ראשונה../images/Emo13.gif
עדכונים לגבי השיחות של אתי בבוקר מה באמת אתי חושבת על קרן? בשיחה עם ליהי בחצר, אתי מודה שבתחילה היא היתה משוכנעת שקרן והיא יהיו חברות גם מחוץ לווילה, אבל היום היא מבינה שזה לא יקרה: "אני מרגישה שיש לה משהו עליי.. היא עונה לי לפעמים בתקיפות אתי על אורטל: "היא בן אדם לא מובן" היא לטענתה לא הבינה את אורטל אף פעם. יותר מזה, אתי אומרת שאורטל היא הבן-אדם שעשה לה הכי הרבה רע בווילה! ליהי מייעצת לה לדבר בכל זאת עם אורטל כדי להביא לרגיעה כאשר ליהי קמה, אתי פותחת באמת את הפה על קרן בשיחת אחת על אחת עם חן, אתי אומרת שהיא לא רואה ממטר את קרן: "עבר בינינו לא חתול שחור אחד, אלא עשר... היא תופסת תחת בווילה. אני מבחינתי אומרת לה רק בוקר טוב ולילה טוב... פעם היינו חברות, אבל היום כלום" אתי לא מפסיקה להפגין את הכעס שלה על הווילה היא לא היתה רוצה להיות חברה של אף אחד מהווילה, למען חן, יוני ובן. חן אומרת לה שהיא צריכה להבין שמדובר בתהליך חשוב שבו היא צריכה ללמוד להסתדר גם עם בנות ששונות ממנה: "כל אחת פה היא טיפוס" ליהי בתפקיד המגשרת לאחר שניסתה לגרום לאתי ליזום שיחת התפייסות עם אורטל, כעת היא פונה לאורטל ואומרת לה שהן צריכות להרגיע את העניינים ביניהם: "אל תהי חברה שלה, אבל רק לסדר את העניינים.. שתהיה אוירה טובה יותר" "יש לי חברים כמו מדינה שלמה" אתי מסבירה למה היא לא צריכה את האנשים בווילה, ולכן גם לא אכפת לה לעוף מהווילה: "אני לא דואגת, אני יודעת מה מחכה לי בחוץ"