שרשור ערב
ומשדר הדחה

goodpink

New member
פעם 1 שאהבתי את דניאל ואיתן...וההפקה וקרן וגב

השיחה שהיתה לדניאל ואיתן היתה קצת מצחיקה אמיתית חמודים הם היו במיוחד אחרי שרואים את קרן וגב ויודעים על המניפולטביות הריגשית שם. והריקוד היה צריך להיות על דניאל ואיתן ובכל זאת עשו זאת בעיקר על קרן וגב לא להאמין. כמו שחשבתי קרן משחקת אותה DID ליד גב תמיד לצד האמפטי שלו כל הזמן במשבר ... וסליחה הם התנשקו בפה לא עם לשון אבל שהיא התחילה עם כל הנשיקות הם התנשקו גם בפה. והם שהם מתחבקים וכו' מה כל המשחק הזה... נראה שהם בזוגיות ככה שיגיד לחן וישים את הקלפים על השולחן ויפסיק לשחק עם בנות אחרות.

3/4 תוכנית זה קרן. קבוע. אין חדש תחת השמש.

ובקשר לריקוד, נכון, זה היה הקטע הכי מרגש בכל העונה והם העדיפו להראות את גב וקרן. ככה הורסים תוכנית.

sunflower11

New member
גם נשיקות לא יעזרו לקרן וגב, כולנו יודעים

שהכול ביניהם זה בדיחה אחת גדולה.

בוףברכה

New member
אפשר..לחתוך...ת'מתח..עם..../images/Emo263.gif..

..תעשי לי מקום..במיטה... ............
1
..
2
.................
3
................................
4
.............................
5
.................... ..
6
........................
7
.....................
8
.........
..
9
............ דנה.........

adiyon2

New member
מי אמר מור?

בבקשה שיבחר מזל שלא התחייבתי שונינה תלך...

adiyon2

New member
ומי יעזור ליוני לחפור בורות בוילה?

עכשיו הבריחה סטייל נמלטים תתעכב

בוףברכה

New member
2..אלה יחד...

יכולים לחפור..רכבת תחתית...בכל הארץ.....
-
-
-
-
-
-
-
-
.................

izmeral1

New member
כולם פה ידעו שדנה הביתה. בבקשה מה בקשר=

להדחה דבר לא הבנתי. אמת גם מדברים מהר. וגם המאסטר שף. היה חשוב לי. כי זה התחום שלי. הרבה . מבקשת למי שמקליד .מהר? רק בקצרה. מה קורה לגבי ההדחה. קצת לא מבינה. מהר עושים הכול שם. הסיום של המשדר הכוונה. תודה שלי לכולם. ערב טוב .

adiyon2

New member
כל הבנות מועמדות להדחה, אבל

בשבת יעשו משימה ובת אחת תקבל חסינות מהדחה. יפתחו את הקוים ביום ראשון, ו-5 בנות יעלו להדחה. מבין החמש איתן וגב ידיחו 2. הכל באותו ערב. עדכנו אותם שהגמר בעוד 17 יום.

הגיע הזמן שיעשו הדחה באותו היום, במקום למרוח

את זה יומים. בן ויוני יכולים לכעוס כמה שהם רוצים, כי גם אם דנה היתה נשארת, אז היא היתה מודחת ביום ראשון.

izmeral1

New member
תודה חומד. הבנתי . אבל לגבי ההצבעות?

אנחנו הקהל. לא נותנים דבר לגבי ההדחה. והאם זה רגיל שהקהל הוא הגורם? לתת כול ההצבעה מי הם יהיו בהדחה.. השאלה האם זה אוותו.הדבר. יש הצבעה שלנו הקהל. המסמסים מצביעים. והכי נמוך אלה המועמדות.? והבנתי את זה אחת איתן והשנייה גב. ואחת חסינות? מקבלת. נקווה שזו תהיה חן. תודה לךADIYON2 ערב מתוקי לך
לכולם אני אבין לאט מהכותבים פה גם.

adiyon2

New member
אנחנו (הקהל) נצביע למי להשאיר בוילה

5 הבנות עם התוצאות הנמוכות ביותר יועלו להדחה.

בוףברכה

New member
בשיחה של איריס ודניאל היה הרושם..שאיריס

הייתה תמהה..באיזו קלות..דניאל..חשבה על חיתוך היחסים בחוץ....דיברה על זה שאיתן והיא.. האם בחוץ תהיה התאמה..וכל זה..בלי..למצמץ..איריס..שאלה אותה..איפה הרגש??

למעלה