שרשור צהריים
והלאה 1/9

noaxxx

New member
נראה לי שגם החבר הדמיוני תפס רגליים וברח..../images/Emo2.gif

noaxxx

New member
את חושבת שהוא לא נמשך אליה יותר בגלל ש..

'אין את המעבר?' אני בטוחה שאם היא היתה זורמת איתו, הוא היה נמשך באבו אבוה. הוא בסה"כ מגן על עצמו מהדחיה שעומדת להגיע.

KEEK

Member
הבנות רוצות לשחק את "נשואים פלוס" בבית

התכנון של הבנות לדמויות - אורטל - פגי אורן - אל ויוני בהברקה - באק, הכלב של המשפחה

אורטל שמה לב שאורן כועס עליה...

היא ניסתה לדבר איתו, אבל הוא סימן לה לא להיכנס לחדר הבנים כי הם נחים/ישנים
לפני זה שמעתי את אורן מדבר על זה שנמאס לו כבר מהקטע עם אורטל (זה התחיל למי שלא מעודכן מזה שבן הטיפש הלשין שיוני סיפר שאורטל אמרה לו שבעצם היא לא נמשכת לאורן) והוא רוצה לגמור את הסיפור...אני לא מבינה משהו, הם לא עשו שיחה בתחילת השבוע על זה שלא יהיה בינהם משהו רומנטי?...מה הקטע? אולי בגלל מה שאחותה אמרה אתמול בפגישה על אורן הוא חשב שדברים ישתנו? בגלל זה הוא מדבר ככה?.....

niva99

New member
יתכן שלמרות ההצהרות שלו כלפיה

יש לו רגשות והוא כן נמשך אליה והיה רוצה משהו מעבר...

לונדרון

New member
אורן הוא הוא סוג של בן-ליהי או ליהי-הבן

בתחילת העונה אורן חשב על ליהי, בגלל זה הוא בחר בה לדייט הזוגי עם איתן ודניאל. אחרי שאורן הבין שליהי לא מגובשת בדעותיה הוא ויתר על הרעיון, ובן התעורר על ליהי. כשאורן התעורר על אורטל, איתן התחיל לגלות עניין. אורן נסוג ואחרי זמן קצר יחסית גם איתן נסוג מאורטל ואורן חזר לקטע של אורטל. בקיצור, סוג של ליהי-הבן.

webguy

New member
האחות של אורטל לא מתואמת עם אורטל ..:)

אתמול האחות של אורטל החליטה שלא חייבת להיות משיכה מינית ..המערכת זוגית אורטל עיקמה את הפה ששמעה את זה ..:) אגב תפיסה שנפוצה בחברות מוסרתיות ..האהבה כבר תבוא עם הזמן כמו אצל הדתיים ..

sunflower11

New member
הוא כועס כי אורטל לא אמרה לו שהיא לא נמשכת

אליו, אלא שהיא לא רוצה קשר אינטימי בווילה מתוך כבוד למשפחה שלה. אורטל רוצה לשמר את הקשר עם אורן מתוך אסטרטגיה. היא גם משחקת את המשחק, אך האחרות יותר גרועות ממנה.

didush100

New member
אין על ליהיא אני חולה עליה

היא פשוט מקסימה!!!! מצידי שיראו אותה כל היום היא הכי אמיתית בבית

didush100

New member
איתן בן ליהיא ודניאל הם החביבים עליי בבית

ממש כיף לראות אותם הם הכי מעניינים וחמודים

למעלה