הדעה חשובה!

yafit93

New member
יקנאיתתת...

איכס קנאית מגעילה מי את חשה שאת היית רק מתה להגיע לרבע של מה שהם לא בא לך להעריץ אותם תפסי ת'עצמך וטוסי מכאן בטיסה הראשונה שאת יכולה ימכוערת תסתכלי במראה תראי מה זה דבר מכוער!! מ-ו-ו-ת ל-ק-נ-א-י-ם!! טפו עלייך!!!!!

נויוש131

New member
אאאייי!! תרגיעי במייילליים! ../images/Emo109.gif

אל תשגעי אותיי!! לא כדאיי לךך! תרגיעי ת'פה הג'ורה שלך ותדחפי אותו לאת יודעת לאןן! ואם לאא בעיהה שלךך י'דיסלקטיתת! פה זה פורום הערצה! ואת לא ראויה להיותת פה! ביייצצ'

יא חתיכת -פיב- כנסי לפה מהר

מה את חשה יא חתיכת פוסטמההההה?!!! מי את חושבת שאת ?!! תסתמי ת'פה שלך אחרת אני אמצא אותך אני אוציא לך ת'נשמה מהמקום אני אשבור לך ת'עצבעות ולא תוכלי לרשום יותר דברים כאלה! ככה מדברות בנות שמקנאות!! לכי תמותי מקנאות כלבה מטונפת!!

חחח אני יודעת למי היא דומהה כנסוו

בננות עם שמתן לב היא שמה תמונה של->
למטה אולי היא רוצה להגיד לנו שהיא מזדהה עם התמונה הזאת חחחחחח עליתי עלייךךך "מיכלאה גנץ" כונפה מפגרתתתתת יחתיכת-->
(לא מצאתי שטןן אבל זה דומה חח)

אני עצבנית עלייך ימכערת

עוד פעם אחת את כותבת פה הודעה את מקבלת בעיטה חתיכת חסרת חיים!! לכי תנסי להטביע תמונה של לאונרדו דיקפריו באסלה אם משעמם לך!! קנאית מסריחה!! שלא תעיזי להכנס לפהה יוווו אני אחפש אותך חכי חכי חכי את מקבלת ממני מכות!! עכשיו אני מארגנת קבוצת בנות שתבוא אלייך! עד הלילה כבר לא תהיי חייה יא סתומה מפגרת

מה שבטוחחח שלמיכאלה הזאת אין חיםם

לכי יחיתכת מכוערת רואים שאין לך מה לעשות בחיים אם את חושבת ככה אז למה את נכנסת אהה!!?? תיכנסי לפורום של מכוערים באמת}{כמוך.......} אני יכנס בךך יפרההההה לכי לישוןןן ביייי שלום ולא להתראות1

היא רשמה את זה כדי...

שישלחו לה הודעות.... כנראה אף אחד לא שולח לה
אז הנה קיבלת.... עכשיו תעופי!! אני מקווה מאוד שאת כבר לא פה!! אה והיום בלילה אל תשארי לבד בבית! עצה שלי
ק-נ-א-י-ת

שירוש125

New member
אני מבינה שמכל מה שאמרנוו לך

פה את מבינה את המסר.. אז ב-י-י חמודהה

אורטל 13

New member
למיכאלה

מטומטת עוד מילה אחת על הגיים בויז אני שוברת לך את הראש לגיים בויז צריך לדבר יפה כפרה אז תתחילי לדבר יפה ואם עוד פעם אחת את באה לפה אם הערות הגועליות שלך מילה אני באה מתחילה לפתוח לך את הפה שלי כמו שאף אחד לא מכיר את הפה שלי ימטומטת אחת

כנסי שניהה

פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הצחקת אותייייייייייייייייייייי מאמי דבר אחד יש לי להגיד לךך היית מתה שהם מכוערים ועוד דבר אחד שאת אומרת עליהם אני יהרוג אותך יא בת זונה שרמוטה תזהרי לך!

פוסטמה לאן ברחת?!?!?!?

מה התחלת לפחד?!...לכי לעזאזל! אם יש לך בעיה כלשהיא עם הגיים בויז או שאת סתם דורשת מכות בכוונה רק תעיזי להכנס אליי לאייסי=>216724531<= כי אני לא רוצה להביך אותך פה יא'פקאצה מטונפת!...פרחולה מסריחה...למה מי את בכלל שתגידי להם כאלה דברים אע?! קנאית פוסטמה!!!...לכי לעזאזל!... שונאת-שונאת-שואנת קנאות יא'מפגרת...יא'עמית טל שכמותך<ילד דביל קנאי חרא בוגד עלוב שקרן נצלן להמשיך!?>... מוות לקנאים!!!=>או אתם יודעים מה?! שלא ימותו שיחיו ויסבלו!!! וכמו שאומרים=-> יש אנשים שהקנאות הורגת אותם=> בתאבון...!

כנסי ומהר...../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

דבר ראשון אם לא ראית יש פה אלפי בנות שחושבות בדיוק אחרת ממך אם לא סמת לב זה כאילו פורום הערצה ולא פורום נגדם(חס וחלילה) ודבר שני שמעת אותם פעם שרים ראית אותם מופיעים לא נכון אז תשקי שתשמעי או תראי תודיעי לי אם זה יקרה בגלגול הקרוב בבקשה.. אז בנתיים תעופי מפה ומהררר......

כנסי..

יאווו אני לא מבינה מה הקטע שלך,??? את לא אוהבת את הגים בויז.. אז תעופי מיפה ומהר כי אני לא יודעת מה אני יעשה לך ימכוערת... מטומטמתתת

Or Skaat123

New member
זאת באמת הודעה חשובה

אבל יש לי הודעה יותר חשובה בשבילך.. אם את לא אוהבת אותם אין לך מה לעשות בפורום שלהם שלום ולא להתראות

טוולי

New member
ילדה... מה משעמם לך ?! =/

קודם כל הגיימבויז שרים פצצה ויש להם עתיד מה שלך אולי אין
עד כדי כך שמעמם לך בחיים?! עם יש לך משו להגיד אז תחשבי פעמים ליפני שאת פותחת את הפה שלך ...

למעלה