שרשור ערב
ומשדר הדחה

izmeral1

New member
EKE חשבתי אתה חזק אבל לא הרבה?

איך בדיוק אורטל קונה אוצך. בסיפורי פוגי או דן דין. א היא מבבחורות הידעות בבית שלא משתפת דבר וחצי דבר. או בורחת או שני חצאי משפט. ולך תחפש את פתרון הבעיה. .רוצה את אורן. בגלל האגו? שכולם מצביעים עליו כבחור ארז חחח ולא כולם ראו בו משהו. כמו אחותה כנ"ל. כול הטסריט שלה היה הוא דוחה מגעיל וגם לא הטעם שלי אכיסה. מה לא אמרה עליו. לעני המצלמות. זו תת-רמה. של בחורה. יש אוצר מילים להביא את המצב. הוא לא מאים ולא מושך. שגם אלו מילים גם זרקה אותם. ויש מצב שאת מי שאתה לא רוצה בחיים אתה בו נופל. ? אבל כאן זה לא המצב. וכמובן שהיא חלומי מהלך. אין לה שום דבר משותף אמין ואמיתי בבית הזה. חבל שכך אתה רואה את הדברים ולא את האמת. מי בוריח מהחבורה וכמובן לא יודיע לפרגן זו אורטל. יש בא משהו מזור
.לא נכנסת לי בגרוש ללב הטוב שלי. הדשה
נכנס נוגיע לי בבית ללב ורק היא לא.
לילה טוב או ערב רב לך.

KEEK

Member
izmeral1 ../images/Emo24.gif

ראשית, שיהיה לך ערב/לילה טוב
לגבי אורטל, יש לי יחסים מורכבים איתה. בתחילת התוכנית חשבתי שהיא נחשה לא קטנה ושחקנית כי לא הצלחתי לקרוא אותה. ואז חשבתי שאולי מדובר סה"כ בדמות מורכבת. עם הזמן היא עברה לי באמצע.. לא חיבבתי אותה במיוחד, אבל מצד שני היא גם לא היתה עבורי סוג של קרן/ליהי בימים האחרונים אני מחבב אותה יותר למרות שהיא עדיין אצלי בגדר תעלומה, ולמרות שאין ספק שהיא בנאדם קשה ומורכב. אבל אני נותן לה את הקרדיט כי מכל הבנות (חוץ מדניאל) היא הכי פחות נפלה אצלי בקטנות. לא מתעסקת יותר מידי ברפש, וכן נותנת הזדמנות לכולם. אני משתדל לראות כל דבר לגופו, עכשיו ספציפית בשיחה עם ונינה, אורטל מאוד הקסימה אותי. כי זה מסוג השיחות שכל אחת אחרת בוילה היתה נופלת למלכודת ומצטרפת ללכלוכידה (חוץ מדניאל לדעתי). אני מסכים איתך שאורטל התהפכה על אורן, וגם שהיא לא בנאדם שתמיד מפרגן, אבל כמו שאמרתי, היא בחורה מאוד מורכבת שאני עדיין לא הצלחתי לפענח. אני עדיין לא בטוח שלא מדובר בשחקנית הכי גדולה בוילה. א אבל עכשיו מאוד נהנתי לשמוע אותה עם ונינה. ושוב, שיהיה לך אחלה ערב
אני תמיד נהנה לקרוא את הסגנון היחודי שלך

חני 57

New member
את סתם מלכלכת על אורטל בלי סיבה

אורטל היא הבחורה הכי טובה ורגישה בווילה ,ההתנהגות שלה לאורן נובעת ממשהו שקרה לה בעבר והיא לא חייבת לספר הכל לעיני המצלמות!!!היא אמרה שהוא הגבר הכי טוב בבית ,והיא מנסה לשדרג את הזוגיות לאט לאט בלי להשתרלל ולהתבזות וזה יפה!!!!

goodpink

New member
אז כולם שם חרא חחחח קודם היו קרן דניאל ליהי

ואורטל. כאשר קרן וליהי החרא הראשי והגדול ביותר חלק מציר הרשע שהתפרק רק בגלל שלא הצתיירו טוב בעיני הקהל ורצו להסתיר את הרוע שלהם אבל כמה שהם מנסות עדין רואים את הרוע שלהן הוא צף כל הזמן לא משנה כמה הם ינסו להטיל הכל על אתי. אורטל נבדקה לאתי וכל הזמן מחפשת את אתי היא היתה הפרס שלה תקופה ארוכה ודניאל תמיד שיתפה את אתי ועדין ביחסים טובים איתה אז ככה שלחדשות יש לעבור עוד הרבה להגיע לרמת חרא של הישנות בעניין אתי שלא לדבר על הרוע של קרן במיוחד וליהי

goodpink

New member
שיעלו את הפרק של מסיבת רווקים תראו נפלאות

העריכה. לא ראיתי מההתחלה אבל מה שראיתי ערכו דברים בנוגע לקרן וגב היא נישקה אותו שהוא נרדם לא בטוחה שהוא ישן... היא אמרה לו על נשיקות בפה...והיתה להם עוד שיחה שלא הבנתי בדיוק מה הם אמרו. לא להאמין כמה דברים הם מסתרים ההפקה מה העניין הזה לא להראות כלום שנבין מה הולך ואחרי זה גם לא להראות במשדר המרכזי כאילו מה הטעם. רק מחזק לדעתי עד כמה מגעיל גב הם הוא משחק ברגשות של חן שתשפיל את עצמה או אפילו מור ולא אומר להן שהוא בקשר עם קרן. הם בקשר לפי מה שנראה. לא שקולטת אותו יותר מידי. מור אמרה נהדר שאמרה שלא מצליחה לקלוט אותו קשה לסמפט בן אדם שלא ניתן לקרוא אותו בכלל לא רגשות לא כלום לא ניתן לדעת עם זה אמיתי או לא היחידה שכנראה יודעת בוודאות היא החברה לשעבר שלו שיודעת איך הוא מתנהג. למישהו יש את הקטע שהוא היה בסוויטה עם נטלי הבנתי שהיה קטע כזה בהישרדות לא מצאתי ביו טוב לראות איך הוא התנהג לשם השוואה.

easternstar

New member
אני ראיתי ויכול לספר לך תקציר

אחרי שלב מסויים כולם קיבלו צ'ופרים בסוויטות בבתי מלון וקיבלו חדרים זוגיים. נטלי קיבלה סוויטה במלון ההוא עם גב והיתה בעננים. גב לא התנהג שם רע.. להיפך. היתה תחושה של דייט במלון של זוג מאוהב והיה להם גם לילה ששניהם היו לבד.
לא יודעים מה היה שם. הבעיה היתה שאחרי הכל כשהם חזרו למשחק גב התנהג כמו שהתנהג ולא זכר כלום..

goodpink

New member
תודה. אני רוצה לראות כדי לנסות לראות איך היתה

ההתנהגות שלו ואם אפשר ללמוד מזה משהו. צריכה לראות בעצמי כדי להסיק משהו כי מאוד קשה לקלוט אותו כמו שאמרתי כרגע נראה שרק החברה לשעבר שלו יודעת כי היא יודעת איך הוא מתנהג באמת. יש לך את הקטע או יודעת באיזה פרק זה היה אולי יש בVOD

easternstar

New member
אני לא יודע אם השרדות שמה את הכל בvod

אני ראיתי במשדרים עצמם ואני זוכר. גב לא נראה שם כמו עם קרן. הוא דווקא נראה גבר, גבר..

KEEK

Member
סביר להניח שהוא זרק את החברה שלו

בשביל המשחק, מה צריך יותר מזה כדי להבין באיזה רפש מדובר? הוא היה בזוגיות כבר המון זמן כמה מפתיע שזה נגמר שבוע לפני שנכנס לוילה
הוא רואה רק כסף בעיניים והוא מוכן לדרוך ולהשפיל בנות בשביל זה.. אין לו שום בעיה בחור דוחה לא יכול לראות אותו כבר..

פונפון32

New member
גם לדעתי קיק. לראות אותו משפיל את חן, שלא

חכמה מספיק לקלוט לעומק מה הוא עושה, היתה חוויה מאוד לא נעימה. יש בו צדדים מגעילים, ולא אתפלא אם הוא פוגע כדי שאף אחד לא יפגע בו.

KEEK

Member
הוא קונה את עולמו בגלל הסיפור המורכב שלו

אוטומטית אנשים שומעים מכור לשעבר שניצח את הסמים, וזה ישר קונה אותם. הוא גם משתמש בזה לא מעט. הוא לחלוטין משחק על הקלף של המכור לשעבר לקנות לעצמו אמפטיה. אבל שמסתכלים מעבר, ומגלים את הבנאדם, רואים כמה הוא רקוב. הסיפור שלו שווה ל*** אם זה הבנאדם שהוא היום. הוא שם בסה"כ 3 שבועות, והצליח להיות הדייר הכי מכוער ומגעיל בוילה. ליבי עם נטלי שסבלה את זה חודשים על אי בודד.

sunflower11

New member
יכול להיות שהוא סיכם עם החברה שלו שהם כאילו

ייפרדו ואחרי התכנית יחזרו.

טלומרז

New member
עוד בביקורו בוילה גב היה פרוד מחברתו

היה כתוב איפושהו שהם נפרדו, אבל גב בחר לענות לבנות שיש לו חברה. באותו זמן שפורסם שהם נפרדו עדיין לא היה מתוכנן להכניס את גב לוילה, ככה שאולי בכ"ז הוא פנוי.

טלומרז

New member
לנטלי היה בן זוג ולכן זה לא היה רלוונטי בכלל

נטלי התאהבה בגב למרות שהיתה תפוסה ובקטע הזה אי אפשר להאשים את גב שכלל לא לקח אותה בחשבון. הוא לא שיחק בה ולא רמז לה מעולם שיהיה משהו ביניהם.

didush100

New member
יוני עצבני ברמות!!!

מדבר עם בן בחצר של הבנים על ההדחה הערב

למעלה