שרשור צהריים
והלאה

לונדרון

New member
../images/Emo89.gif../images/Emo41.gifשרשור צהריים../images/Emo21.gifוהלאה../images/Emo218.gif../images/Emo90.gif

ראשונה../images/Emo13.gif

עדכונים לגבי השיחות של אתי בבוקר מה באמת אתי חושבת על קרן? בשיחה עם ליהי בחצר, אתי מודה שבתחילה היא היתה משוכנעת שקרן והיא יהיו חברות גם מחוץ לווילה, אבל היום היא מבינה שזה לא יקרה: "אני מרגישה שיש לה משהו עליי.. היא עונה לי לפעמים בתקיפות אתי על אורטל: "היא בן אדם לא מובן" היא לטענתה לא הבינה את אורטל אף פעם. יותר מזה, אתי אומרת שאורטל היא הבן-אדם שעשה לה הכי הרבה רע בווילה! ליהי מייעצת לה לדבר בכל זאת עם אורטל כדי להביא לרגיעה כאשר ליהי קמה, אתי פותחת באמת את הפה על קרן בשיחת אחת על אחת עם חן, אתי אומרת שהיא לא רואה ממטר את קרן: "עבר בינינו לא חתול שחור אחד, אלא עשר... היא תופסת תחת בווילה. אני מבחינתי אומרת לה רק בוקר טוב ולילה טוב... פעם היינו חברות, אבל היום כלום" אתי לא מפסיקה להפגין את הכעס שלה על הווילה היא לא היתה רוצה להיות חברה של אף אחד מהווילה, למען חן, יוני ובן. חן אומרת לה שהיא צריכה להבין שמדובר בתהליך חשוב שבו היא צריכה ללמוד להסתדר גם עם בנות ששונות ממנה: "כל אחת פה היא טיפוס" ליהי בתפקיד המגשרת לאחר שניסתה לגרום לאתי ליזום שיחת התפייסות עם אורטל, כעת היא פונה לאורטל ואומרת לה שהן צריכות להרגיע את העניינים ביניהם: "אל תהי חברה שלה, אבל רק לסדר את העניינים.. שתהיה אוירה טובה יותר" "יש לי חברים כמו מדינה שלמה" אתי מסבירה למה היא לא צריכה את האנשים בווילה, ולכן גם לא אכפת לה לעוף מהווילה: "אני לא דואגת, אני יודעת מה מחכה לי בחוץ"

עוד שבועים לא נצטרך לראות את חבורת המשעממת

הזאת אתי כמו תמיד אמרה שוב פעם שאין לה בעיה לצאת מהוילה, אבל העיקר עשתה הצגה לאיתן שהוא אמר שלא לה מגיע להיות בגמר. הם יעלמו כמו שאור המודחות, שלא שמעו עליהן.

easternstar

New member
../images/Emo140.gifתודה מיצ. אתי גם אומרת שכל החברויות שלה

היום בחוץ נובעות מאינטרסים כי היא התאכזבה מכל החברות. היא אומרת שלמדה מאחותה גרניט, שאין לה אפילו חברה אחת, ומעדיפה לצאת עם אחיהן רועי. גם אתי שרוצה לצאת בוחרת מישהי אבל לא סומכת עליהן. אתי מספרת שכאשר הגיעה לטבריה "רוב הבנות פחדו ממנה כי היא יפה הרבה יותר מהן ולכן סגרו לה את הדלתות" אבל אחרי 4 שנים הצליחה (אנחנו יודעים איך אתי מלקקת..
) האמת: מבין דמויות הריאליטי אתי היא האחת שלא הייתי נותן לה אפילו "קצה בוהן בדלת". לא מבין את כל אלה שבפייסבוק שלה..
חבל שהיא בסלון שלנו אבל הרייטינג הנמוך הוא עונש הולם להפקה. אגב, לפי אגוז ההצבעה עבור אתי היתה 4000 סמסים. אני לא מבין מי מצביע לה.

webguy

New member
נראה שרק המשפחות מסמסות ..

על ההפקה למצוא משהו יצרתי לגמר אחרת יהיה קל להריץ מעומד לזכות .. אולי לעשות כמו השרדות צוות מושבעים בנוסף לסימוסים ..? ההרגשה שלי שיהיה שנוי בדרך הבחירה של המנצח ..!!

easternstar

New member
חבורת האפסים הזאת תצביע?

הרי האפסים האלה נכנעו לאתי חזן כל פעם שהזילה דמעה וצרחה. אם יתנו לאפסים להצביע הם כולם יוותרו על המיליון לטובת אתי ויתרצו את הכל בנימוקים שונים ומשונים.

רינתי77

Active member
אז מעניין באמת איזו חברה תגיעה לייעץ לאתי

לאור מה שהיא מספרת שאין לה חברות בחוץ...

easternstar

New member
כנראה הרוזי הזאת שאתי לכלכה גם עליה

יש לה חברה שהכירה רק בשנה האחרונה (כנראה מי שמכירה אותה יותר זמן לוקחת את הרגליים ובורחת
). גם עם הרוזי הזאת אתי הספיקה לריב ולא אמרה לה שלום לפני התוכנית אבל כשדיברה על "לתת את הלב, לתת כליה" "לרצוח בשביל החברות שלי". היא הזכירה אותה.

izmeral1

New member
די עם בעני אתי המלכה. כי השאר לא ראוי לצפייה

וגם לצפייה. די ביקתי ממך. לא להמשיך על אתי להוריד פורפיל בבקשה . די רק אתי. מה בכלל התוכנית זה אתי. יש שם שק של נחשים הלאה ושוב הלאה. ערב טוב לך לכולם כבוד לאלוקים.

easternstar

New member
היא צריכה להוריד פרופיל. ../images/Emo13.gif

כתבתי לך גם מסר.
קיבלת? את לוקחת יותר מידי ללב את אתי. היא לא מייצגת את העדה המפוארת והתרבות שלנו. רחוק מזה. אני לא אוהב ביטויי גזענות וכשמרגיזים את אתי היא אומרת ביטוי גזעני(עזבי את זה שאיתן הוא בכלל בחצי מהעדה שלנו-האמא שלו מרוקאית והיא התחילה עם "אשכנזים מסריחים"., לאף אחד ומשום מוצא לא אומרים ביטוי גזעני) אבל למה את מזדהה עם אתי ולא עם אחרות מהמוצא שלנו שהיו שם. מה עם איילת המתוקה? למה דווקא אתי?

izmeral1

New member
הצחקתה אותי איילת. חחחחחחחחחחחחחח

גם לא מעניינת ולא יפה וגם בלגנסיטית. זו אמרה לאתי זוזי הצידה. הרבה אלכהול הרבה כדורים הרבה שטיות. וכמובן תחת של ברמהההההההההההההה ללא מעצורים עשתה מענבר אימא המאמצת. לא שענבר מתוקה או משהו טוב. סיר והמכסה. מי זו איילת לרקוד להשטלל בלי טעם בלי מלח. מה עשו פה איילת. לא הבנתה כמה אכלה את הלב שלה עד לנסיון התאבדות שם ועל זה ההפקה העיפה אותה. נכון העקיצות שלה היו בהדרגה פחות ווקליות כמו של אתי. אבל אתי ליד היצור הזה מלכה. ואני לא מתחברת לאתי. פשוט כואבת את כאבה. ולא יותר מצידי שתעוף הרבה יהיה לה טוב מהרוע שקיים שם. לא רואים דבר רק רע ובעעע ותלונות. מה עם הצופה.? איילת כמו אותה ענת הרבה נראת חמודה. ורק המצלמה קרוב מחריד. ועל איית מאוהבת חד צדדי באיתן עד כדי כך. הגרמה לכול הבית להיות נגד דניאל. זה מה שנתנה איילת. סוג של כייפית כזו .לא לטעמי לאחרים. אף אחת שם לא אישה ולא בחורה חן. יש בא משהו מיוחד. וגם צריך הרבה טיפול. וטיפוח הכוונה. אבל מקסימה. חוץץ מחן כולם שורה של קשלונות. אז דניאל מעניינת גם מקסימה. ונשית. . והיא נלחמה כדי להיות מה שהיא. ומגיע לה. אז שני בחורות לעניין חן ודניאל. ערב טוב לך. תמשיך להגיב איך שנוח לך כמובן
?

easternstar

New member
../images/Emo13.gif גם חן היום נראתה נחמד.היתה היום חייכנית

סיכמנו על חן?
אתי תהיה בגמר. אל תדאגי לה. כולם ישכחו הכל תוך יומיים אחרי הגמר. ערב טוב לך, מתוקה

אתי כולה דיבורים

כל הזמן אומרת משהו אחר. אז אם היא טוענת שיש לה חברים בחוץ והיא לא צריכה את הוילה, אז שתפסיק לאיים ותצא.

למעלה