זה כבר רעיון מגניב לשאלון

noname202

New member
נו די לרדת עליי...וחוץ מזה חשדתי

שזה זה אבל לא הבנתי מה קשור הארון

chuchi46

New member
חחח אני חושבת שרואים שהיא לא בן

גם בלי ההודעה הזאת >.<

yuki kun

New member
הפדיחה שלי הייתה...

להרדם במיטה של ידיד שלי ולגלות אחר כך שהוא בד"כ ישן בה ערום! :{ היי! אני חדשה... גיקית.. שאוהבת פיזיקה ואת בני גורן....

yuki kun

New member
אה הא! זאת פדיחה!

אני כן גיליתי מאוחר יותר... בעיקרון היה לו יומולדת 16 וזאת הייתה הפעם הראשונה שהחברה שתו כמות של בירות ובסביבות 1 כבר הייתי מתה אז הלכתי לישון איזה שעה, נכנסתי מתחת לשמיה ויאאלה לחרופ... איך שאני קמה החבר הכי טוב שלו עושה לי "את יודעת שהוא ישן ערום..נכון?". אני "לא". הוא" אה טוב.. מעניין כמה חלומות טובים היו לו השבוע.." זה פדיחה! ולצערי הבחור לא כזה חתיך... [וכמובן שאחרי זה רצו המון בדיחות על זה שאני במיטה שלו זה המתנה הכי טובה ליומולדת...] שאר הפדיחות שלי הן בסיגנון נפלתי ב.. ספורט\כיתה\שיכבה\רחוב\כול דבר אחר כי אני לא יציבה בגרוש... *אהם.. חדשה... אהם...*

לפי דעתי זה יותר מחמאה מאשר עלבון

אבל כל אחת ונקודת המבט שלה אני מניח... ברוך הבא לפורום, מי יתן וחיי לא יחסרו בשוקולד

so be it

New member
אני המלכה, כשזה קשור לפאדיחות!

יש לי המון, אבל עולות לי שתיים מהזמן האחרון, יחסית.
היה לי קטע עם איזה בחור אחד בסמינר, וכולנו ישנו באותה הכיתה, על מזרונים. הוא ואני הצמדנו מזרונים והתנחלנו בפינה. בלילה קצת התמזמזנו (לא משהו רציני, לא הרבה מעבר לנשיקה). היינו בטוחים, שכולם כבר נרדמו מזמן, בערך בארבע או שלוש בבוקר נכנס אחד המדריכים. הוא כנראה שם לב שמישהו ער. ואז הוא שאל אותו אם הכל בסדר אצלנו ולמה הוא לא ישן. אז הוא ענה שהכל בסדר, ושהרוב ישנים חוץ מהשניים שמתמזמזים שם, ושהוא התעורר והרעש שעשינו הפריע לו לישון. פ-א-ד-י-ח-ו-ת..... ותהרגו אותי, איזה רעש עשינו שהפריע לו לישון.
סמינר אחר באכסניית נוער. חדר, כמה אנשים, אני וחברה יושבות על מיטת קומותיים למעלה. ליד הדלת יש קיר וארון, ככה שאנחנו לא רואות את הדלת. בערך בשתיים בלילה נכנס אחד המדריכים, (למה כל הסיפורים שלי מתחילים ככה?!?) כשהוא לובש אך ורק בוקסר לגופו. הוא אומר משהו על ההלו"ז של מחר, והולך לדלת. אני וחברה שלי שישבנו למעלה, מתחילות לצרוח בכל פקצי ביותר "שיו איזה חמוד הוא", "איזה גוף יש לו", "חבל שהוא לא נשאר לישון איתנו".... ועוד הערות דומות. ורק אחרי כמה שניות אנחנו שומעות את הדלת נסגרת וצעדים מחוץ לחדר. פ-א-ד-י-ח-ו-ת!!!! אבל הוא באמת היה שווה..... אלו הפאדיחות שלי... יש לי עוד המון, מכל סוג וסוג..... משום מה רבות מהן הן עם בנים
.. אבל זה המזל שלי....

Vegetable Salad

New member
היו מספר... ../images/Emo42.gif

אני מניחה שהאחרונה הייתה -שמישהו שאל אותי משהו, וכנראה שמעתי לא טוב והתחלתי לחפור ולחפור ולחפור על משהו שלמדנו בהיסטוריה ואז הוא כזה -אבל שאלתי בכלל אם המורה להיסטוריה דומה לאיזה מישהי שאתם לא מכירים... XD. וזה היה מביך למדיי כי יצאתי ממש טיפשה חירשת!

ככה.../images/Emo131.gif היינו ביום גיבוש בבריכה,וידיד שלי מי"א היה שם כי הוא עזר שם או משהו-__-,וכמובן שהוא היה אחראי דווקא על משימה בבריכה.והייתי בבגד ים. אז הוא אמר לי היי,אמרתי לו היי,והסתובבתי והתחלתי ללכת משם ואז הוא תפס אותי בכתף ולחש לי לסדר את התחתונים. כבר חודשים אני מאדימה כל פעם שאני חושבת על זה.

למעלה