היי את מי הבנים מתכוונים להדיח מחר?
ק קשקשה9 New member 29/8/11 #41 היי מיצי ../images/Emo140.gif גם אחרי חדשיים אני לא מצליחה להבין אותם
ר רגע רק רגע Active member 29/8/11 #29 לא תודה... באתי שבע ../images/Emo6.gif וחוץ מזה, את יודעת כמה פעמים כתבתי תגובות ובכלל לא הייתי מחובר לשידור... אולי 50... 60... 80 פעמים... ביום! זה לא שענבר פתאום תצמיח כנפיים ותהפוך ל-
לא תודה... באתי שבע ../images/Emo6.gif וחוץ מזה, את יודעת כמה פעמים כתבתי תגובות ובכלל לא הייתי מחובר לשידור... אולי 50... 60... 80 פעמים... ביום! זה לא שענבר פתאום תצמיח כנפיים ותהפוך ל-
ר רינתי77 Active member 29/8/11 #39 ../images/Emo54.gif../images/Emo108.gifמיאו מיאו../images/Emo54.gif../images/Emo108.gif
ס סיטואציה הזויה New member 29/8/11 #21 אפשר להבין אותם, הם משועממים רצח... אם לא עושים להם משימה....הם עושים את עצמם כאילו יש משימה....מעניין מה יהיה שם...
אפשר להבין אותם, הם משועממים רצח... אם לא עושים להם משימה....הם עושים את עצמם כאילו יש משימה....מעניין מה יהיה שם...
E easternstar New member 30/8/11 #190 ../images/Emo11.gif גמני חשבתי על זה. לאן ההפקה הגיעה אם הם צריכים להמציא משימות מרוב שעמום
ר רגע רק רגע Active member 29/8/11 #8 מאז המקלחת... לליהי נפתחו הצ'אקרות. מראה סימני אסרטיביות בכל רחבי הוילה. ליהי, את לא זקוקה לגימל... את זקוקה ל...
מאז המקלחת... לליהי נפתחו הצ'אקרות. מראה סימני אסרטיביות בכל רחבי הוילה. ליהי, את לא זקוקה לגימל... את זקוקה ל...