה, זה פשוט מדהים. כבר אין לי מילים לתאר את תחושת הגועל שיש לי מההפקה המסריחה הזו.
../images/Emo41.gifדי זה כבר נמאס!!!!!../images/Emo41.gif שוב פעם פרק של קרן.. ושוב פעם ההפקה מראה בדיוק אדם הפוך ממה שהיא. כוחה של העריכה, זה פשוט מדהים. כבר אין לי מילים לתאר את תחושת הגועל שיש לי מההפקה המסריחה הזו.
B billc New member 31/8/11 #151 הלוואי שיתנו לגב לבחור ראשון ואז הוא בוחר בליהי, ומפיל את התיק על איתן
M meytula New member 31/8/11 #153 זה כבר לא אמיתי!!!../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif ועוד טל ''איזה מקסימה קרן'' הם מריצים אותה לגמר,פשוט ככה!
זה כבר לא אמיתי!!!../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif ועוד טל ''איזה מקסימה קרן'' הם מריצים אותה לגמר,פשוט ככה!
D Deacon Frost New member 31/8/11 #158 מזה נגעלתי הרבה יותר מאשר מהעריכה אסור למנחים להיות סובייקטיבים. ב-"האח הגדול" קורה שהם עוקצים בקטנה את הדיירים אבל אי אפשר להבין מהדברים שלהם במי הם תומכים.
מזה נגעלתי הרבה יותר מאשר מהעריכה אסור למנחים להיות סובייקטיבים. ב-"האח הגדול" קורה שהם עוקצים בקטנה את הדיירים אבל אי אפשר להבין מהדברים שלהם במי הם תומכים.
S sivan513 New member 31/8/11 #157 איזה מקסימה קרן בא לי להקיא למה לא נתנו לה את המיליון על מגש וזהו?
ס סיטואציה הזויה New member 31/8/11 #165 ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gifהללויה-הללויה-הללויה-יה-יה-יש! הגענו לרגע לו ציפינו! הבהמה המטונפת, הרשע האמיתי של הבית סוף סוף עפה לה לקיבינימט!!! יששששששששששששששששששששששששששששששששששש ישששששששששששששששששששששששששששש ישששששששששששששששששש יששששששששששש יש שלום לך ענבר ולא להתראות......
../images/Emo65.gif../images/Emo65.gifהללויה-הללויה-הללויה-יה-יה-יש! הגענו לרגע לו ציפינו! הבהמה המטונפת, הרשע האמיתי של הבית סוף סוף עפה לה לקיבינימט!!! יששששששששששששששששששששששששששששששששששש ישששששששששששששששששששששששששששש ישששששששששששששששששש יששששששששששש יש שלום לך ענבר ולא להתראות......
N noaxxx New member 31/8/11 #180 ../images/Emo65.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifדמעות ../images/Emo7.gif של.. אושר ../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif ../images/Emo6.gif
../images/Emo65.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifדמעות ../images/Emo7.gif של.. אושר ../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif ../images/Emo6.gif