איזה חרם עשו עליה? את רצינית?
אני ממש לא מסכים איתך מיטל. דניאל הציגה את זה כחרם, שהיא לבד מול כל הבנות, אבל בפועל זה ממש לא היה ככה. דניאל בעצמה בחרה לברוח תמיד לבנים. באותה תקופה היא היתה רק "נגד" קרן/ליהי/ואתי. אבל באותו זמן בבית היו איילת, ענבר (בתקופה הטובה שלה), עדי, לינוי, ענת, ליז.. בקיצור כל הבנות.. היא זאת שהתרחקה. היא יכלה להיות בקבוצה של ענת ולינוי, שלהן לא היה שום קשר עם סיפור קרן/איתן. אבל היא העדיפה שלא. אני זוכר שיחה שאיילת עשתה לה במטבח, אמרה לה במפורש שתדע שאם היא צריכה, היא שם בשבילה. והיא דיברה בשם "הקבוצה" שלה (ענבר,איילת לינוי וענת) ומה דניאל עשתה? היא אפילו לא התייחסה לזה. היה אכפת לה ר-ק מאיתן והפמליה שלו. אם דניאל היתה רוצה, היא היתה מוצאת חברות בבית. אני מזכיר לה שמדובר בתקופה שדניאל היתה מאוד דבק לאיתן ומאוד קנאית, שדיברו כאן בפורום שבסוף הוא יבהל ממנה.. זאת לא היתה התקופה היפה שלה. דניאל התעסקה רק באיתן ובבנים, והיא זאת שהזניחה את הבנות. אף אחד לא עשה עליה חרם. אם כבר היא זאת שישר פסלה את שאר הבנות שניסו לגשת אליה.. ועוד משהו נוסף, גם אם היו תקופות שהיה לה קשה, היא היחידה שהיה לה גיבוי מלא מאיתן. גם אם זה לא נאמר בריש גלי.. ותחילת התוכנית, תמיכה מהרווק זה הדבר הכי משמעותי בבית. שכולן עוד חיפשו את עצמן לה היה משהו שמחזיק אותה חזק. אז להגיד עליה שהיא עברה חרם או דברים הכי קשים בבית.. זה על גבול המופרך.