הדעה חשובה!

סבבה מאמי..

כל אחד והטעם שלו.. אבל תמחשבות שלה היא לא צריכה להגיד במקום שאוהבים אותם.. שתעוף מפה..

נטלי חן

New member
היית מתה..!!!../images/Emo67.gif../images/Emo123.gif

כדאי לך ליסתום ליפני שלך לא יהיה עתיד!!!
מפגרת!! אני יראה לך מזה סתם להקה..מה את עיוורת?! אמא שלך מכוערתת!!!
פרה שכמותך!!

כנסי לפה יא יתיחתתתתת פוסטמהההה

מה את סטומה את נכנסת דווקא לחמם כאילו מה הקטע שלך יפוסטמה יא מפגרת את פשוט ילדה קטנה וקנאית חתיחת @#@$@#$!$##$%#$^$#^$^$^%& אני חושבת בכלל שצריך לחסום ת'ילדה הזאת מהפורום הזה שלא תיכנס אליו יותר בחיים שלא נהרוג אותה פה בטעות
קנאיתתתתתתתתתת וואיייי העלת לי ת'עצבים עכשיו חתיכת כונפה בטח את שמנה כמו החזיר שבחתימה שלך יא מפגרת הם שרים פיייייייי 100000000000000 עליךךך זה מה שבטוח היית מתה להיות במקומם
והם אחד אחד כוסוניםםםםםםםםםםםםםם שמעת יא קנאית .. יאללה לכי תאכלי חסה ושתקי כבר .. אולי זה יעזור לך להרזות .. יא מכוערת

נטלי חן

New member
כל הכבוד בנות!מגיע לה לכונפה הזאת!

חחח..תמשיכו ככה עוד פעם היא תגיד את זה אני יכנס באמ'אמא שלה הכלבה המכוערת הזאת.. מוקדש למיכאלה הקופה
יאללה ימכוערת מה הבעיות שלך?! למה ניכנסת לפורום הזה האא?! לכי לכי י'מכוערת,יקנאית תמותי את וכל הקנאים (ויש הרבה) !! י'פסיכית, פרה משוגעת, יאוטיסטית לכי תימצאי לך חיים!!!!
אמן יפגע בך ברק
לכי הבייתה
-=-> שימותו-=-> כל-=-> הקנאים-=->אמן!!!

noy321

New member
שאני לא יכנס בךךךך זונת צומי

מה את ילדה בת 7 שכל מה שמעניין אותה זה איך לקבל קצת צומי??? לכי שמעי רוני סופרבלעכס יא קנאית מוצצת!!! עאלק חבורה של מכוערים אפשר לחשוב את מיס עולם... אז תני לי לחדש לך קצת הם מ=ו=ש=ל=מ=י=ם ואם לא תרגעי ומהר אני יכנס בך..ואני בטוחה שיהיו עוד שיצטרפו אליי!!! יא פרה שעברה התעללות מינית על ידי צפרדע דרוס! לכי תאכל שוקולד-פרה!!!

shoshishoosh

New member
ראית??.

ראית כמה תגובות קיבלת על זה...זונה למה מי את שתדברי עליהם ככה אה??? לכי יא מכוערת חפשי לך חיים!! אני יבעט לך בחיים אם שוב תגידי משו על הגיים בויז המושלמיםם שליי הבנת?!?! זה לא רופום לשונאי הגיים בויז יא קנאית מסריחה מגעילה מכוערת פרה משוגעת!!! ביי סלמת'ק... בננות אל תשימו לב שתאכל ת'לב שלה המכוערת הזאת!

בנות עזהו אותה..

סתם ילדה קנאית.............!! שתעוף מפה ומהר לפני שאני יבוא אלייה הביתה ויחנוק אותה=]]

shoshishoosh

New member
ו....שחכתי להגיד...

יש להם עתיד רחוק מאודדדד הם יצליחו מאוד מותק...אז שבי בשקט ותסתמי לפני שאני יכנס בךךך ואם בא לך לדעת לא רק אמא שלהם אמרה להם שהם שרים יפה אלא כל המדינהההה!!....עוד לא קלטת?!? אה..? יאללה לכי י'מכוערת ואני מקווה שלא תחזרי לפה!

אמממ יבבון כנסי שניהה

אממ מה קרה נפתחת לך וברחת מה חשבת שיהיה לך קל להיכנס לקלל ולברוח.. תרשי לי לומר לך שזה לא קל כמו שחשבת זה עדיין לא התחיל יחתיכת קנאיתתת מגעילה בעעע עלייך יכונפההה מפגרת!!!!!!

ומה את סתומה מה את שמה פרצופון-->

מחייך לרגע לא הבדלתי בינך ובינו יכונפהההה מפגרתת עוד מילה אחתתת את מ=ת=ה!!!!!!!!!!!!!!!!!! הבנת[?!] הפנמת[?!] אני שמחה כלבההה יאללה עכשיו תעשי פוזה של מטוס או ציפור ותעופי או תטוסי ומהררר לא שאני רואה שאת מגיבה חעחעחעחע יפחדנית יודעת לדבר ולברווחחחח.. בננות הכנסנו לה נראה לי שזה מספיק כבר...כל הכבוד
שמתן לב שכל מי שדיברה לא יפה על הבויז העפנו אותה והכנסו לה חיחייח רעות לדעתי מגיעה לנו פרס...(סתאםם)חיחיח אל תשימו
אליי משעמם ליי

שירנוש91

New member
אפאפפפ תגידי ימכוערת.. כנסוו חעחעחע

מה חשת שניכנסת לפהההההההההה..תעשי איזה פוזה שבא לך ועופי מפה אבל מהר פה__זה__פורם__של__בנות__שאוהבות__אותם__ולא__פורום__לאחת__כמוך נאית לך את זה מותקקקקקקקקקק?!?! שאני לא יראה אותך תקבלי איזה סטגדוש לפאניםםםםםםםםם.. אז מותק אם לא נאה לך לראות אותם מצדי גם תחלמי על זה בלילה אולי תמותי מזה.. בקיצור פרה מעפנההההההההההההה.??!?!>>>>>>>>כול מה שנישאר לי להגיד לך זה..בעייייייייייי יא''
ומשפט לחיים..אומרים שמי ששונא מישהו זה בא רק מ_ק_א_נ_ה אז תגיעי למסקנה לבד..או שגם את זה צריך להסביר לך.. בעיי..

כנסי שנייה יא חתיכת פוסטמה משועממת!

כדאי לך לעוף מפה ומהר לפני שאני יכנס בך ולא יהיה טוב מובן?! אזז... שלום שלום ואל תבואי לי בחלום!

../images/Emo6.gifבר...

אז זהו שנראה לי שהיא עפה מפה לא היינו צריכות להגיד לה את זה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חוצפנית קטנה!!!!

אהה סליחה, זה שאת לא אוהבת אותם ולא מעריצה אותם זה לא אומר שאת צריכה ככה לדבר עליהם... לא נאה לך, אל תיכנסי לפורום שלהם.. ואם את ניכנסת אליים לפורום אל תדברי ככה לפחות... כי פה מי שמדבר על הגיים בויז משהו לא במקום כולן פה מתנפלות עליו.... אז תתחילי להרגיע ודחווף!! ועכשיו טוסי מפה, לכי ואל תחזרי!!!!

בונאההההה ימכוערתתת תרגיעיי במיליםם

הבנתתתתתת!?יפוסטמההההההההההההההה מסכנה אמאא שלךך כנראה מאודד סובלתתתת!! עודד חציי מילהה לא יפהה עליהםםםםםם לאא יהיה לך טובב ואני מתווכנת שיהיההה רעעעעעע מאודדדדדדדדד ימטומטתתתתתתת משפטט שאני הכי אוהבתת! שאתתת מסתכלת במראה אתת אומרת:"נוו טוב העיקרר הבריאותת" ימוכערתתתתתתתת לכיי חפשיי תחבריםם שלךךך אים ישש לך כאלהה יצומיייייייייייי

למעלה