אני חדשה כאן וברצוני לשתף אתכם במשהו קטן: נמאס לי מקרן, נמאס לי לראות את פרצופה בכל פעם שאני מדליקה את הטלויזיה, נמאס לי ללחוץ על השתק בכל פעם שהיא מדברת, נמאס לי לראות אותה מגרדת את סנטרה אחת לשניה והרשימה עוד ארוכה.. זהו, אני לא מסוגלת לצפות יותר, אמשיך להתעדכן דרך פורום זה ובכך אמנע מעצבים מיותרים, אין לי כח יותר והאמת, יש לי סיוטים ממנה. המשיכו לעדכן, תודה..
נתחיל עם הבנים: יוני (בלוטה) - דוחה, מגעיל, מלא ברגשי נחיתות ונחש קוברה. בן (הפלצן) - עב"מ לא מודע לסביבה, חי בלה לה לנד. אורן - גבר גבר. גב - פרווה, משעמם, ומאכזב, ציפיתי.. ממנו ליותר. איתן - הרווק שכבר לא במשחק. אחזור בהמשך עם הבנות..
חן חמודה לא אוהבת הרבה דברים באופי שלה אבל אוהבת את האינטרקציה שלה עם גב זה אמיתי לעומת דברים אחרים בווילה ואוהבת שמחזיקה אותו קצר. כמו שאמרתי חן לכאורה מתגלה שבעלת קצת חוכמת חיים אבל אז שמסתכלים יותר לעומק היא לא הכי חכמה עדין מעדיפה אותה על פני הרבה בווילה במיוחד על פני קרן. לא מובן איך בחורה שראתה את התוכנית בצופה הדוקה מספרת ומשתפת דברים אישיים שלה את יוני שינצל זאת לרעה וישתמש בזה נגדה מאחר והיא מוצאת חן בעיניו ואיך היא משתפת את אתי במה שקורה איתה ומה שגב אומר לה שיודעת שאתי מעבירה דברים ושקרנית פשוט לא מובן
משתמשים בבנות לצרכים שלהם. אם יוני הצבוע נדלק על אחת הבנות והיא לא רוצה אותה, אז הוא מתחיל ללכלך עליה מאחורי הגב. אבל שהוא מדבר עם אותה אחת שליכלך עליה, הוא מלקק לה. בן לא בטוח בעצמו בקשר ליחסים עם ליהי, כל הזמן עושה שיחות עם כולם בנוגע אליה. מתלבט אם לחזור או לא לחזור אליה.
יוני גועל של בן אדם הוא ואתי זה מין מצא את מינו דמגוג הסוג של גבר שהכי מסוכן לאישה. ונינה וחן פשוט לא מובן לי מה הן עושות הן ראו את התוכנית. ליהי עובדת אצל חבר טוב של יוני הוא ראה אותה הכרות שטחית שהגיע למקום שבו היא עובדת כך שהוא מלא איטרסים שם כהוא מדברת טובות על ליהי בן התגלה ככזה אפס לא להאמין שרציתי אותה בהתחלה לפייבורטית שלי בגלל שיש בינהם כימיה. הוא התגלה כטיפוס כזה מגעיל הוא מאוס ...התהנגות שלו הפרצופים שלו העובדה שטומן ראשו בחול...כל התנהלות מול ליהי גועל לראות אותם במקלחת והצורה שהוא נוגע בה היא לא רוצה רואים את זה אתמול אחרי שסילקו אותה ואת דניאל מהחדר של הבנים הוא חיבק אותה והיא לא רצתה נשיקה אבל הוא רצה סחב אותה לחדר הבנים ובכל זאת נתן לה....היום שהיא עשתה את ההזמנה של האוכל והוא שיחק סנוקר...השפת גוף שלה שהוא נוגע בה.... גב מאוכזבת מאוד ממנו מהתנהגות שלו חשבתי שהוא בן אדם יותר אמיתי אם הבנות האמתיות הצליחו לשמור על עצמן ולא למכור את עצמן כדי להישאר במשחק גם הוא יכול להיות אמיתי ועדין אסטרטג כדי להגיע למליון איך הכניס את עצמו למצב עם קרן שידע כצופה מה היא עשתה איך הוא נותן למצב הזה לקרות היא כל כך מעייפת ותלותית..הפרצוף שהוא מקבל כדוגמאת הפרצוף שהיא חיבקה אותו.... המעשים שלו בניגוד למה שהוא מרגיש רק מרחקים אותו מהמיליון לדעתי
והעבירו מיד מצלמה....ממה בן מוטרד?,מה הוא גילה חדש בליהי? והאם הקשר יחתך בקרוב?!... את זאת, ילדים נדע בפרק הבא במשדר המרכזי... או...שלעולם לא נדע...תלוי בהפקה.... יאלללללהההההה! מה קוניין?!