שרשור ערב
ומשדר הדחה

בפסיכולוגיה קוראים לזה ''מערכת הגנה''

והשיחה קטועה,זה ערוך השיחה בין דניאל לאיריס יש מונח ''מערכת הגנה'' שדניאל פיתחה כדי שאיתן לא יפגע בה.היא מקבלת את זה והיא גם הוסיפה ואמרה''אני כבר יומיים חושבת על זה''. כל פסיכולוג יודע את זה.

מתי היא שאלה אותה איפה הרגש?

דניאל בחורה מאוד אנטילגנטית, אהבתי את האופן בו הסבירה את הדבקות שלה באיתן, הבינה שיש תחרות ועשתה החלטה ששוה לה "לסבול" במירוץ כי ראתה פוטנציאל זוגי טוב. היא תוהה ובצדק רב מה יהיה בחוץ, כל אחת הייתה תוהה. התפקיד של איריס להיות ה"קול שכנגד" כדי לגרום להם לחשוב.

goodpink

New member
יש לה בעיה להביע רגש אבל איריס זה ההפקה

והמטרה היתה להראות כמה לא ריגשי איתן ודניאל. אפשר לראות את זה לבד אבל הפעם היא הדגישה את זה גם לצופים. הכל אינטרס של ההפקה. גם שדניאל הסבירה לה היא לא הרפתה. כמו שלא אהבתי את הפגישה שלה עם דניאל ואיתן היא ישבה שם בכזה זילזול. גם הפעם זה שהיא שתתה זה מוריד מהאינטמיות של הפגישה. לדעתי האישית דווקא דניאל יצאה טוב בסופו של הפגישה במה שהיא אמרה לדעתי האישית אהבתי מה שהיא אמרה זה היה אמיתי זה שהיא אמרה שהיא איתו באש ובמים ואז לא יודעת האם היא לבד באש ובמים זה באמת היה נוגע ללב ואז היה אם אני לא טועה המעבר לריקוד נכון? זה היה צריך להיות על איתן ודניאל ומה הם עשו ניצלו את הקטע האמיתי של דניאל לקרן וגב.

מסכימה רק עם החלק השני של דבריך

צריך לזכור שהמפגשים עם איריס ערוכים מאוד, הם נפגשים לכחצי שעה - שעה ומראים לנו 2 דקות. אז אין לדעת מה היא באמת ענתה ומה איריס באמת שאלה. מנפלאות העריכה. לדעתי יש המון רגש בין דניאל לאיתן, האם זה ישרוד בחוץ? ימים יגידו.

לונדרון

New member
איריס הא/עירה לגבי "הקלות" שבה היא ענתה לה

על השאלה, מה הכי גרוע שיכול לקרות אחרי התוכנית, ואז דניאל השיבה שזה (=הזוגיות עם איתן) יכול שלא לעבוד.

easternstar

New member
רגע של נחת../images/Emo45.gifהפנים של יוני כשהודיעו...../images/Emo6.gif

adiyon2

New member
איפה סוזי עם התמונה של התימני במבה?

עכשיו זה יכול להיות מעניין.

adiyon2

New member
טוב בסדר, אני בחורה צנועה, מסתפקת במועט תודה

אבל הבנים עושים לינץ לגב על שהעיף את דנה, בעיקר יוני ובן. דפוקים, חבל שאי אפשר להדיח את שניהם.

למעלה