שרשור ערב
ומשדר הדחה

talibatata

New member
אני לא אוהבת את ההתנהגות של קרן, אבל לראות

את גב משפיל, ומנצל אותה להתקדם איתה אולי לעבר המליון, זה לא פייר ודי כואב.

KEEK

Member
למה לרחם עליה? אף אחד לא מכריח אותה להדבק

אליו. היא מנצלת אותו בדיוק כמו שהוא אותה כי הוא הסיכוי היחיד שלה למיליון ואם היא מוכנה שיתיחסו אליה כמו לאשפה (כי הוא מתייחס אליה כמו לזבל!) בשביל מיליון ש"ח, בעיה שלה.

goodpink

New member
הוא לא משפיל אותה ומגיע לה הכל היא פגעה קשות

בנקודות רגישות של בחורות אחרות שלא עשו לה כלום. גב לא משפיל אותה צריך רק לראות מסיבת רווקים שהיא יוזמת הרבה דברים ואת הנשיקות וכו' היא זו שעושה את המהלכים שלא לדבר אולי הכל מתואם אצלם. אין לי רחמים למי שהתנהגה ברוע לבנות אחרות

easternstar

New member
יפה אורטל!מגינה על מור מפני ונינה שמאחורי הגב

מלכלכת ועוד אומרת בצדקנות שהיא לא יכולה להצביע על משהו ספיציפי והיא לא עושה לה כלום. להסית וללכלך מאחורי הגב זה כלום! אורטל מבקשת שונינה תדבר עם מור בפנים.."לפתור" את הכל.. מזכיר את המקרה של ליז אבל הפעם זו אתי (כרגיל) וונינה..
היא מתגלה כנחש..לא סתם היא חברה של אתי..

KEEK

Member
אורטל עכשיו קנתה אותי...

אני מאוד אוהב איך השיחה שלה עם ונינה לא רק שהיא לא נכנסת ללכלוך הזה היא גם מנסה לפתור בהיגיון את הסוגיה וממליצה לה לפנות למור מס' פעמים היא אמרה לונינה לדבר עם מור פנים מול פנים ולא מאחורי הגב. השיחה הזאת הוציאה צד יפה ונקי של אורטל

easternstar

New member
ונינה בצדקנות ניסתה להסית את אורן קודם

אורטל ישבה ושמעה איך ונינה מנסה להסית נגד מור ובסוף אומרת:"אין לי דבר נגדה..לא דבר ספיציפי לכן אני לא יכולה להעיר..כל ההתנהלות.." אחרי הכל ניסתה להסית את אורטל בעצמה (עם אתי לידם לגיבוי אבל אתי שתקה כי חכתה לראות את התגובה של אורטל). אורטל לא נפלה בפח וציינה שמור מעולם לא פגעה בונינה. ונינה ממש נחשה.

KEEK

Member
ככה זה שאתה נהיה החבר הכי טוב של אתי

חן דנה וונינה, כל השבוע האחרון עסקו בלכלוכים על מור והאמת, בלי סיבה הגיונית. הן מחפשות אותה בנרות מור אולי לא קלה ולא מובנת לפעמים, אבל היא לא עשתה רע לאף אחד אפילו לא קרוב לזה ונינה חשבה שאורטל זאת אתי, שהיא תפתח על מור לידה ואורטל תצטרף ותיתן גיבוי אבל אורטל הפתיעה לטובה. לא נפלה למלכודת.

easternstar

New member
ונינה לכלכה ממש באמנות

היא אמרה שהיא לא יכולה לסבול את מור, לא בגלל משהו ספיציפי שעשתה לה אלא בגלל מי שהיא (מור). היא חסרת טאקט ו"נדבקת" לפעמים (האמת שזה די נכון אבל להסית בגלל דברים כאלה זה יותר גרוע.) ונינה אמרה שמור לא מרגישה מתי היא לא רצויה וההרגשה הכללית היתה שונינה רוצה שיעשו על מור חרם (כמו על ליז) אורטל הזכירה את ליז בשיחה שלה, כשונינה ניסתה להסית אותה אישית. ההרגשה היתה שונינה מוליכה מהלך של חרם על מור.

זה ממש לא לעניין מה שונינה עשתה, במיוחד שמור

לא עשתה לה כלום. אם יש לה בעיה עם מור, אז שתלך לדבר איתה באופן אישי. היא לא צריכה לגרום לאחרים להטיל על מור חרם.

easternstar

New member
במיוחד כשהן סגורות. אורטל בכוונה מדברת איתה

אורטל זוכרת מה קרה לליז כשעשו עליה חרם וכעת מדברת עם מור. ונינה היתה ממש אכזרית כשניסתה להסית נגד מור.

אולי זה בגלל העיסוק של מור בקלפי טארות

והרקע שלה במכירה של תמונות בחו"ל, כי אני לא ראיתי שמור לא היתה נחמדה למישהו אני לא מבין מה מפריע לוונינה לגבי מור

adiyon2

New member
וסוף סוף בפרק יצאה מקסים

כל הרומן עם אורן מצטלם יפה ומשכנע.

למעלה