אני המלכה, כשזה קשור לפאדיחות!
יש לי המון, אבל עולות לי שתיים מהזמן האחרון, יחסית.
היה לי קטע עם איזה בחור אחד בסמינר, וכולנו ישנו באותה הכיתה, על מזרונים. הוא ואני הצמדנו מזרונים והתנחלנו בפינה. בלילה קצת התמזמזנו (לא משהו רציני, לא הרבה מעבר לנשיקה). היינו בטוחים, שכולם כבר נרדמו מזמן, בערך בארבע או שלוש בבוקר נכנס אחד המדריכים. הוא כנראה שם לב שמישהו ער. ואז הוא שאל אותו אם הכל בסדר אצלנו ולמה הוא לא ישן. אז הוא ענה שהכל בסדר, ושהרוב ישנים חוץ מהשניים שמתמזמזים שם, ושהוא התעורר והרעש שעשינו הפריע לו לישון. פ-א-ד-י-ח-ו-ת..... ותהרגו אותי, איזה רעש עשינו שהפריע לו לישון.
סמינר אחר באכסניית נוער. חדר, כמה אנשים, אני וחברה יושבות על מיטת קומותיים למעלה. ליד הדלת יש קיר וארון, ככה שאנחנו לא רואות את הדלת. בערך בשתיים בלילה נכנס אחד המדריכים, (למה כל הסיפורים שלי מתחילים ככה?!?) כשהוא לובש אך ורק בוקסר לגופו. הוא אומר משהו על ההלו"ז של מחר, והולך לדלת. אני וחברה שלי שישבנו למעלה, מתחילות לצרוח בכל פקצי ביותר "שיו איזה חמוד הוא", "איזה גוף יש לו", "חבל שהוא לא נשאר לישון איתנו".... ועוד הערות דומות. ורק אחרי כמה שניות אנחנו שומעות את הדלת נסגרת וצעדים מחוץ לחדר. פ-א-ד-י-ח-ו-ת!!!! אבל הוא באמת היה שווה..... אלו הפאדיחות שלי... יש לי עוד המון, מכל סוג וסוג..... משום מה רבות מהן הן עם בנים
.. אבל זה המזל שלי....