שירשור פאנפיקים|זבנג|

הפאנפיק שלי.... עד עכשיו חלק 1

סורי שזה בחלקים... תפוזאידיוט לא נותן לשים יותר מ1600 תווים במסר.... קגומה התעוררה בבעתה. הסיוט הנורא הזה לא עזב אותה לרגע, שוב ושוב, היא ראתה אותם ביחד...... מאושרים..... ואז היא שוב קשורה לעץ, משותקת, שומעת את אינויאשה, אינויאשה שהיא אוהבת, אומר לה שהוא אוהב אותה, ואז את מה שראתה בתוך ליבה כשהגפן המקוללת של נאראקו לפתה אותה..... לא משנה מה עשתה, זה חזר על עצמו, לילה אחרי לילה, אותו סיוט. היא לא הפסיקה לחשוב על אינויאשה לרגע, אפילו שחזרה לזמן שלה, היא יכלה להפסיק לחשוב מה קורה שם בעבר... האם היא רק חולמת? או שהסיוט שלה הוא המציאות בעבר? היא התחילה להבין, שאת הרסיס לקחה איתה לא רק כדי למנוע מאינויאשה להפוך לשד מלא, אלא כדי שהיא תוכל לחזור לעבר.... או שתהיה לו סיבה לחזור לעתיד. זהו זה, היא חשבה, הלילה אני חוזרת לשם! קיקיו חייכה בסתר, היא כל כך נהנתה לראות את קגומה מתענה בגלל הסיוט ששתלה במוחה! היא חשובה לאינויאשה, אבל היא לא תיתן לו להראות את זה! קיקיו התגנבה חזרה לכיוון הבאר, לא מודעת לכך שקגומה מתחקה אחריה. היא ירדה בבאר, ויצאה ביער. היא שמעה רחש מאחוריה והסתובבה, זו הייתה קגומה! אחוזת זעם, היא כיוונה את קשתה, יודעת שקגומה חסרת אונים בלי קשת משלה. היא שחררה את הירייה..... אך כשהחץ כמעת פגע בקגומה, הופיעה ילדה מוזרה. לא, לא ילדה, במבט ראשון היא נראתה אנושית, אך בסקירה שנייה, נראה שהעיניים בגוון הזהב היו ערפיליות וגדולות מדי יחסית לפנים, ושהשער בגוון הזהה לזה של העיניים, שגלש עד מתחת למותניה ריחף ללא כל רוח, ו.... היא ריחפה סנטימטרים אחרים מן האדמה, עטויה גלימה כסופה, עם סמל הכוכב המיסטי של מסדר הלוחמים המכשפים. היא אחזה בחץ, והחץ עלה באש, ונעלם בלי להעלות אפילו עשן. הפנים האלו היו מעט מוכרות לה, אבל מאיפה? "הגיע הזמן לחשוף את צורתך האמיתית, כוהנת אפלה!" אמרה הילדה המוזרה, כמעט בלחש... אך קיקיו שמעה הכול כאילו היא צעקה את זה. "איני כוהנת אפלה!" היא צעקה. "את, שהחזקת בלב תמים בעזרת כישוף, שנגעת בנשמה אפלה, שאש השנאה המאכלת בוערת בליבה, את אינך כוהנת אפלה?, הצחקת אותי" הנערה לחששה משהוא, וקיקיו הרגישה כי גופה קופא, משותק. הילדה הסתובבה לעבר קגומה. "קראי לאינויאשה, רק לו והביאי אותו הנה" אמרה לה הילדה. קגומה הנהנה בראשה ורצה משם. "עכשיו, אחכה עד שאינויאשה יבוא, ואז אראה לו את צורתך האמיתית כוהנת אפלה! את הסבל שגרמת לשני לבבות תמימים!" הילדה נראתה כועסת מאוד. "איני יכולה להיות אפלה, כי הצלתי חיים רבים!" קיקיו צעקה. "את הינך אפלה, כי גם אפל יציל חיים אם יצא לו מזה רווח כלשהו, ואת הצלת חיים בשביל כבוד! בשביל תדמית! על כל איש שהצלת, אמללת עד מוות עשרה אנשים אחרים!" "קיקיו!" נשמעה צעקתו של אינויאשה, הוא רץ לכיוונה בחרב שלופה, אך נתקל במחסום. "קינהי?, הוא נשמע מופתע, כשהוא ראה את הילדה המרחפת. "קינהי?, זו את?" הילדה הנהנה בראשה. "באתי להחזיר את הכוהנת האפלה הזו לגהנום, אני מסיימת עם זה עוד רגע" "כוהנת אפלה?! קיקיו?! כנראה נפלה כאן טעות!" זעק אינויאשה בקול. "לא, קיקיו היא כוהנת אפלה" אמרה הילדה. "קינהי, את בטח טועה! זה לא יכול להיות! אני יודע שאינך טועה, אבל חייב להיות לזה הסבר!" "ההסבר היחידי הוא, שהיא רימתה אותך, כעת אראה לך." הילדה לחששה משהו, התקרבה לפניה של קיקיו, תפסה במצחה, ומשכה בכוח. זעקת אימה נמלטה מפיו של אינויאשה.

GalaxyAngel

New member
הפיק שלי

שוב... פשוט נראה לי שהוא נמחק... Chapter 1 אני מסתכלת במראה. סוטרת לעצמי. אני לא מאמינה. לא מאמינה שעשיתי את זה. שאמרתי לו שאני אוהבת אותו. למה הייתי חייבת לשקר ככה? ועוד בצורה כזו... אני חושבת שריחמתי עליו. על אינויאשה. עשיתי את הדבר הכי נורא בעולם. שיקרתי לחצי שד, ולשני האנשים הכי יקרים לי בעולם. אבל הוא נראה כל כך אומלל, הייתי חייבת לעשות את זה. אני כל כך טיפשה. זה היה לפני כמה ימים, אבל אני זוכרת את זה כאילו זה היה הרגע. השקפתי החוצה, מעבר לחלון, יושבת ושותה לי שוקו חם. אינויאשה וקאגומה רבו, זה היה עניין שבשגרה. לא חשבתי שזה משהו רציני, פשוט שתקתי והמשכתי להביט בהם, שמחה שלא שמו לב אליי. הפעם הם קצת הגזימו, הריב לא נגמר בצרחת "שב!" של קאגומה. הם המשיכו לריב כך איזו שעה שלמה וזה כבר לא היה שגרתי. ראיתי שמירוקו גם משקיף עליהם, מובן שהם לא ראו אותו. הוא הסתכל עליי במבט מודאג, כשואל "מה יש להם?". לא ידעתי. זה התחיל להיות מוזר. אינויאשה כבר כמעט תקף את קאגומה עם החרב שלו. לא יכולתי לראות את זה סתם ככה, והבנתי שאם המצב כה מדורדר, הם כנראה כבר לא זוג. 'מעניין למה הם רבו הפעם' חשבתי לעצמי. רצתי החוצה, אל השלג הקר. "אז זו היא, אה, אינויאשה?" קאגומה הסתכלה עליי בזעם וראיתי שדמעות זולגות מעיניה. "כן, ואם זה מפריע לך, זה ממש לא אכפת לי!" אינויאשה הסתכל על קאגומה בבוז, ואז פנה אליי. "סאנגו, כבר הרבה זמן לא סיפרתי לך אבל.." אינויאשה התחיל להסס. אני רק הסתכלתי על מירוקו, והוא רק הסתכל על אינויאשה בתמהוניות. כשהסתכלתי על אינויאשה הוא הסמיק, וזה היה די מוזר. 'כדאי לך לברוח עכשיו! זה לא ייגמר טוב' חשבתי לעצמי אך רגליי כאילו ננטעו במקומן. אינויאשה הסתכל בעייני, עדיין מהסס. "...אני אוהב אותך, סאנגו צ'אן". הוא הסתכל עליי במבט כל כך אומלל, אך המשכתי לשתוק. "כבר מאז שראיתי אותך ידעתי שאני אוהב אותך, את כל כך יפה,נחמדה, חכמה..." המשכתי לשתוק, מבוהלת ומחווירה כסיד. "..ולמרות שלא הראיתי את זה, אני כבר לא יכול להסתיר את זה, אני לא מסוגל להיות עם קאגומה כשאני יודע שאת פנויה, כאילו מחכה לי.. רק לי.."אינויאשה הסתכל עליי והסמיק. 'לעזאזל אתך חתיכת מפגר! דווקא היום! בתזמון הכי גרוע.. כשהתכוונתי להגיד למירוקו מה אני מרגישה כלפיו..' חשבתי לעצמי וכמעט שדחיתי אותו, כמצופה ממני. עמדתי לעשות את זה, להעיף אותו לכל הרוחות, אך העיניים שלו, הן היו כל כך עצובות, הוא נראה כמו גור כלבים נטוש, מחכה שיאמצו אותו.. אני לא יודעת למה, אבל לא עשיתי את מה שרציתי, מין רגש כזה מבפנים, אני לא יודעת מה זה, אבל בטח שלא אהבה, אולי רחמים... חייכתי, אין לי מושג למה. הזמן הזה היה הזמן הכי פחות טוב לחייך בו. קאגומה ומירוקו הסתכלו עליי, כיודעים מה אני אמורה לעשות. אבל הם טעו, זה מה שהתכוונתי לעשות אבל.. המבט של אינויאשה, האומלל כל כך. לא הייתי מסוגלת. "גם אני.. גם אני אוהבת אותך, אינויאשה" חייכתי חיוך מזויף וחיבקתי אותו. קאגומה הסתכלה עליי בהלם, ופשוט רצה משם בבכי. באותו רגע ידעתי שאיבדתי חברה טובה. אינויאשה התחיל להתפלסף ולברבר עד כמה שהוא מאושר מכך שאני אוהבת אותו, ובלה בלה נוספים. לא הייתי מרוכזת. רק חיפשתי במבטי את מירוקו. הנחתי שהוא בטח יכעס. אולי כי פגעתי בקאגומה, שהיא ידידה טובה שלו אבל אולי, אולי זה מסיבה... אחרת? Chapter 2: בזמן שאינויאשה דיבר ודיבר מצאתי במבטי את מירוקו. הוא לא הסתכל עליי.. בזמן שאינויאשה המשיך לדבר, ועוד לא שם לב שאני לא מקשיבה לו כלל, הבטתי במירוקו, שהחזיר לי מבט. המבט שלו היה שונה. לא ציפיתי למבט כזה. ציפיתי למבט כועס, מעוצבן..אולי עוד הייתי מסתדרת עם העובדה שהוא כועס. אבל מירוקו רק הסתכל עליי במבט שהיה קשה לי להתמודד איתו. פעם ראשונה ראיתי את מירוקו... מאוכזב. ראיתי שפגעתי בו, ראיתי זאת בעיניו. התאפקתי לא לבכות. הוא הלך משם, באדישות. ידעתי שמה שעשיתי לא היה נכון. לא נכון בכלל. והנה איבדתי את חברתי הטובה ביותר ואת הבן שאני אוהבת, ממש יופי. אינויאשה הסתכל עליי בתימהון. "את משועממת? סאנגו צ'אן?" הוא שאל אותי. "לא, אני.. לא חשוב.." הלכתי משם ישר הביתה. נכנסתי למיטתי והלכתי לישון. מקווה להתעורר למציאות נעימה יותר. התהפכתי מצד לצד. אבל לא יכולתי להירדם. זה מאוד מעניין, איך אפשר להרוס במילה אחת את מה שבנית במשך שנים על גבי שנים. החיים שלי הרוסים. אבל אני אנסה לשפר את המצב. זהו, מחר אני נפרדת מאינויאשה. אני יודעת שהוא יתעצבן אבל.. אני אחיה עם זה. אני צריכה להיות אמיצה. לפצות על הרכרוכיות שלי היום. להתנצל בפני קאגומה צ'אן. וכמובן לבקש סליחה ממירוקו סאמה. למרות שאני יודעת שזה לא מספיק. שיכול להיות... שעשיתי לו קרע בלב לכל החיים. אני יודעת שאני ארגיש רע אם זה מה שיקרה, אבל צריך לחיות עם זה. לדעתי החיים הם כמו מתנה מהאל, בשביל שתבזבז אותם למטרה טובה. בכל מקרה, אני לא. אני ממש רעה. לא מאמינה על עצמי. טוב, נהרהר בזה מחר בבוקר. נקווה שתהיה לי שינה חסרת סיוטים, למרות שזה בדיוק מה שמגיע לי ואפילו יותר. לילה טוב.. זה לא כזה כיף להיות רעה כמו שחושבים.

הפאנפיק שלי חלק 2

אינויאשה לא יכול היה להאמין למראה עיניו. קיקיו, קיקיו היפה, הטובה, זו צורתה האמיתית? פניה לא השתנו לכאורה, אך רק לכאורה. הפנים, שההבעה הקדושה שלהם התחלפה בהבעה מרושעת, העיניים הכהות, שנראו עמוקות וחמות, הפכו למנהרות מרושעות ואפלות, הפה, שתמיד היה רפוי מעט, בחיוך עדין, התמתח לחיוך מרושע, קינהי לא טעתה. אינויאשה הרגיש את קגומה נצמדת אליו מפחד, גם היא לא יכלה להאמין. "מה את בוחרת? שאש השנאה שלך תכלה אותך, או שתמותי בשלווה, באישי?" שאלה הנערה, קינהי. "לא אתן לך להרוג אותי! אני, לא אוותר על הכוח שצברתי מלב תמים! תמיד אוכל לעטות את המסכה הטהורה מחדש!" צעקה קיקיו, גם קולה השתנה, במקום הקול העדין, צווחה קולנית וחורקת. "לא אני אהרוג אותך, אלא שנאתך שלך!" אמרה קינהי, אש לבנה הופיעה מעל כף ידה הפתוחה, ומפתח כסוף הופיע באש. "את עדיין לא רוצה למות בשלווה?" קנהי נופפה במפתח מול עיניה של קיקיו. "לעולם לא!" צעקה קיקיו, פניה מתעוותים יותר ויותר. "אם כך את רוצה...." נאנחה קינהי, היא לא הייתה שונה מאלף ואחת כוהנות אפלות אחרות, למה? למה דווקא בה התאהב בן חסותה הצעיר? מה שונה בה? קינהי ניערה ראשה, נגשה אל קיקיו הכניסה את המפתח הכסוף לליבה של קיקיו, סובבה אותו פעם אחת, והוציאה אותו משם. קיקיו צרחה "אולי אני אמות תוך זמן קצר, אבל אני אספיק להרוג אותך!" וירתה מטח של חיצים לעבר קינהי. איניאשה לא הבין, מוחו סירב לעבוד. זו?! זו הייתה קיקיו שם?! ומדוע קינהי לא משנה צורה? הלא היא הרבה יותר חזקה כשהיא חושפת את כנפיה! הוא הרגיש את קגומה המבוהלת קרוב אליו, הרגיש את הלומות ליבה. בלי לחוש הוא ליטף את ראשה, ניסה להרגיע אותה. קינהי חטפה חץ ועוד חץ, קיקיו כבר בערה באש גהנום כחולה, אך לא הפסיקה לירות. כשקיקיו נמוגה, קינהי הייתה פצועה אנושות.

GalaxyAngel

New member
והנה פרק 3

Chapter 3: הנה התעוררתי, ובדיוק כמו שציפיתי, שום דבר לא השתנה. הכל נהיה רק יותר ויותר גרוע. אני שומעת דפיקות על הדלת ומציצה בעינית לבדוק מי שם. זה אינויאשה. לא ממש מתחשק לי לפתוח לו את הדלת אבל אני מעדיפה שהדלת לא תיהרס ע"י הטסאייגה שלו. אני פותחת את הדלת והוא מגיש לי זר ורדים, מסמיק כמו ילד קטן. אני לא מסוגלת. אני פשוט לא מסוגלת להיפרד ממנו ככה. אחרי שהוא נתן לי את הוורדים, ואפילו רשם לי איזו סרנדה מטופשת שאותה הוא מקריא עכשיו. אני לא ממש מקשיבה לה, רק חושבת. חושבת איך לא לפגוע באינויאשה. אני יודעת שהוא לא יהרוג אותי או משהו. אבל אני ארגיש הרבה יותר גרוע ממה שמרגישים מתים. אני ארגיש מנוולת, ממש מנוולת. עשיתי טעות בכך שאמרתי לו שאני אוהבת אותו. אני ממשיכה להרהר אך אינויאשה קוטע את מחשבותיי. "את רוצה.. לצאת היום?" הוא שואל בביישנות. ובכן, אני מניחה שאין לי ברירה אלא להסכים, אני איאלץ להיפרד ממנו בעדינות היום ולהודות ששיקרתי. "בכיף.." אני אומרת לו. מעניין אם אני אחשוב שזה כיף גם אחרי שאני אפרד ממנו והוא יהיה שבור. בעצם? למה להיות פסימית? אולי הוא לא באמת אוהב אותי? אולי זה היה בשביל הצחוק? אני משתדלת להאמין בזה, למרות שברור שזה לא נכון. אנחנו בחוף הים עכשיו, למרות שחורף, הוא מדבר ואני לא ממש מקשיבה, חושבת על מירוקו. אני מסתכלת אל הים, ורואה אותו שם, שוחה לו, בים, למרות שיש סיכוי גדול שהוא יחטוף שפעת. אני חייבת להיפרד מאינויאשה, אני לא מסוגלת להסתכל על מירוקו בלי להרגיש שאני גועלית נורא. אני מסתכלת על אינויאשה כממתיקת סוד. "אינויאשה קון? אכפת לך אם אני אגיד לך משהו שמסוגל... לעצבן אותך?" אני מסתכלת עליו בהיסוס. "את לא צריכה לקרוא לי אינויאשה קון, אנחנו חברים, תרגישי חופשי לקרוא לי אינויאשה צ'אן או מה שתרצי" הוא מסתכל על השחפים אשר מתעופפים להם בשמיים "או ש..........?" "בדיוק לזה אני מתכוונת" אני מסתכלת עליו מעט בפחד "אני.. אני לא חושבת שאנחנו מתאימים.. אני.. מעדיפה שנשאר ידידים כמו קודם... אני בטוחה שקאגומה מרגישה ממש נורא בגללי" אני מביטה בו ומחכה לתגובתו, אשר לא איחרה לבוא. "לא צריך להיות אכפת לך ממנה אם את עם הנער שאת אוהבת!" הוא צועק עליי "אני לא מבין מה יש לך ממנה! אם קאגומה תיפגע החיים לא שווים!? גם את צריכה להיות מאושרת, את יודעת!" הוא משתתק. "זה בדיוק העניין" אני לוחשת "שיקרתי לך, נראית כל כך אומלל באותו יום, אני לא אוהבת אותך, אני מצטערת". אינויאשה מסתכל עליי בתימהון, לא מבין כנראה למה שיקרתי לו, הוא לא מבין איזה מבט אומלל היה על פניו באותו יום שהתוודה שהוא אוהב אותי. "את אוהבת מישהו אחר.. נכון??" הוא הסתכל עליי, מעוצבן קצת "זה הנזיר הממזר הזה, נכון!? אותו את אוהבת!? את מעדיפה אותו עליי!? מה יש בו שאין בי!? למה את אוהבת אותו לעזאזל!?" אינויאשה צועק ונראה כבר ממש מפחיד. כמו שהשד הכי אכזרי שיש נראה, כמו בסיוטים שלי. העיניים של אינויאשה מתחילות לזהור באדום והוא מתחיל להיראות קצת מפלצתי. "ת..תראה.." אני מגמגמת "אני לא אוהבת אף אחד! אבל הקשר בינינו פשוט.. לא מתאים.. תבין את זה בבקשה אינויאשה.. וכמובן שאני לא מאוהבת במירוקו......" את המילים האחרונות לחשתי, כדי שמירוקו לא יישמע אותי וייעלב או משהו כזה, רק זה יהיה חסר לי. אינויאשה כבר נראה לגמרי מפלצתי, אני חושבת שהוא הפך לשד מלא או משהו כזה. "אבל אני אוהב אותך סאנגו, לעזאזל עם זה!" גם הקול שלו מתחיל להישמע מפלצתי והוא מחבק אותי. הוא מחבק אותי חזק מאוד.כנראה שהוא לא יכול להתגבר על האהבה שלו? אני כבר לא יכולה לנשום, מנסה להשתחרר מאחיזתו, או לפחות לקרוא לעזרה, אך קולי אינו נשמע לי. מה קרה לי? אני מחסלת שדים בכזו קלות בדרך כלל! אני לא יודעת למה, כנראה שהוא חזק הרבה יותר מכל השדים שאי פעם נאבקתי בהם בחיי. אני חושבת שאני כבר הולכת למות מחנק, עד שפתאום אני שומעת קול מוכר. "תעזוב אותה, אינויאשה.." אני שומעת צליל חד מפלח את האוויר. אינויאשה מרפה ממני ונופל, אני חושבת שהוא נפצע מאוד קשה. כשאני מסתכלת על הגב שלו אני רואה שיש לו חתך ענקי, אבל אני חושבת שזה היה מוצדק. הוא הפך לשד חסר רחמים, זה יעבור אחרי היום הזה, אבל בינתיים כדאי להתרחק ממנו. אני מפסיקה להביט באינויאשה ומתפנה להביט במושיע שלי. זה הוא. מירוקו. "את בסדר? סאנגו צ'אן?" הוא שואל אותי. כנראה שלא ממש, כי אני חושבת שאני מתחילה לאבד את ההכרה..

GalaxyAngel

New member
ו4 + 5

כנראה שלא ממש, כי אני חושבת שאני מתחילה לאבד את ההכרה.. Chapter 4: אני מתחילה לפקוח את העיניים. מתחילה להזכר במה שקרה אתמול. אין לי מושג איפה אני, מה שבטוח, זה לא הבית שלי. אני רואה את מירוקו יושב ליד המיטה שבה ישנתי. "סאנגו.. התעוררת.. את בסדר?" מירוקו מסתכל עליי בדאגה. "אני.. אני חושבת שאני בסדר.. אינויאשה, הוא כבר בסדר? הוא השלים עם העובדה שנפרדתי ממנו?" אני מהססת ומחייכת חיוך עצוב. מירוקו מסתכל עליי בתדהמה. "את נפרדת ממנו? לא הוא ממך? הוא לא אמר לי את זה, הוא רק אמר שהוא רצה להיפרד ממך אבל את לא רצית, הוא הסביר לך בעדינות, התעצבנת לגמרי והתחלת לבכות, ופתאום הוא נהפך לשד..את בטוחה שאת לא הוזה, סאנגו קון?" נדהמתי. פשוט לא היו מילים כדי לתאר את כמה שכעסתי עליו. על אינויאשה הממזר הזה. לא רק שהוא לקח קשה את העובדה שנפרדנו וכמעט הרג אותי, הוא גם שיקר למירוקו בקשר לזה!? מירוקו חייך חיוך מסתורי וקצת ממזרי. "את בטוחה שאת לא סתם מכחישה כי זה פגע בך מאוד? את לא חייבת להסתיר את זה ממני, סאנגו קון". הסתכלתי על מירוקו במבט רצחני וכמעט שהעפתי לו סטירה "אתה.. אתה לא מאמין לי!?!?!" צעקתי. "תראי, אני לא ממש יודע.." הוא בהה בי ונראה מהורהר הייתי שמחה להתוודות בפניו על הרגשות שלי עכשיו, אבל פשוט הרגשתי שזה לא ממש הרגע המתאים, אז פשוט חייכתי במסתוריות ואמרתי לו "יום אחד.. יום אחד תאמין לי, ותדע.. תדע הכול.." "אה..על מה את מדברת סאנגו קון?" ראיתי שהוא לא ממש הבין למה התכוונתי, אבל זה דווקא עדיף. אני רק חייכתי ויצאתי מהבית של מירוקו, מתכוונת לנקום באינויאשה נקמה מתוקה שהוא לא יישכח בחיים. Chapter 5: חשבתי על מין רעיון נחמד שכזה, אני רק לא יודעת איך הוא ייגמר. אני לא ממש סומכת על סשומארו, אבל כנראה אני איאלץ לבקש את עזרתו בעניין הזה. מצאתי אותו בקלות, יושב לו על ענף גבוה של עץ ומביט בסביבתו באדישות. אזרתי אומץ וניגשתי אליו, הייתי חייבת את העזרה שלו, רק הפעם.. רק כדי לנקום באינויאשה. "אממ.. סשומארו" הסתכלתי עליו בזעם "אני צריכה את העזרה שלך, פעם אחת.. לא יותר מזה..." סשומארו הסתכל עליי בבוז "למה אני אמור לעזור לבת אנוש טיפשה?" . "מפני ש.." הסתכלתי בעיניו "..זה כדי שתעזור לי נגד......... אינויאשה..". סשומארו לא נראה נלהב כל כך "למה את חושבת שאת תצליחי לנצח אותו, כשנאראקו הנבל לא הצליח?" הסתכלתי עליו וחייכתי "אני לא רוצה להרוג אותו, סתם לנקום בו...". "נקמה? ואני אמור לעזור לך בנקמה האידיוטית שלך?" סשומארו הסתכל עליי בחשדנות. "אממ.. ^^ אה.. חשבתי שאולי תרצה להכות קצת את אינויאשה.." הסתובבתי מסביב לעץ בעצבנות. "את באמת מניחה שאני אהיה כלי העזר שלך?" הוא גיחך שוב. "אממ... כן!" חייכתי, מבינה שהסיכויים קלושים. "להרביץ לאינויאשה.. להרביץ לאינויאשה... זה דווקא נשמע טוב!" סשומארו חייך, והפעם, חיוך אמיתי. "אבל אל תשכח!" מיהרתי להזכיר לו בדאגה "לא חזק מדיי!! אולי רק תיתן לו איזו מכה או שתיים..". "מה שתגידי" סשומארו חייך את אותו חיוך לעגני שלו, אבל הפעם לא התעצבנתי. אני חושבת, שאחרי שסשומארו ילמד את אחיו הקטן לקח, הוא לא יעז לשקר ככה יותר בקשר לבנות בכלל.. לפחות אני מקווה ככה. אני בטוחה שסשומארו יוכל להכות קצת את אינויאשה, רק קצת. הוא לא יפריז במכות, אחרי הכל, אני בטוחה שהוא לא רוצה לקבל פקודות מ"בת אנוש עלובה" כפי שהוא מכנה אותי. אני רק מפחדת שמירוקו יחשוב שאני מנוולת, אבל הוא בטח יבין את הסיבה אחרי שאני אסביר לו שוב. אני שוב הולכת לי לישון. חמימות מתפשטת בכל גופי. כן, אני חושבת שאני מרגישה את זה. הטעם המתוק של הנקמה... אתה באמת לא יודע מה מצפה לך, אינויאשה...

GalaxyAngel

New member
פרק 6

Chapter 6: אני נזכרת במה שקרה אתמול, ופורצת בבכי. ידעתי שאני לא מסוגלת לסמוך על סשומארו. אבל ניסיתי. אני לא יודעת למה. זה היה מראה שלא אוכל לשכוח בחיים. אמרתי לסשומארו שיתקיף את אינויאשה בלילה כי אז הוא עייף יותר. מה שלא ידעתי הוא שאינויאשה נפצע באותו יום קשה מלחימה בשד אחד, קוגה שמו. אינויאשה היה כל כך עייף בערב, עד שנרדם במהירות, וכבר ב21:00 ישן. אני סימנתי זאת לסשומארו, שהתחיל לתקוף את אינויאשה. אינויאשה שלף את החרב שלו, את הטסאייגה, אך סשומארו היה מהיר ממנו והתחמק מהחרב בקלות. הוא החל לתקוף את אינויאשה שוב ושוב. ראיתי מרחוק את ג'אקן צווח "הידד" ולא יכולתי לעמוד בזה אז בעטתי בו. המשכתי לבהות בחרדה באינויאשה וסשומארו הנלחמים. אחרי כמה דקות החלטתי שזה מספיק, וביקשתי מסשומארו להפסיק. סשומארו רק חייך אליי בבוז כמו קודם ואמר "בת אנוש עלובה, למה לי להקשיב לך? עד שיש לי הזדמנות לחסל את אחי החצי שד העלוב, את גם חושבת שאני אפסיק עם זה?" הוא המשיך לתקוף את אינויאשה שמצבו החמיר. מירוקו הגיע אל המקום במרוצה. "מה קורה פה, סאנגו קון??" הוא שאל אותי בדאגה. "אה...אני..אא..אני.." לא הייתי מסוגלת לספר לו על המעשה הנורא שעשיתי "א..אני...א..".. "זה לא חשוב עכשיו, תגידי לי כבר אחר כך! מהר! קחי איתך את אינויאשה וגשי מאחוריי!" הוא המשיך להביט במתרחש בפחד "איך זה שהוא ידע שאינויאשה פצוע ומצא את הזמן הכי לא מתאים להלחם בו?" הוא מלמל. אני לא רציתי לדעת. רציתי לשכוח את מה שעשיתי. ופעם אחת, רק פעם אחת, לעזור באמת לחברים שלי. רצתי מהר אל אינויאשה ובכל מהירותי הרמתי אותו ורצתי לכיוון מירוקו, עד שעמדתי מאחוריו, מחזיקה את אינויאשה ומפחדת שייקרה לו משהו. מאחוריי הגיחה נערה כלשהי, כשהסתכלתי לאחור ראיתי שזו קאגומה, שהסתכלה על אינויאשה בפחד.. קאגומה לא שאלה שאלות, ורק חיבקה את אינויאשה. שמחתי לדעת שהיא עדיין אוהבת אותו, וקיוויתי שהיא סולחת לי על מה שקרה באותו יום שהפסקנו להיות חברות. שיפו ראה אותנו, ומיהר להסתתר מאחורי מירוקו. עכשיו מירוקו היה יכול להתחיל. מירוקו פתח את החור שיש בידו, והתחיל לשאוב את כל מה שזז מלפניו, עד שסשומארו רק חייך והוציא שוב את אותה כוורת דבורים מעצבנת ומירוקו נאלץ לסגור את החור בכעס. הרגשתי שאני היחידה שיכולה לעשות משהו שיעזור, לפחות משהו שיעזור יותר מהטריקים של שיפו. זרקתי את הבומרנג שלי, בכל העוצמה שלי, לעבר סשומארו, לא הייתי בטוחה שזה יצליח, אך מכיוון שהוא היה עסוק בלרדת על אינויאשה, הנחתי שיש סיכוי שהוא לא ייראה את הבומרנג הנע לעברו במהירות. כשהבומרנג עף לעברו הוא היה עסוק בלהשתחצן מול אינויאשה, וג'אקן עמד להזהיר אותו, אבל בעטתי בו שוב. הבומרנג המשיך לעופף לעבר סשומארו............ ופגע בו. סשומארו לא הבין מאיפה הבומרנג הזה עף עליו, ונהדף לאחור מהעוצמה של הבומרנג, האמת היא, שדיי התלהבתי, לא האמנתי שהבומרנג הגדול הזה יכול להיות כה עוצמתי. נו, יש הפתעות ונסים בחיים. סשומארו רק הסתכל עליי במבט האדיש שלו והשתגר משם עם ג'אקן, כמו שהוא עושה תמיד. עכשיו יכולתי להתפנות אל חבריי, שעמדו פעורי פה, חוץ מאינויאשה, שהיה חסר הכרה. מירוקו הסתכל עליי במבט חכם, כיודע שאני היא זו שבקשה מסשומארו שיתקיף את אינויאשה. קאגומה רק הייתה עסוקה בלחבוש את הפציעות של אינויאשה. ואני.. אני רק חיבקתי חזק את מירוקו, ובכיתי. "אני..אני יודעת שזה היה מגעיל.. הייתי.. חייבת לנקום בו על השקרים שלו.. אני.. אני.. אני כזו מפלצתית לפעמים.." "זה, זה בסדר" מירוקו חייך אליי "לכולנו יש יצר רוע לפעמים, את יודעת". שתקתי. הרגשתי שמישהו עוקב אחרינו, וניסיתי לסרוק את הסביבה אך לא ראיתי אף אחד. קאגומה לא הבינה למה אני מסתכלת לכל עבר בכזו דאגה, כנראה חשבה שהשתגעתי. ואי שם, בקרחת היער, על עץ גבוה במיוחד, חייכה לעצמה שדה בעלת שיער שחור, ורק לחשה בקול מרושע "כנראה שזה לא הצליח, לא נורא סאנגו, יש לי את כל הזמן שבעולם לחסל אותך... כל הזמן שבעולם..."

GalaxyAngel

New member
והנה השביעי

וכן, רשמתי אותו קצת לפני הפרק עם קאגורה ^^ Chapter 7: אוכלת לי ארוחת בוקר ומביטה בחלון. סתם עוד בוקר רגיל, רגיל ושקט, אולי שקט מדי, בלי שום אירוע מיוחד. אני כבר שעה בוהה בחלון, רוצה לראות אותו שוב. את מירוקו... כל בוקר הוא ואינויאשה נפגשים בחוץ, ומבלים להם כמו החברים הכי טובים. הם נהיו באמת חברים טובים יותר מקודם, הרבה יותר. למעשה, גם אני ואינויאשה דיי בסדר, למרות שקצת חששתי שהוא ישנא אותי על הצורה שנקמתי בו. אינויאשה וקאגומה חזרו להיות זוג, הכול כשורה.. ואני מניחה שבקרוב אני אתוודה בפני מירוקו.. זה יהיה בזמן הקרוב, אני מקווה, כי כרגע אין לי ממש אומץ. אני ממשיכה להביט בחלון ולא רואה את מירוקו או אינויאשה. למעשה, גם קאגומה ושיפו צ'אן לא פה.. והכל שומם פה, שומם מדי. מעניין... לאן כולם נעלמו??? אני מחליטה לחפש אותם, לוקחת איתי את קירארה וכמובן את הבומרנג. אנו יוצאות החוצה, אל השלג הקר, ולמרות שכבר 10 בבוקר אני לא שומעת שום רחש מהסביבה, כאילו שאף פעם אף אחד לא גר שם, ואני כבר מתחילה לחשוד. אני ממשיכה להביט לכל עבר, ולא רואה אותם. יכול להיות שקרה להם משהו? אני וקירארה סורקות את המקום, מביטות בערמות השלג המכסות את האדמה, ולפתע מבטנו נעצר בפחד. ארבעתם, קאגומה אינויאשה מירוקו ושיפו, מוטלים שם, בשלג. הם נראים פצועים וחסרי הכרה, אבל לפחות אני שומעת שכולם נושמים. קירארה נשארת לידם ואני רצה אל הבקתה הקטנה שקאגומה גרה בה כשהיא בעולם הזה. אני ניגשת אל התיק שלה, אשר נשאר שם, ומחפשת את התרופות המוזרות שלה מהעולם שהיא חיה בו. אני לא יודעת במה לבחור, מכיוון שיש כל כך הרבה, אז אני פשוט לוקחת את כולן. כשחזרתי לשם, מירוקו כבר היה בהכרה מלאה, וניקה מעצמו את השלג. "סאנגו.. טוב שאני מוצא אותך פה" הוא הביט בי בדאגה. "אם אתה מתכוון לבקש ממני לעשות לך ילד, אז תדע שזה לא הזמן" הסתכלתי עליו בזעם ורכנתי לחבוש את הפצעים של שיפו. מירוקו נפל נפילה טיפשית וקם במהירות. "לא התכוונתי אפילו להגיד את זה!!" לאחר שנעצתי בו מבט נוקב הוא התחיל לגמגם "אמממ.. אולי.. ייתכן.. אבל.. אמ.. טוב, כן! אבל עכשיו זה לא הזמן!" "אני יודעת שזה לא הזמן" המשכתי לטפל בפציעות של שיפו "יש משהו אחר שרצית להגיד לי?" "כן!" הוא חזר להיראות מודאג, "תברחי עם קירארה, מהר, לפני שהיא תהרוג אותך!" "על מה אתה מדבר?? מי תהרוג אותי?" הסתכלתי עליו בתמיהה. "תברחי עכשיו! ובלי שאלות מיותרות!" מירוקו האיץ בי. "כנראה שזה לא היה מספיק מהר, נזיר, כי הנה, אני כאן.." צעדה אלינו באיטיות שדה עם שיער שחור ועיניים אדומות מרושעות. "שלום סאנגו" היא אמרה "היה נעים להכיר אותך, ובטח יהיה עוד יותר נעים להרוג אותך" היא ניגשה אליי לאט. "ר..רגע.. מי את בכלל?!" התחלתי לסגת לאחור בפחד. "אם זה כזה משנה לך אז.. קאגורה.. שמי קאגורה, אבל את יכולה לקרוא לי 'המוות שלך'" היא חייכה, בטוחה בעצמה, צועדת לעברי ושולפת לעברי את המניפה שלה.

PakoLina

New member
יפה..../images/Emo99.gif

אבל הבעיה היחידה היא שאינו הוא יותר מדי ביישן, וזה בכלל לא מתאים לאופי שלו מה שכתבת בפרקים הראשונים.. אבל חוץ מזה זה יפה :)

מה עם פרק 8!!!

זה ממש מעניין את כתבת את זה לבד?? ומתי תיכתבי את פרק 8 אני במתח! אז תיכתבי אותו מהר תודה!!!

הפאנפיק שלי חלק 3

זה היה לא מובן. למה קינהי לא שינתה צורה? מה קרה כאן? הלא הוא ראה אותה מנצחת בקלות יריבים חזקים יותר, הרבה יותר חזקים מקיקיו. אינויאשה נזכר איך קינהי הצילה אותו מסאשומארו. הוא היה רק ילד קטן, סאשומארו תכנן להרוג אותו ולקחת את טסאיגה לעצמו. הוא כמעט הצליח, והוא היה יכול להצליח, אלא שאז הגיעה קינהי על כנפי הזהב שלה, תפסה בגבו ולקחה אותו משם, יחד עם טסאיגה. קינהי טיפלה בו עד שהחלים, לימדה אותו את תורת הלחימה הנסתרת בטירה המרחפת של לוחמי הכוכב. כמוהו, היא הייתה שדה למחצה, שדת פיניקס למחצה. היא הייתה כמו אחות גדולה עבורו, והייתה מקריבה את עולמה עבורו, וגם את חייה, אם הייתה יכולה. מה פרוש "אם הייתה יכולה"? קינהי היא שדת פיניקס, אולי רק למחצה, אך בכול זאת, שדת פיניקס, ושדי פיניקס, כידוע, עולים באש עם הגיע זמנם למות, וחוזרים לחיים מן האפר. על קינהי הוטל כישוף, שגרם לכך, שהיא תישן עד שתגיע לשלב בו היא די חזקה כדי לשרוד. מאחר וקינהי הייתה שדה למחצה, היו לה שתי צורות, זו שהייתה בה עכשיו, הנערה בעלת המראה הערפילי, והשני, אותו דבר, רק שכנפי זהב ענקיות יוצאות מגבה, וטפרים חזקים לידיה, היא צורתה האמיתית והחזקה. אינויאשה נזכר איך קינהי הגיבה כשראתה את קיקיו... "היא סכנה! אתה אל תתקרב אל הכוהנת הזאת! אני רואה אפלה מידבקת בעתידה!" כמה חבל שזלזל בדבריה.... כעת הוא ראה... הכישוף שהטילה קיקיו נמוג כאשר ראה את פניה האמיתיות... ואז תפסה אותו ההבנה! הוא גרם סבל רב לקגומה! היא מסכנה כל כך.....היא ראתה אותו מנשק את קיקיו... הוא הרגיש את קגומה קרובה אליו, בוכה... בוודאי נזכרת במה שראתה אז, כשקיקיו ניסתה לשאוב אותו לגהנום, את מה שאמר לקיקיו תחת השפעת הכישוף שלה.... הוא הרגיש דמעה זולגת במורד לחיו ושמע עצמו לוחש "אני כל כך מצטער קגומה...." קינהי עלתה באש רק לשניה, והעפר שלה התגבש לגולם בצורת אדם. לא גדול, די קטן כדי ליכנס לתיק של קגומה, מי יודע כמה זמן קינהי תישן... קגומה בכתה והתייפחה על כתפו, למה? למה הוא אהב את המפלצת הזו?! מה הוא מצא בה?! למה היא גלגול שלה?! כל השאלות צפו ועלו בה, מוחה היה חסר אונים, לא היו לה תשובות, והאדם היחיד שהיו לו אולי רמזים לגבי התשובות, קינהי, ישנה בגולם, מי יודע כמה זמן... קגומה הרגישה את הדמעות של אינויאשה... בוכה על קיקיו בוודאי... ואז היא שמעה אותו אומר "אני כל כך מצטער קגומה" הוא לא בכה על קיקיו... הוא בכה עליה? על הסבל שגרם לה? היא לא הבינה למה אבל היא פרצה בבכי חזק... מחבקת את אינויאשה ומחפשת נחמה...היא הרגישה שגם הוא מחבק אותה חזק... כמו אז, לפני שזרק אותה לבאר, מפוחד פן יקרה לה משהו... אבל שוב, זה היה בגללה... בגלל קיקיו, הוא איבד את קיקיו, ופחד לאבד גם אותה..... למה? היא ידעה שאין תשובה... היא הכריכה עצמה להפסיק לחשוב על זה, היא צריכה לנחם את אינויאשה, אולי כך הוא ישכח את קיקיו.... ואז בלי אזהרה היא שמעה אותו אומר "למה לכול הרוחות לא הקשבתי לקינהי?!!!"

הפאנפיק שלי חלק 4

אינויאשה צעק, לעצמו יותר מאשר לקגומה. למה לכול הרוחות לא הקשבתי לה?! נראה כי הוא מתחיל לבכות. קגומה ניסתה להרגיע אותו, אך לשווא. נראה שקינהי הייתה ממש חשובה לאינויאשה. "מה הייתה קינהי עבורך?" קגומה שאלה, לפני שיכלה לעצור בעצמה. "מעולם לא סיפרתי את סיפורי לאיש, אך אני חושב שכדי שתדעי אחרי מה שראית" הקול של אינויאשה יצא מעט מיבב, כמו של חיה פצועה. "קינהי הייתה הלוחמת המכשפת שהצילה אותי מסאשומארו, כשהייתי רק ילד קטן. סאשומארו ניסה להרוג אותי ולקחת את טסאיגה, אבל ממש ברגע האחרון, הרגשתי מיכה בגבי והתרוממתי באוויר עם טסאיגה. התעוררתי בטירה המרחפת של הלוחמים המיסטיים, נסתבר שקינהי ראתה את אחי מנסה לחסל אותי, והצילה אותי ממנו, היא הייתה כמו אחות בשבילי..... מישו שאוהב אותי.... איך שאני" אינוישה התחיל להתייפח וילל כמו חיה פצועה אל הירח, קגומה ניסתה להרגיע אותו בלי הצלחה. הוא מחה דמעותיו והמשיך לספר " היא סיפרה לי שכמוני, גם היא שדה למחצה, שדת פיניקס למחצה. היא הבינה אותי, ודאגה לי. היא לימדה אותי להילחם ולאחוז בחרב, למרות שלמעשה היא לא הייתה אמורה לעשות זאת, כי רשמית לא הייתי שייך למסדר. אז פגשתי את קיקיו, נפלתי ברשת שלה. קינהי הזהירה אותי, אך לא האמנתי לאזהרותיה, תמים וטיפש הייתי! איך לא הבחנתי שהיא רק ניצלה אותי!" קגומה נרעדה, היא ידעה שאינויאשה מסתיר פרטים רבים... אך הזעזוע שהוא חש עכשיו בוודאי גדול... מרגיש אשם ככול הנראה. " בשלב מסוים הלכתי מן הטירה, כעסתי על קינהי שמנעה ממני לראות את קיקיו, ברחתי. מכאן את כבר מכירה את הסיפור..." אינויאשה התייפח חרש... מבקש נחמה... קגומה הבינה, קינהי הייתה האדם שלמענו אינויאשה יקריב הכול, ועכשיו כשהיא בתרדמת הוא מרגיש יתום, ואשם, בכך שלא שעה לאזהרותיה, מרגיש שהוא הרג אותה במו ידיו. אינוישה חשב לעצמו.... הוא מעולם לא סיפר את הסיפור שלו... גם עכשיו הוא לא סיפר איך פצע את קינהי כשברח... אך ראה אותה בוכה רגע לפני שאיבד את ההכרה כשחיצה של קיקיו פגע בו.... הזיכרונות עלו, כואבים כל רגע מחייו, הוא חש אובדן.... תהום עמוקה נפערה בנפשו... עמוקה ואפלה.... ואין מוצא נראה לעין הוא שמע את קגומה כמו מרחוק, חש בהלומות ליבה, בניסיונה לנחמו... הוא נזכר, שכשר היה פגוע, לא נחמה מצא בקיקיו, כי אם נסיון לנטרל את רגשותיו כליל... כמה שונות הן השתיים... הוא עמד על רגליו... לא, הוא לא לבד.... קגומה כאן איתו... לא רק בשביל להגן עליה... כדי לעזור לו, לנחמו... שלא כמו עם קיקיו, שפעלה מתוך מחשבה אחרת, נראה כי קגומה האמינה כי הם צוות, וניסתה להסתיר את קנאתה... הוא ידה שקינאה לו... הוא הרגיש בסבל העצום שגרם לה בוודאי... הוא היה בטוח שדבר לא יעזור לה... הוא לא הבין מתי הפסיק לחשוב על עצמו, והחל לחשוב על קגומה. הוא גם לא זכר שקם על רגליו, או שקגומה התעלפה, הוא לא זכר שנשא אותה למחנה. הוא שכב שם ובהה בכוכבים, קגומה נחה בשלווה מולו... הוא לא יכול היה להוציא מהראש את פנייה האמיתיים של קיקיו, או את הרגע בו קגומה ניסתה לנחמו... הוא לא הרגיש כשהוא נרדם, ומציאות וחלום התערבבו אלה באלה....

הפאנפיק שלי חלק 5

אינויאשה חלם. הוא חלם שהוא עף באוויר, רואה מהצד את חייו. הוא ראה את קינהי מצילה אותו, מרפאת אותו, מטפלת ועוזרת לו. הוא ראה את זיכרונות ילדותו... נזכר ביום שהוא החלים, וקינהי, מרוב שימחה, המריאה ופיזרה בשמים מליוני כוכבי אש זוהרים... הוא זכר איך היא נתנה לו לרכוב על גבה בזמן שעפה, איך שרה לו כשלא נירדם... השיר הזה... שיר הירח היא קראה לו... ואז נראה כאילו היא נעלמת... לאט כל כך שבהתחלה לא שמים לב... אבל לאחר מכן... הוא ראה עצמו פוצע אותה בברוחו מן הטירה לקיקיו... ראה אותה בוכה בשנתו המכושפת שנמשכה חמישים שנה, וכל דימעה שהיא הזילה בגללו נדמה כי היא פוצעת את נפשו יותר ויותר... לפתע, הוא ראה דמות מתחזקת... נראה כאילו היא הייתה ברקע כל הזמן... או שלא? לאט לאט תווי הפנים נעשו יותר ויותר ברורים...נאראקו... צוחק את צחוקו המרושע... נהנה לראות בסבלו של אינויאשה... נאראקו... שונוצר מהחלק האפל בנשמה של קיקיו... וקיקיו לצידו. להפתעתו, לא חש אינויאשה כל כאב במראה זה... נראה כי מרוב צער על קינהי, הפך ליבו לאבן... נראקו נעלם וקיקיו קרבה אליו... יותר ויותר... פניה שוב התעוותו... ואז, בלי כל אזהרה ניסתה לתפוס את אינויאשה... הוא ניסה לרוץ, אך רגליו היו מקובעות... היא התקרבה יותר ויותר.... אינויאשה שמע צרחה, קגומה! ראה אותה צופה מהצד... לפתע, כמו בקסם, ניתקו רגליו מן הגפן שאחזה בהם, הוא חופשי! קיקיו נעלמה בערפל... רק הוא וקגומה נשארו... הוא ראה שפניה של קגומה משתנים... לא כמו של קיקיו... מעין הבעת רווחה ואושר... וכנפיים והילה של מלאך... האם היו כאן כל הזמן או שהם נוצרו עכשיו? או שפשוט לא ראה אותם עד עכשיו? קגומה הרימה אותו על רגליו ונשאה אותו איתה למרומים.... אניוישה התעורר. זה היה אמעצ הלילה בערך... קגומה ישנה בשלווה מול המדורה הכבויה... הוא לא הבחין כמה היא יפה כך... כשהיא ישנה... הוא התקרב להסתכל על פניה ביתר נוחות... נשימתה הייתה איטית ורגועה... שלווה כל כך, כל כך עדינה ושבירה, קשה היה לו להאמין שפגע בה... או בקינהי... מדוע הוא תמיד חייב להרוס כל דבר טוב שקורה לו בחיים?! מדוע הוא נמשך אל הסכנה וכשהוא ניכווה הוא מאשים את אלה שם אוהביו וחבריו?! אינויאשה טפיס על העץ הקרוב, והביט לירח המלא. שיר הירח... השיר שתימד סימל בעיניו את התיקווה... אז נשמע רחש פיצפוץ חזק מבין העצים....

וההמשך המבוקש.. הפאנפיק שלי חלק 6

קוגה יצא מבין העצים, היו לו חתכים עמוקים ברגליו, וכל גופו היה מכוסה סימנים אדומים וכחולים. קוגה אמר משהוא לגבי זה שאותה אחת שהרגה את חבריו חזרה כדי לסיים את העבודה... ולקחה ממנו את הרסיסים, והתעלף. אפילו אינויאשה, ששנא אותו, לא יכול היה לנטוש אתו, לא במצב הזה. הוא העיר את האחרים. קגומה נבהלה, וצרחה עליו, היא הייתה בטוחה שאינויאשה פגע בקוגה. האחרים תפסו אותה בזמן שאינויאשה הסביר לה את מה שקרה. היא לא בטחה בו, אבל אם קוגה ימות היא לא תסלח לעצמה. היא חבשה אתו ונתנה לו תרופה שאמורה להקל על הכאבים שלו. עדיין הייתה לו צלקת ארוכה על זרועו הימנית, איפה שציפור הגוקאראצ'ו נשכה אותו. הזכרונות הכואבים מאותו יום עלו בראשו של אינויאשה. איך היא גוננה עליו, הוא היה יכול לחסלו, לקחת את הסיסים שלו, הוא היה אויב! וקגומה גוננה עליו! אולי היא אוהבת אותו? השאלה צפה ועלתה בו, כואבת, שורפת את גרונו. אינויאשה הבין לפתע, שהוא היה אפילו גרוע יותר, הוא גונן על קיקיו, גם כשהיה ברור שהיא אויבת שלו, שהיא מנצלת את העובדה הברורה שנותרו בו שרידים של אותו רגש שכפת אותו אליה לפני 50 שנה. את מי הוא אוהב, בעצם? הנה הוא, מקנא לקגומה, ואומר, באותה נשימה לקיקיו שהוא אוהב אותה. הן גלגול של אותה אחת, אך הן כה שונות... הוא זכר שיר ישן... שהוא שמע עשרות פעמים כשהיה קטן... ממגדל הפעמונים של טירת הלוחמים, גר רוח. הוא שר את השיר הזה כל כך הרבה פעמים. אמרו שהוא אהב שתי תאומות מחוברות בנפשן, מקרה נדיר ביותר, ובטעות הצית בינהן שנאה. כעונש מן השמיים, אמרו שרוחו תהיה חייבת לשיר שיר זה לנצח. שתיים שהן אחת הולכות יד ביד אך מה קורה לשתי הנשמות כשהן זו נגד זו נפנות? שתיים הן ולא יודעות הן תמיד היו כל כך דמות שתיים הן ולא יודעות ואהבתי את שתיהן... ולא הבחנתי ביניהן כי בחוץ תמיד היו תאומות זהות מה מסתורי הוא גלגל הנשמות שתי בנות שהן אחת, חיות כל אחת בצד ובין טובה לרעה לא הבחנתי בטובה פגעתי, את הרעה אהבתי עד שהתהפך הגלגל, הפנים זוהו הן שוב שתיים, ואני אבוד בין זו לזו. השיר תיאר את מצבו להפליא, הוא קינא שראה את קוגמה מטפלת בקוגה בכול כך הרבה דאגה... ברכות... קוגה התעורר, וכשרה את קגומה רוכנת מעליו, הוא היה בטוח שהוא מת והגיע לגן עדן, קגומה נאלצה להכות אותו מספר פעמים, עד שעזב אותה. הוא עדיין היה מטושטש, ועדיין בטוח שהוא מת. הוא קפץ על רגליו והצמיד את קגומה אליו. הדם רתח בעורקיו של אינושה, והוא התנפל עליו, צורח שיעזוב את קגומה בשקט. קגומה אומנם דאגה שאינויאשה לא יתקוף אותו, על ידי שאמרה לו לשבת, והסבירה לקוגה מה שקרה. קוגה סיפר להם את סיפורו...

keshush

New member
זה ממש ממש מהממם

כשקראתי את השיר... את כותבת פשוט מהמם

איררון

New member
ענק ../images/Emo99.gif ../images/Emo70.gif

השיר כזה יפה! תמיד יש לך כזאת יצירתיות? פשוט מהמם... המשך^^

Fay Wood

New member
יפההההההההה.... @.@

יאמה את כותבת שירים פי אלף יותר יפים משלי!!!! והפרק יפהההההה.... המשך...!!!!!!!

Trouble Girl

New member
יש לי שאלה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

הפאנפיק שאלונית 2006 כותבת ועוד כמה שכותבים זה יהיה בסדרה או שזה סתם המצאות שלהם??????. זה ממש יפה ויש שם כמה דברים שכן הופיעו הסדרה... אז תענו לי בבקשה כי אני לא מבינה כלום..וחוץ מזה סחתיכה על הפאנפיק הוא מהמם!!!!!!!!!!

למעלה