שירשור פאנפיקים|זבנג|

../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gifרררררררר תזהרי ממני!!!!../images/Emo46.gif

את זאתי שהגנת עליו"תעזבו אותו בשקט מה הוא עשה לכם?!" "יכול להיות שהוא לא מזיק!" אז ששששששששש!!!!!!!!!!!!!

keshush

New member
חלק ב'

סאנגו לא ידעה מה לענות הדבר האחרון שרצתה שייודע להם היה עברה בעיקר עברה עם סאשומארו. קגומה חיכתה לתשובתה וכשזו לא הגיע אמרה- זה כל כך ברור אבל סאנגו, למה שלא תלכי אליו ותגידי לו. סאנגו לא הבינה על מה קגומה מדברת אך נבהלה כשקגומה אמרה שזה ברור. אם את אוהבת אותו לכי ותגידי לו המשיכה קגומה, הנה הוא חוזר עם אינויאשה אני אעסיק את אינויאשה בזמן שתדברי עם מירוקו. סאנגו הרגישה כל כך הקלה שזה מה שקגומה חשבה שלא נתנה את דעתה להצעתה של קגומה. רק לאחר שאינויאשה ומירוקו הגיעו וקגומה לקחה הצידה את אינויאשה הבינה סאנגו את מה שקגומה הפילה עליה- קגומה רצתה שסאנגו תתוודה על אהבתה למירוקו אהבה שבכלל ולא הייתה קיימת!!!!!!! סאנגו לא ידעה מה לעשות, מצד אחד יש את מירוקו- ברור היה שהוא אוהב אותה והיא לא תיפגע ולא תצטרך לעזוב את חבריה החדשים בשביל להיות איתו. מצד שני יש את סאשומארו- אהוב ליבה מאז שראתה אותו לראשונה ואבי ביתה. אם תבחר במירוקו יוולדו לה 10 אולי 20 ילדים וחייה יהיו בטוחים והיא תהייה מוקפת בחברים. אך אם תבחר בסאשומארו חייה יהיו בסכנה מתמדת, חבריה החדשים יתנכרו לה ולא בטוח שליבו של סאשומארו נתון לה כי לאחרונה נראה מסתובב עם ילדה קטנה, כל מה שרצה היה שושלת- המשך קיומו, ולא היה אכפת לו עם מי או על חשבון מי. והיא שהייתה מסונוורת מאהבתה אליו לא שמה לב לכך ונתנה לו את גופה. ברגע שנודע לה שהיא שימשה אותו רק ככלי להמשכיותו ברחה ונעלמה מחייו. את התינוקת שנולדה היא מסרה למשפחה אומנת שהבטיחה לטפל בה כביתם שלהם כי זוג זה הוליד ילד אחד אך בלידתו התברר שהאם לא תוכל להוליד עוד. וזוג זה רצה מאוד עוד ילד או ילדה. סאנגו לא ידעה מה להחליט אך ראתה את קגומה מאותת לה שתפנה אל מירוקו היא הלכה אליו בזמן שחיפש עצים למדורה כדי שלא תיכבה ובליבה הגיעה להחלטה...

פיק מקסים! רעיון גאוני!

אני ראוה שהשיחה ההיא עזרה לא רק לי למצוא את המוזה!

רעיון נחמד ^^

ומקורי... אבל.. כלומר.. סאנגו היא בת אנוש. סשומרו לא סובל בני אנוש...
חוץ מזה, מתי היא התאהבה בו? איך? היא הכירה אותו לפני שפגשה את אינויאשה? אם אחרי, אז איך קגומה, אינויאשה, שיפו ומירוקו לא שמו לב לזה שהיא בהריון (עם הבת)? וכו' וכו'... את צריכה להסביר את כל זה איכשהו. גם לא נראה לי שסשומארו היה עושה משהו כזה. אפילו שהוא נורא אנוכי ורשע וסנוב, זה פשוט לא מתאים לו (לפי דעתי לפחות)... (אני לא מתכוונת להעליב [סאנגו/סשומרו באמת נראה שיפ נחמד], אבל זה פשוט נורא הציק לי...|חבול) אבל תמשיכי לכתוב! ^___^ את כותבת מקסים

keshush

New member
חלק ג'

היא החליטה להיות עם מירוקו- היא תהיה הרבה יותר בטוחה איתו והוא אוהב אותה. היא כבר פתחה את פיה כדי לקרוא בשמו כשיד חזקה תפסה אותה וגררה אותה ליער, משום מה לא היה אכפת לה שחטפו אותה היא הבינה כבר שאם תחליט להיות עם מירוקו ייגזרו עלייה חיים ללא אהבה כי היא לא אהבה את מירוקו וליבה היה נתון לעד לסאשומארו. לאחר שנגררה זמן די ממושך נעצר חוטפה וגילה לה את פניו, היה זה סאשומארו היא לא האמינה למראה עיניה, היא לא הבינה למה. לפתע שמע קול צחוק היא הביתה בסאשומארו אך פניו נשארו חתומים כשם שהיו תמיד, היא לא הבינה מאין בא קול זה קול פעמונים נהדר זה קול צחוקה של ילדה. סאנגו חיפשה את הילדה בעיניה וכשהיא לא מצאה שאלה את סאשומארו מאיפה בא הקול. סאשומארו קרא בשמה של הילדה וליבה של סאנגו ניצבט- כך קראה לתינוקת- אבל לא יכול להיות שהוא מצא אותה זה פשוט לא יכול להיות!! כשהילדה הגיע היא כמעט והתעלפה זאת הבת שלה הנה הצלקת על היד. סאשומארו לא הבין את פרץ ההתרגשות של סאנגו כמובן הוא ידע שהיא אהבה אותו והוא אהב אותה יותר מכל דבר אחר בחיים אך היא לא ידעה זאת והיא לא נתנה לו הזדמנות להגיד זאת וכך כאשר הוא פגש את רין היא הזכירה לו אותה אבל הוא לא הבין איך זה ייתכן אבל בגלל הדמיון הקלוש הוא גידל אותה שמר עליה ואהב אותה כבת למרות שלא הראה לה זאת. הוא נתן לה להאמין שלא אכפת לו אבל היא המשיכה לעזור לו ולהיות איתו.

keshush

New member
מזה שאף אחד לא הגיב אני מבינה ש-

או שאף אחד לא קרא את הפיק או שלא אהבו אותו אבל בני אדם אם לא אהבתם תגידו ואני אנסה לשפר

אכפת לך שאני אחלק לפסקאות גם את

הפרק הזה?
נ.ב. בקשר לשאלה ששאלת בצ'ט, אם אני צוחקת עליך, אז לא, אני לא...
אני סתם הייתי המומה מזה שמשהו שם לב אלי, ולא מנסה לרצוח אותי... ^_^;

keshush

New member
חחחחחחחחחח

לא לא אכפת לי שתחלקי גם את הפרק הזה לפסקאות זה דווקא יעזור לי למה אני אין לי שום מושג איך...

הנה ^_^

היא החליטה להיות עם מירוקו- היא תהיה הרבה יותר בטוחה איתו, והוא אוהב אותה. היא כבר פתחה את פיה כדי לקרוא בשמו, כשיד חזקה תפסה אותה וגררה אותה ליער. משום מה, לא היה אכפת לה שחטפו אותה. היא הבינה כבר, שאם תחליט להיות עם מירוקו, ייגזרו עלייה חיים ללא אהבה, כי היא לא אהבה את מירוקו, וליבה היה נתון לעד לסאשומארו. לאחר שנגררה זמן די ממושך נעצר חוטפה וגילה לה את פניו. היה זה סאשומארו. היא לא האמינה למראה עיניה, לא הבינה למה. לפתע שמע קול צחוק, היא הביטה בסאשומארו, אך פניו נשארו חתומים כשם שהיו תמיד. היא לא הבינה מאין בא הקול, זה קול פעמונים נהדר קול צחוקה של ילדה. סאנגו חיפשה את הילדה בעיניה, וכשהיא לא מצאה שאלה את סאשומארו מאיפה בא הקול. סאשומארו קרא בשמה של הילדה, וליבה של סאנגו ניצבט- כך קראה לתינוקת- אבל לא יכול להיות שהוא מצא אותה, זה פשוט לא יכול להיות! כשהילדה הגיע היא כמעט והתעלפה, זאת הבת שלה הנה הצלקת על ידה. סאשומארו לא הבין את פרץ ההתרגשות של סאנגו, כמובן הוא ידע שהיא אהבה אותו, והוא אהב אותה יותר מכל דבר אחר בחיים. אך היא לא ידעה זאת, והיא לא נתנה לו הזדמנות להגיד זאת, וכך כאשר הוא פגש את רין, היא הזכירה לו אותה, אבל הוא לא הבין איך זה ייתכן אבל בגלל הדמיון הקלוש, הוא גידל אותה שמר עליה ואהב אותה כבת, למרות שלא הראה לה זאת. הוא נתן לה להאמין שלא אכפת לו, אבל היא המשיכה לעזור לו ולהיות איתו. --- יפה ^^... אבל רין היא בת אדם שלמה, לא?..

keshush

New member
חלק ד'

בנתיים במחנה ציפתה גקומה לסאנגו ולמירוקו היא החלה לחשוש כבר נגמרו לה הדרכים לגרום לאינויאשה להתרחק מהמדורה היא המציאה לאינויאשה תירוצים למה להתרחק מהמדורה אך לבסוף נגמרו לה התירוצים והם חזרו למדורה שם הם מצאו את מירוקו שם עוד עצים במדורה קגומה שאלה אותו איפה סאנגו הוא ענה שהוא לא יודע קגומה שאלה אותו אם הוא לא דיבר איתה והוא אמר שלא היא התחילה לדאוג ואינויאשה ראה זאת הוא שאל אותה מה קרה והיא הסבירה לו כל מה שהיה. כשהם הבינו שסאנגו נעלמה אינויאשה החל לרחרח משהוא לא מצא חן בעיניו הוא הריח את ריחו של אחיו סאשומארו מעורבב בריחה של סאנגו הוא צעק להם בכיוון הזה והם החלו לרוץ לכיוון סאנגו וסאשומארו כשהם הגיעו למקום שבו הם היו הם מצאו את סאנגו וסאשומארו בסיטואציה מוזרה ביותר- סאנגו שאיבדה את שיווי משקלה בעיקבות מציאת ביתה בידי אביה נפלה על סאשומארו שחיבק אותה כדי שלא תיפול ומסביבם רצה ומתרוצצת רין. אינויאשה שכל פעם שהוא רואה את אחיו הבכור מתעצבן שלף את חרבו טסאייגה אך בטעות פגע ברין סאנגו נבהלה תפסה את רין ורצה איתה כדי לטפל בה, סאשומארו שדאג לרין רדף אחריה ואינויאשה מירוקו וקגומה רדפו אחריהם אינויאשה כדי לפגוע בסאשומארו ומירוקו וקגומה כדי להגן על סאנגו. כאשר מצאה סאנגו קרחת יער השכיבה בה את רין והחלה לטפל בה מאחר שלא הצליחה לטפל בה מספיק טוב ורין הייתה על סף המוות החלה לבכות עליה היא צעקה "בתי, למה? עד שמצאתי אותך אני מאבדת אותך. זה לא הוגן אביך זכה לזמן איתך ואני לא זה היה צריך להיות ההפך" תגיבו...

keshush

New member
תגובות אנשים בבקשה!!!!!

אל תגידו לי שסתם רשמתי את כל זה????

מאוד נחמד ועלילתי../images/Emo13.gif

אבל רין לא אמורה להיות חצי שדת כלב אם היא הבת של סשומרו וסנגו?

למעלה