שרשור צהריים
והלאה

לפני שעה סיפרה שכל טבריה מדברת עליה...

כלומר שמרכלים עליה . אמרה שהיא בטבריה רק 4 שנים ושהיה לה קשה להשתלב. הבחורה דיי אומללה, יש לה תפיסת מציאות מעוותת, אולי כדאי שהיא תיקח תכסף ותממן לעצמה טיפול ארוך שנים.

izmeral1

New member
היא מרכלת ומה עושים פה מרכלים כולל אותי חחחחח

די עם אתי מה אין לכם מה לעשות רק אתי. הזוי. התמקדו בחשוב והאמת והטוב. שאין שם ולא להתעסק רק בטפל. אתי אתי ועוד אתי ואתי ועוד אתי........די זה מגעיל .. אני כול כך אוהבת החברים פה? ולא להיות בוואלה שם זה רחוב הרלם הפורום. היום זה מחיל להיות פה דומה חבל? לא לתת לזה לעבור.. תרדו מאתי. . ולמען הצחוק טוב שהיא הולכת לישון מוגדם. וטוב שאין לה שם איזה ג'רלול היה פה רק אתי נטו. אבל באמת תרדו מזה. כמה שהיא לא בסדר.השאר עבר את הלא בסדר. הפנמתם. הכול צבוע שם. ערב טוב תהנו מהכול.

סליחה , מצלמה 4.

מספרת איך הגיעה לתחום, איך למדה אנגלית כדי להבין את החוזים שהיא סוגרת, איך היא סוגרת עסקאות, מה נעשה בכנסים אליהם היא נוסעת. מספרת שאבא שלה עשה לה תדריך קצר מאוד ורק פעם אחת ואת כל השאר למד בכוחות עצמה בקריאת מאמרים וחומר באנטרנט. אומרת שהיא בולדוזר בעסקים ואם יש עסקה שהיא רוצה, היא תלך עד הסוף ותהיה נודניקית עד שתשיג אותה. מדברת על כך שהיא יזמית באופייה ושהיא ניהנית ליזום דברים, מספרת שגם איתן כזה ושהיא מתחברת לזה. לא כל כך שומעים, אני ממש מתאמצת
.

andy181

New member
לא אמרו שעה מדוייקת, רשמו רק בערב..

אז אני מניחה שזה לא יהיה לפני 7.

נכון צליל גם אני שמעתי. מעניין למה הם חושבים

שיותר מעניין לראות את יוני ובן משחקים סנוקר. כאב לי עליה שהיא סיפרה לחן שהיא נעזרה באבא שלה להבין מאמרים כדי להכין חוזים באנגלית, ואם לא הבינה פעם ראשונה הוא נתן לה להתמודד לבד. צליל שמעת שסיפרה לפני שבועיים בערך שבגיל 17 התחילה למכור כדורי שוקולד בכל מיני טעמים משובחים כדי לשרוד. לא יודעת מה לעשות עם הילדה הזאת היא גומרת אותי, ואני ממש לא ילדה.

אני הבנתי שאבא שלה מסביר כל דבר רק פעם אחת

ומי שלא מבין, בעיה שלו ולכן למדה לבד. כנראה טיפוס קשה... בקשר לכדורי שוקולד, כן שמעתי, סיפרה את זה פעם לאיתן, זה לא היה כדי לשרוד, אלא לדמי כיס. אמא שלה מימנה לה את הקניות בפעם הראשונה והמשך היא כבר התגלגה מהרווחים שעשתה, סיפרה שמכרה את הכדורים למעדנויות ומכולות בצפון תל אביב ושהם היו מיוחדים עם מילואים שונים ושהיו לה עטיפות ומדבקות עם השם של העסק (לא זוכרת מה שמו) באותה תקופה גרה עם החבר שלה וסיפרה שבבית היו לה מקרר מיוחד רק לכדורי השוקולד. (היא עזבה את הבית בגיל מאוד צעיר ועברה לגור עם חבר שרצה שהיא לא תלך לצבא ותתחתן איתו) הבחורה באמת בולדוזר ואני מאמינה שהיא תהיה טייקון עסקי בעתיד, גם בכרטיס שלה היא אמרה שהחלום שלה שתהיה לה רשת מלונות משלה ואין לי ספק, שאם היא תרצה, היא תצליח גם בזה.

sivan513

New member
היא לא ילדה

היא בת 24
ואני לא מבינה למה כל הזמן טורחים לציין שהיא בוגרת לגילה, היא בת 24 ומתנהגת בהתאם. ואני גם לא מבינה את כל הסגידה המיותרת הזאת כלפייה פה, היא בסך הכל בחורה מאוהבת שזכתה ברווק כבר מההתחלה, ובגלל זה לא ראינו אותה מתלכלת ומטנפת כמו שאר הבנות.

sivan1237

New member
../images/Emo45.gifאכן סגידה מיותרת שגורמת לסלידה ממנה

כמות הסופרלטיבים שנשפכים עליה כאן היא הזויה לגמרי.

yly463

New member
לסיון את ממש טועה

היא נערה בת 24 שבווילה העמידו אותה במצבים קשים מאד, היתה לבד במשך זמן רב כ3 שבועות ללא תמיכה של אף אחת. אכן היא מצאה אהבה אך גם בה פגעו לה והבנות כאחת בחרו לתת את הפרס לקרן (לפי בקשת של קרן) וביום הולדתה ממש כל רגע שהיה אמור להיות שמח לה השחירו היא עמדה בזה בכבוד. כל השבחים מגיעים לה , נכון היא גם עושה טעויות קטנות ואופיניות לילדה בת 24. היום אפילו בגילי המופלג יכולה ללמוד ממנה לעמוד במצבים קשים.

sivan513

New member
אוי נו באמת

היא לא נערה, ולא ילדה! היא בת 24 למען השם. היא לא הייתה לבד אף פעם, תמיד הייתה איתה חברה וגם את תמיכת הבנים שזה הכי חשוב. ואיזה מצבים קשים??! מההתחלה היא ידעה שהיא הכי חזקה אצל איתן, ממש קשה לדעת שאת הבחירה שלו ויש לך סיכוי לזכות במיליון, אפילו בדייט שלו עם קרן הוא סימס לה. אז הוא היה עם עוד שתיי בחורות, בו הו, שבוע אחרי עם אורטל זה נגמר, וקרן אף פעם לא הייתה חזק בתמונה.

SHELGIA21

New member
אוי אוי אוי אני נחנקת מבכי../images/Emo7.gif../images/Emo269.gif

היא עזבה את הבית בכדי לגור עם גבר ולא בגלל שלא רצו אותה היא ממשפחה עשירה מאד כולם ראו אתמול בגיא פינס חמה ואוהבת שכוללת סבים וסבתות משני הצדדים היא עובדת ממש קשה כל הזמן בנסיעות לחו"ל בתי מלון בכל התכנית לא ראיתי אותה מתעניינת במצוקה ובכאב של מישהו אחר תמיד אבל תמיד מדברת ומפארת רק את עצמה התקרבה לאנשים רק מתוך אינטרס כל מי שלא עיניינה את איתן הפכה לחברה שלה וכל מי שאיתן אולי רצה בהתחלה הפכה לאוייבת שלה ולנשואת רכילות שלה הכי גרוע שדווקא אחרי שעמדה על קנקנה של אתי הנוראית בכל זאת בוחרת להאמין לשקרים של אתי והפכה לחברתה היא בחורה שטחית משעממת ואינטרסנטית זה הכל מזלה שיחק לה למרות שלדעתי לזכות אדם יהיר קר ומתנשא כמו איתן זו לא מציאה גדולה אבל נכון למציאות שקיימת בווילה עבורה זה דבר גדול

talibatata

New member
צודקת בכל מילה, כולם שכחו איך היא ניטרלה את

כל הבנות מאיתן.

למעלה