שרשור ערב יום שני
29/8

לונדרון

New member
חן על מור:"אני יאכל אותה בלי מלח"-אפשר פרטים?

בסטטוסים בוואלה נכתב - 18:15 - "חן שוב פותחת על מור והפעם, בפני אורטל ואתי. אתי אומרת שזה מקנאה, חן יודעת שזה באמת ככה. אתי אומרת שהיא הכי מפחדת מבנות עדינות כמו מור" פספסתי את הקטע - מישהו יכול לעדכן את ההקשר שבו נאמרו הדברים?

רותי167

Well-known member
לונדרון ,חן היתה בברכה עם גב,גב ניסה

לשכנע אותה לעבור מתחת לגשר לברכת הבנים,גב עבר וחן נותרה בצד הבנות וככה הם פילרטטו וצחקו כשכל העת גב מנסה לשכנע אותה לעבור כי יהייה להם כיף,מור ישבה קרוב ושמעה את השיחה וקצת בחוסר טאקט אמר למור" תלכו כבר למקלחת וזהו..." משהו בסגנון. חן מאוד נעלבה ושיתפה את אתי ודנה ומכאן הכעס שלה על מור.

אל תשכחי שיום שם כמו שבוע והיא גם יצאה

איתו לדייט של כמה שעות טובות....אולי היא באמת דלוקה עליו... מורמורמרת

easternstar

New member
אני צפיתי בקטע שמור התמרמרה שגב וחן

שיחקו בבריכה. גב בתפקיד המאצ'ו דרש מחן לבוא אליו בצלילה לבריכת הבנים וחן פחדה לצלול. הדיון עם גב מעבר לקיר נמשך זמן ארוך וראו שמור התפוצצה. כמה פעמים היא אמרה כמה אמירות מרושעות "בקטנה" וראו שהיא מקנאה בקשר בין חן וגב. לדעתי אנחנו צופים בתחילתו של "רומן" בין חן לגב. יוני בא לעזרתה של חן ולימד אותה לצלול. אחרי השיעור של יוני חן צללה כמעט אורך שלם של בריכה. (לפחות יוני יודע ללמד צלילה :) ) אני לא מופתע שחן הגיבה. "היא לא עושה חשבון" כשמרגיזים אותה ולא שותקת. מור מנסה בכל הכיוונים: עם איתן ועם גב ורואה שנניהם נתפסים.
מכאן המרמור.

חחחחחח איזה משועממים!!

מעניין איך ההפקה מרגישה שהמתמודדים בעצמם ממציאים משימות והם אפילו את זה לא מצליחים לעשות!!

didush100

New member
אהלן../images/Emo24.gif

ראית איזה קטעים איתם? חבל על הזמן איך הם לא עלו עליהם? לא חשבתי שהם יצליחו

למעלה