שרשור צהריים
והלאה

ORLYCOHE

New member
כל מילה בסלע!!!! דניאל ילדה מפונקת

שחושבת שמגיע לה הכל!!!

KEEK

Member
איזה מצבים קשים היו לה הוילה?

אני מאוד אוהב את דניאל, ומאחל לה לזכות אבל להגיד שהיא עברה מצבים קשים בוילה זה ממש לא מדויק. לגבי עניין הבגרות, לא ראיתי אצלה משהו שהופך אותה לבוגרת לגילה. בגיל 24 אנשים אנשים כבר פותחים עסקים, מקימים משפחות.. דניאל יכולה להציג את עצמה כאשת עסקים תותחית כמה שהיא רוצה.. אבל היא עדיין עובדת אצלה אבא.

meytula

New member
חרם זה המצב הכי קשה שבן אדם יכול לעמוד בו

ומעבר לזה ביום הולדת שלה קרן קיבלה עם איתן דייט,לדניאלך כבר היה רגש לאיתן אז ולקרן לא. אתם שוכחים די מהר שכולם עשו עליה חרם ואם לא עדי היו עושים עליה גם עליהום אני כמובן מסכימה איתה,כל אחד עושה טעיות אבל מה שיפה בדניאל שהיא נבונה ויש לה דרך מיוחדת משלה שאין לאף אחד בבית היא גם מאוד אמיתית ומכל הבנות בוילה אותה הכי מכירים כי היא חושפת מאוד הרבה על עצמה.היא פשוט מדהימה

KEEK

Member
איזה חרם עשו עליה? את רצינית?

אני ממש לא מסכים איתך מיטל. דניאל הציגה את זה כחרם, שהיא לבד מול כל הבנות, אבל בפועל זה ממש לא היה ככה. דניאל בעצמה בחרה לברוח תמיד לבנים. באותה תקופה היא היתה רק "נגד" קרן/ליהי/ואתי. אבל באותו זמן בבית היו איילת, ענבר (בתקופה הטובה שלה), עדי, לינוי, ענת, ליז.. בקיצור כל הבנות.. היא זאת שהתרחקה. היא יכלה להיות בקבוצה של ענת ולינוי, שלהן לא היה שום קשר עם סיפור קרן/איתן. אבל היא העדיפה שלא. אני זוכר שיחה שאיילת עשתה לה במטבח, אמרה לה במפורש שתדע שאם היא צריכה, היא שם בשבילה. והיא דיברה בשם "הקבוצה" שלה (ענבר,איילת לינוי וענת) ומה דניאל עשתה? היא אפילו לא התייחסה לזה. היה אכפת לה ר-ק מאיתן והפמליה שלו. אם דניאל היתה רוצה, היא היתה מוצאת חברות בבית. אני מזכיר לה שמדובר בתקופה שדניאל היתה מאוד דבק לאיתן ומאוד קנאית, שדיברו כאן בפורום שבסוף הוא יבהל ממנה.. זאת לא היתה התקופה היפה שלה. דניאל התעסקה רק באיתן ובבנים, והיא זאת שהזניחה את הבנות. אף אחד לא עשה עליה חרם. אם כבר היא זאת שישר פסלה את שאר הבנות שניסו לגשת אליה.. ועוד משהו נוסף, גם אם היו תקופות שהיה לה קשה, היא היחידה שהיה לה גיבוי מלא מאיתן. גם אם זה לא נאמר בריש גלי.. ותחילת התוכנית, תמיכה מהרווק זה הדבר הכי משמעותי בבית. שכולן עוד חיפשו את עצמן לה היה משהו שמחזיק אותה חזק. אז להגיד עליה שהיא עברה חרם או דברים הכי קשים בבית.. זה על גבול המופרך.

meytula

New member
זה לא כל כך מדוייק

אבל אני בטח לא אפרט מה בדיוק היה שם כי זה חסר תועלת.עובדה שדניאל ניגשה לאיילת לשאול למה היא רחוקה ממנה,אומר הרבה וכנראה לא זכרת את זה. אבל אין לי כח ואין לי שום מניע להסביר למה דניאל הכי אהודה עלי בבית.אני לא סניגורית שלה ובטח שלא הולת לחפור בעבר כדי להציג אותה כמסכנה או לא יודעת מה. עובדה שכולם מזכירות את זה כל הזמן \גם אתי לא פעם אומרת שהבנות עשו עליה חרם היא בין היחידות שניגשו אליה וזה נכון. לינוי לירון במיוחד חיזקו את דניאל.היחדיות דניאל ברחה לבנים כי הם נתנו לה ביטחון וחייזקו אותה.מה רצית שהיא תעשה?? אבל לא משנה זה ויכוח חסר תועלת מבחנתי,כל אחד רואה מהזוית שלו ולכל אחד יש את הביקורת שלו .אני ממש לא מנסה לשכנע אותם שהיא מסכנה או משהו גם אם הכל היה ורוד אצלה בוילה עדיין מגיע לה לזכות !!!! מי עברה שם משהו נוראי ומסע?אף אחת

שאפולי

New member
ונאמר א-מן

דניאל ידעה שלהיות עם הבנים יחזק את המעמד שלה עם איתן וגם יתן לה חזקה עליו מול הבנות אממה כדי לא ליצור אנטגוניזם אצל הבנות ותחושה שהיא מתנשאת עליהן היא ניגנה שהיא לבד שאף אחת לא רוצה להיות איתה וזה בולשיט.

izmeral1

New member
KEEK הכול ביני המתבונן- ואיילת היא שגררה רע

לדניאל.הנשיקה הראשונה של איתן לדניאל היה בחצר ליד הכביסות אני חושבת. ואיילת קלטה .והיא התחילה ל נגד דניאל. -ואומרת לענבר לה הם עושים לי את. ומקללת אחרי הגב של דניאל. לא אין לה בושה. והרבה רוע מי איילת שלכם החמודה"? וכול הקבצוה ענבר ענת. עקצו את דניאל. אחרי הגב. גם ביום ההולדת של אורטל היו מלה עקיצות על דניאל. ואיילת החצופה וענת מלכלכות. תראו ......איך בכוח דנאיל מחפשת אותו נצמדת. כול צעד של דניאל בבית היה מי איילת יוצא החוצה. ובום הולכת לחדר הבנים. ומטמרנת. כמה שהיא יכולה.זו איילת המאוהבת חד צדדי. ללא טעם וללא צדק. ילדה מטופשת. והזויה וגם מגעיל כול ההתנהגיות שלה -שם הרבה יותר מאתי. פשוט אתי המרוקאית של ההפקה. גג'דרוווווו. על ליהי ועל האחרות. דניאל לא עשתה צעד אחרותה מהבנות זה בא נורמלי. כי הם מחרות על גבר אחד אז. כולל היפיפייה הנרדמת ליזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז פייייייייייייייייליזזזזזזזז לו היו מפרגנות לדוגמה כמה לא כולם היה נראה אחרת.מוסר הסכל.| ערב טוב לך

meytula

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifשיראו קצת את הפרקים הראשונים

איך כל הבנות ישבו וריכלו עליה ואמרו שהיא זולה וכו.כולם שוכחים פה מהר מאוד את כל החרם שעשו על דניאל

KEEK

Member
ראיתי הכל ../images/Emo46.gif

סתם לא הכל
אבל צפיתי יחסית מההתחלה אני גם מחלוצי הפורום עוד שהיינו 4 אנשים אז אני זוכר היטב מה היה מי שדיברו על דניאל היו המשולש אתי/קרן/ליהי אבל היו עוד הרבה בנות בבית.. שדווקא חיפשו את הקירבה של דניאל כמו ענת, לינוי, ליז, ענבר.. דניאל כל הזמן ברחה לבנים. היא אפילו לא ניסתה. היא היתה "מוחרמת" כי היא בחרה בזה. עם כל חיבתי הרבה לדניאל, את זה אני לא יכול לומר לזכותה. אי אפשר לומר לזכותה שעמדה בבית במצבים הכי קשים ומול חרם, כי זה פשוט לא נכון. להגיד שריכלו עליה זה שטויות.. על מי לא ריכלו? מה יגידו ליז ולירון? הן היו הכי "מרוכלות" והכי מוחרמות. דניאל היתה עם הבנים.. קיבלה גיבוי וחיזוקים בכל שניה לא נראה לי מקום קשה להיות בו

SHELGIA21

New member
מייטולה מזל טוב ללידה ונחת, ובאמת שלא

חשה שום שנאה לדניאל. איך אפשר לשנוא מישהו שאתה לא מכיר ולא עשה לך שום דבר אישי? ציינתי עובדות שראיתי בתכנית וזו דעתי עליה כצופה בלבד. אין בליבי שינאה כלפי אף אדם למעט כלפי אוייבי המדינה. להגיד שנאת חינם זה קצת משפט שחוק ולא כדאי להפוך אותו לזניח בכל טיעון זה משפט חזק שעדיף להשתמש בו באמת רק בעת הצורך, אבל את אמא צעירה ואני כבר סבתא
למס' נכדים והשנים גורמות לנו להחכים ולהשתמש בצורה נכונה בפתגמים
בינתייםמאחלת לךמכל הלב שתהני מהתינוקת שלך

meytula

New member
תודה שלגיה../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

אם תקראי את מה שרשמת שוב אני בטוחה שאת תרגישי לא נעים כל כך עם מה שכתבת. אבל זאת דעתך וזאת דרך ההתנסחות שלך אני ממש לא מתכוונת לפאר את דניאל ,אני יודעת מי היא בערך וזה העיקר.מצידי שישנאו או לא יתחברו אליה אבל לכתוב את זה שיש לה סבים משני הצדדים ושי לה כסף כטיעון נגדה זה ממש עצוב,עצוב לי על מי שחושב ככה

sunflower11

New member
היתה לה את התמיכה של הבנים ולהם היא גם כל

הזמן רצה לבכות ולהתלונן. (היה מעניין לראות כיצד היא היתה מתנהלת לולא איתן היה מעוניין בה). יחד עם זאת, אורטל ודניאל הן הפייבוריטיות שלי.

meytula

New member
אני בטוחה שהייתה מתנהלת טוב

כי קרן גם כשדניאל התעניין בה התנהגה בצורה לא אנושית.זה אופי,זה לא משנה,אולי בהתחלה היא הייתה לוקחת את זה קשה ומתמרמרת אבל קמה על הרגליים ובטח לא נופלת לכל הליכלוך בבית.היא כמו עדי ולינוי זה טיפוס של בנות כאלה שלא מתעסקות בברררה.

sunflower11

New member
זה נכון שהיא בחורה פקחית שבורחת מריכולים,

אבל בפעם הראשונה כשהיא הרגישה מאויימת (מאורטל) היא קיללה אותה ודי התמוטטה. אז אין לדעת.

meytula

New member
אז למה עם קרן זה לא קרה לה??

שטות להגיד דבר כזה.את אורטל היא לא אהבה בהתחלה והיא אחרי זה השלימה עם אורטל וסיפרה לה למה היא לא התחברה אליה.תתקדמו כבר עובדה שקרן הייתה מתחרה הרבה יותר חזקה מאורטל ודניאל אהבה את קרן לאורך כל הדרך

24שעות1

New member
סיון-האם רק אני רוא שינוי בדניאל בשבוע האחרון

בשבוע האחרון אני רואה דניאל שחצנית , דניאל המדברת בפינוק מתגלגל מסתכלת מגבוה על השאר. משהו השתנה בהתנהגותה של דניאל בשבוע האחרון. גם לא אהבתי את החפירה שלה על נושא אורטל היה לא היה . לא אהבתי את התחקור שעשתה לחן וונינה ביום ההדחה עלמה ראובבית. ומי אמר מה. דניאל הגעת כבר לסיום המשחק מעמדך מצויין בבית. לא רוצה לסמוך על אף אחת על תסמכי .תהני מהשבועים האחרונים. תפסיקי לחפש בקטנות

שאפולי

New member
לגמרי../images/Emo45.gif

אין לי שום בעיה איתה אבל הסגידה העיוורת אליה מעוררת בי אנטגוניזם

למה יש את הפורום הנפלא הזה? כדי לשתף למי

התחברת? למה התחברת?. לא מבינה למה הכעס? בגלל שזאת דניאל? אני לא מקללת ולא מעליבה אף אחד, להפך אני מתמקדת בלשבח את הפייבורטית שלי, מה רע בזה?

למעלה