מי אני

JuSt My LuCk

New member
נסטיה!!!!!!!! ../images/Emo24.gif../images/Emo99.gif

גם לי כיף לדבר איתך
!! ואני חולה עליך!!!

just Kaya

New member
שירררר 33333>

העתקתי מפורום סקרים ושאלונים- "שיר. מטורפת על דאגי. [XD] אוהבת את מקפליי. גרה ברעננה. ^^' כיתה ט'. כוסית. המ. פעילה בפורומים.
והמ.. אני מתגעגעת לשיחות המצחיקות שלנו!!1 33>" וכמובן יש עוד.. אבל למה לחפור? XD אוו את גם אוהבת סקינס. וסלשים. XDDDD

sweet shir

New member
חחחחחח לחפור זה טוב! (ואני יודעת!!)

חחחחחחח כותבים לי בעתידות בספר מחזור 'אחראית חפירות' XD ו... יס אינדיד D: 3>

1AnastaciA1

New member
שירושששששששששששששששששששששD:

את ילדה מאוד חכמה...^_____________^; נחמדה D: חמודה D: את עוזרת לחברות שלך בשעת צרה....
ואני אוהבת אותך!#!@%!#% כל כך@!$!%$#@^#$ ואני מאוד שמחה שיש 99% שניהיה שנה הבאה באותה כיתה@$#!@

1AnastaciA1

New member
+++++++++++

את גרה ברעננה, בת 14 וחצי, אוהבת הארקו, דאגי, מקפליי, הומואים, QAF, FOB, דאגי\הארי. את בפעילות מדצי"ם, יש לך אח שקוראים לו עומרי, יש לך חברות שקוראים להן: קמי, נטע, ליאן, גילי, אופיר, ואני D:.. יש לך עוד אבל אני לא אפרט...X_X; מה עוד?! יש הרבה...^___^; אע! את אוהבת [?] סקינס!$@%#@%#@
מקסייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי#@%#&^)&*%&^%$^@$&%*&^% איך אפשר לשכוח אותו? הומו חמוד ויפה!
חחחחחח את אוהבת גלידה, ויש גלידה שאת מאוד אוהבת, לא זוכרת איך קוראים לה... נמנמ...אני יכולה לכתוב כל הלילה...XDDD

simpsonit

New member
../images/Emo9.gif

לא ממש מכירה אותך אישית אבל לא פעם ולא פעמיים הצלחת להרוג אותי מצחוק ישלך לפעמים יציאות כאלו מצחיקות... ואת בכללי נשמעת ילדה מאוד נחמדה ^^

sweet shir

New member
הייתי בטוחה ששלחתי הודעה!!! O:

אז מה שכתבתי
חחחחחחחח באמת?! XD וגם את נשמעת ממש חמודה, אנחנו צריכות להתחיל לדבר:)

Himeka

New member
שיררר!!!../images/Emo69.gif

את מותק!! 33> ואת נהדרת$@($&@# ואת מבטא לי פאנפיקים!! D: < ואת עזרת לי כל-כך הרבה.3>

לושהה

New member
הממ;

אני חושבת שהגבתי לך בבלוג
[אם זו הייתה את.] וחוצמזה את נשמעת ילדה ממש חמודה, ואת אוהבת סקינס ואני סוגדת לך כי נתת לי את האתר ההוא שהתחלתי לראות בו [למרות שמחקו ממנו ואז התחלתי ביוטובXD] ואת אוהבת סלאשים; ואת מבדרת אותי לפעמים עם ההודעות שלך בפורום:) וזהו, נו:)

sweet shir

New member
באמת? ../images/Emo12.gif לא נראלי XD

חחחח כה, גמני המשכתי ביוטיוב ואז בדיילי מושין XD חע, נחמד לדעת שאני מבדרת עוד אנשים חוץ מאת עצמי!!
ואת גם נשמעת חמודה! :) די, צריך לעשות שרשור קשר עם מסנג'רים!
אני צריכה להתחיל להוסיף אנשים XD

m i c k e y 15

New member
כשמה כך הילדה

פשוט SWEET
באמת..את נראית לי ילדה מה זה מתוקהה ואני מתה כבר לדבר איתך במסן או באייסי חחח וגם את מאוד פעילה בפורום וזה יפה.. ואין אין פשוט מתוקה! כל תגובה שלך היא חמודה כזאתייי והרבה פעמים גם מצחיקה.. ובכלל השיחות שלך ושל אנסטסיה על גבי הפורום לפעמים..הורגות אותי מצחוק חחחחח או שפשוט אני מנסה להבין ולא מצליחה
חח

sweet shir

New member
../images/Emo9.gif DD:

חחחחחחח וואי זה מה זה נחמד הדבר הזה XD אני מגלה שאנשים חושבים שאני חמודה
חחחח אז יאללה, בואי נדבר. ישלך מסן? :) חחחחחח וכה, אני ונסטיה די שרוטות
333>

Dana Argamen

New member
את!! אותך אני רוצה להכיר!!!

מה אני צריכה לעשות בשביל זה? חחחחח XD אני לא מכירה אותך אישית, אבל מכל התגובות שלך את נשמעת מדהימה ובאמת יש לך יציאות ממש מצחיקות חח ואת באמת פעילה, שזה ממש נחמד לראות את זה, אני פשוט חייבת לראותת בכל נושא תגובה שלך.. בקיצר מיקי לקחה לי תמילים ואני דיי חוזרת עליה חחחחחח מה דעתך להביא מסן או אייסי?

sweet shir

New member
המ, למכור את נשמתך לשטן (לי)..... חעחע ../images/Emo123.gif

חחחחחחחח הנה: shir_golde@hotmail.com ותודה D:

למעלה