זה כבר רעיון מגניב לשאלון

../images/Emo9.gifזה כבר רעיון מגניב לשאלון../images/Emo9.gif

מהי הפאדיחה הכי גדולה שלכם?!

ממש לא זוכר ולא הייתי אומר כאן אבל

אתמול למשל אח שלי נכנס לחדר, והפח שלי היה בארון, הייתי ממש מצונן כל השבוע והפח היה מלא בניירות טואלט, והוא ראה את זה ולכו תדעו מה הוא יחשוב !

מרכך שיער?

חולני
אני אפילו לא בטוח שהבנתי למה בדיוק התכוונת
אבל זה ייתכן, יש לי שיער ארוך :]

בוא נגיד את זה ככה...

.. אם הייתי מוצא אצלך בחדר מרכך שיער.. והייתי רואה אותך יום למחר ומריח באיזור ניחוח של פסיפלורה לא הייתי לוחץ לך את היד.. כפיש?

../images/Emo11.gif../images/Emo11.gif../images/Emo11.gif../images/Emo11.gif../images/Emo11.gif../images/Emo11.gif../images/Emo11.gif../images/Emo11.gif../images/Emo11.gif../images/Emo11.gif../images/Emo11.gif

היית רוצה!
זה כבר לא הליגה שלי, מקצוען לא מגלה סודות.

noname202

New member
אני באופן אישי לא הייתי רוצה..../images/Emo9.gif

אבל לעומתי, אני בטוחה שיש פה כמה שישמחו אם תחלוק איתם את סודותיך

../images/Emo11.gif../images/Emo69.gif../images/Emo11.gif../images/Emo11.gif../images/Emo11.gif../images/Emo11.gif

את גם ככה לא מוכנה לקבל את התנ"ך המלא, התכניקות שלי מתעלות על ההגדרה של זכר נקבה..

../images/Emo11.gif../images/Emo11.gif../images/Emo11.gif../images/Emo11.gif../images/Emo11.gif../images/Emo11.gif../images/Emo11.gif../images/Emo11.gif../images/Emo98.gif../images/Emo11.gif../images/Emo11.gif

ת'אמת באמת שאני לא כזה מוצלח בכל מה שקשור לסקס., אבל הרעיון של ההודעות היגיע ממשהו שקראתי על טנטרה מומלץ לדבר עם אנשים העוסקים בתחום הם בטוח יתנו לך רעיונות מגניבים. לא משנה מה שאלתי ומישהו שלא אנקוב בשמו אמר שאני צריך לשים את איבר מיני בכוס יין ולנסות לשאוב את היין עם שרירי פי הטבעת.. תכלס יש לי ראש פתוח אבל חבל לי על היין

תמימה חמודה, אני אסביר

זה דבר כזה שבנים עושים בשביל להנות במקום סקס

למעלה