שרשור ערב הדחה
יום ג'

adiyon2

New member
הו ערב טוב

ראית לאן הם נעלמו? כבר שבוע לא יצאו מהמקלחת.

xxxka8xxx

New member
../images/Emo192.gif איך קרן משפילה את עצמה חחחהה גב זרק

אותה מהמיטה . והיא ממשיכה לסמס לו הוא בפירוש אמר לה את פריחה והיא ממשיכה להתעלק עליו. וואייי מושפלת כזו ממזמן לא פגשתי.

xxxka8xxx

New member
אני במקום קרן לא הייתי מוציאה את האף שלי בת"א

היא בחורה זולה שאוהבת שמשפילים אותה ואוהבת שזורקים אותה כמו שאיתן עשה וכמו שגב, אתמול העיף אותה .

noaxxx

New member
וקולנוע אוסטרי? ודני? ... אולי קוראני? ../images/Emo6.gif

אולי היא ראתה את 'החיים יפים' (כי כולם ראו), והיא לא יודעת שמדובר בקולנוע זר?

sivan513

New member
קלטתם שקרן אמרה לאיתן "תודה שאתה מתנהג ככה"

כמה פעמים? על בדיוק את אומרת לו תודה? הוא זה שזרק אותך י'מטומטמת!!

webguy

New member
אורטל רוצה שאיתי תשאר כדי לסגור איתה חשבון ?

לפי מה שמשודר עכשיו היא לא פתיה .. נפל לה האסימון ..!!

sunflower11

New member
נמאס מההפקה! מציגים את קרן כטובה, נחמדה

ורגישה - בדיוק ההיפך ממה שהיא. (מנסים לעשות לצופים שטיפת מוח). ומצד שני מסיתים נגד אורטל - מציגים אותה רע. ואת דניאל משאירים ככה די באמצע ועם לא הרבה התייחסות. בקיצור, כאמור, מריצים את קרן בלי בושה בצורה בוטה תוך זלזול באינטליגנציה של הצופים (או שימת פס עליהם). זה לא שאורטל (שאותה כאמור מציגים רע) היא טלית שכולה תכלת, אבל היא הרבה יותר חיובית מקרן שאותה הם מציגים כטלית שכולה תכלת.

אני התאהבתי בה מזמן

לא יודע אם היחידה שנורמלית שם, אבל בהחלט הכי נורמלית שם

zinzun

New member
ושוב.. ההפקה מריצה את קרן.. וממסכנת אותה איחס

פשוט מגעיל... היא לא מסכנה ולא יפת נפש...!!! למה ההפקה מריצה אותה ככה????????????????? כל תוכנית מראים 90 אחוז מהשידור את גברת פקינז... די כבר!!!

קרן היא כל כך רכושנית

למה היא חושבת שאיתן בזמנו וגב עכשיו חייבים לה מחויבות בלעדית? למה היא חושבת שאסור להם לבחון אחרות? למה היא כן והן לא?

noaxxx

New member
מבחינתה של קרן, כשהיא מפלרטטת עם גב זה אמיתי

אבל כשחן עושה את אותו הדבר, ואני חייבת לציין שבדרך הרבה יותר יפה, זה זול וכל שלל ה'ברכות' שהיא הרעיפה עליה. בתכלס, נראה שאת קרן הוא בעיקר סובל ו...עוקץ ואת חן הוא ממש מחבב+

למעלה