הדעה חשובה!

../images/Emo9.gif הדעה חשובה!

לדעתי הגיים בויז הם סתם להקה של מכוערים שאימא שלהם אמרה להם שהם שרים טוב המלצה תפסיקו לחלום עליהם אין להם עתיד רחוק@

אהה... חמודה..!!!

אם לא שמת עדיין לב זה פורום הערצה לגיים בויז ולא שום דבר אחר!!! אז תתחילי ברברס.. ו=מ=ה=ר=! ברו'ש.. עוד צומיסטית בדרך.. חחחחחח

../images/Emo6.gifאחלה חוש הומור יש לך!

תקשיבי לי יא חתיכת פרה משוגעת!! כדאי לך לעוף מפה ומהר!!

שירוש125

New member
טוב אז בייי!!!!!!!עוד מילה אחתת

וחבל על הזמןן אז תרגיעיי וכדאי שתעופי מפה ומהררררררררררר בייי

אהמ אהמ ...כנסי

תרגיעי את עצמך כי אחרת אני יכנס בךך שמעתתתת בטח את אחת מכוערת שאף בן לא שם עליה בגלל זה את מדברת עליהם ככה כי את ק=נ=א=י=ת יאללה לכי חפשי מישו אחר להציק לווו לכי תישני על האףף

litalg06

New member
למה את נכנסת לפה חתיכת מכוערת אם

את שונאת את הגיים בויז? יא לחם מיובש שהיה חוץ ביום קיץ חם זה פורום הערצה! לא פורום לשונאי הגיים בויז המושלמים יא פרהה!!!

מכוער מי שברא אותך..!כנסי

אממ..יאללה עופי מפה למה נכנסת לפה עם הם סתם להקה אה ?!ימסכנה אחת..!!! שלא תעיזי לדבר ככה לגיים בויז המושלמים האלה..!!!שלא נחשוב איך את נראת...מה קרה הקינאה אוכלת אותך יקופה..!!!הם להקה הכי טובה שיש בעולם אז יאללה קחי את הרגליים שלך ועופי מי פה "הם להקה מכוערת לא"?!

0o0o loren o0o0

New member
אין גבול לקנאהה....

אם הם כאלה מכוערים.. וזה לא נאה לך.. אז אל תגידי עליהם שום דבר טוב.. וגם לא רעעע!!!! ק=א=פ=י=ש=!=? אין.. מכירים את המשפט הזה?!??!?!?! קנאים-מוות נעים?!?!?!? מוקדש לפרה הזאת..
ורן

כנסי ומהרר יחתיכת.........

לפי השם "מיכאלה גנץ" כבר הבנתי שאת דומה לבבון יסתומה עוד מילה רעה אחת עליהם כולם יכנסו בך יחתיכת קנאית מפגרתתת שמעת על המילה "מוות לקנאים"???? אז עם לא אז תרשי לי להגיד לך שהמשפט הזה תפור עלייך...!!! יאללה כדי שתעופי מפה ומהר!!!!

0o0o loren o0o0

New member
הכנסת לה שירהה....

מי גאון של אמא
יאללה בואו נעשה שרשור שבכל נושא כותבים לה מילה רעה.. או אולי רק מילה אחת-קנאית!! [כל אחת שולחת הודעה ובנושא היא כותבת קנאית!! אני מייד מתחילהה
ורן

למעלה