שירשור פאנפיקים|זבנג|

keshush

New member
אני יודעת עלי

זה ממוצא לגמרי יצא ישר מהמוח המעוות שלי

Trouble Girl

New member
אהה יפה יפה

המוח שלך לא מעוות את טובה אני ממש אוהבת את הסיפורים שלך ול 2006 אתם טובים ותמשיכו לכתוב כי זה ממש מעניין!!!!! תודה על שענית לי:)

keshush

New member
הפאנפיק הראשון שלי- חלק א'

היה זה לילה שקט כל הקבוצה ישנה ליד המדורה ורק סאנגו התהפכה במשכבה חלומות מזמנים שניסתה לשכוח שבו והציפו אותה לאחרונה ולא נתנו לך מנוח. היא לא הניחה לאף אחד לשים לב למה שעובר עליה אבל הוא ידע, הוא שם לב שהילדה ההיא נמצאת אי שם יושבת על מצפונה, הוא ידע זאת כי עקב אחריהם זמן רב. בתחילה לא האמינה שזה בגללה היא לא רצתה להאמין!!! היא ניסתה לשכנע את עצמה שזה בגלל החרב, שזה בגללו שזה בגלל האבן!!! אך בתוך תוכה היא ידע- הוא רצה אותה את הילדה ההיא את ביתם. כשהגיע הבוקר כשכולם התעוררו סאנגו רק הצליחה להירדם קוגומה וקירארה נפנו להעיר אותה בזמן שמירוקו ואינויאשה יצאו לחפש אוכל, כשסאנגו התעוררה היא ראתה את קוגומה רוכנת מעלייה בדאגה, היא לא הבינה את פשר השעות הארוכות שסאנגו בילתה בשינה. לרוב סאנגו הייתה הראשונה למשכימים והייתה דואגת להעיר את השאר, קגומה רצתה לשאול אותה לפשר העניין אך לא ידעה איך ומתי יהיה הזמן המתאים. היא חשבה אולי לעולם לא יהיה זמן מתאים והחליטה לשאול אותה. כסאנגו התעוררה לגמרי לאחר שהתרחצה פנתה אליה קגומה בשאלה שכל כך הציקה לה: מה קרה לך סאנגו את עייפה מתמיד ואת לא מרוכזת בלחימה שלך? ...

Fay Wood

New member
סטףסוף מישהו כותב על סאנגו!!!

ויצא יפההההה!!!! המשך!!!!!!!

זה מקסים ^__^

אבל נורא לא נוח לקרוא בלי פיסקאות... אני מחלקת לפסקאות, אוקי?
--- היה זה לילה שקט. כל הקבוצה ישנה ליד המדורה, ורק סאנגו התהפכה במשכבה. חלומות מזמנים שניסתה לשכוח, שבו והציפו אותה. לאחרונה ולא נתנו לה מנוח. היא לא הניחה לאף אחד לשים לב למה שעובר עליה. אבל הוא ידע, הוא שם לב שהילדה ההיא שנמצאת אי שם יושבת על מצפונה, הוא ידע זאת, כי עקב אחריהם זמן רב. בתחילה לא האמינה שזה בגללה היא לא רצתה להאמין... היא ניסתה לשכנע את עצמה שזה בגלל החרב, שזה בגללו' שזה בגלל האבן! אך בתוך תוכה היא ידעה- הוא רצה אותה, את הילדה ההיא, את ביתם. כשהגיע הבוקר, כשכולם התעוררו, סאנגו רק הצליחה להירדם. קגומה וקירארה נפנו להעיר אותה, בזמן שמירוקו ואינויאשה יצאו לחפש אוכל. כשסאנגו התעוררה, היא ראתה את קוגומה רוכנת מעלייה בדאגה. קגומה לא הבינה את פשר השעות הארוכות שסאנגו בילתה בשינה... לרוב סאנגו הייתה הראשונה למשכימים, והייתה דואגת להעיר את השאר. קגומה רצתה לשאול אותה לפשר העניין, אך לא ידעה איך, ומתי יהיה הזמן המתאים. היא חשבה אולי לעולם לא יהיה זמן מתאים, והחליטה לשאול אותה עכשיו. כשסאנגו התעוררה לגמרי לאחר שהתרחצה, פנתה אליה קגומה, בשאלה שכל כך הציקה לה: "מה קרה לך, סאנגו? את עייפה מתמיד, ואת לא מרוכזת בלחימה שלך..." --- מקווה שזה לא מפריע לך...
אם כן מוזמנת לרצוח אותי יחד עם 'אינויאשה הכי שווה1' ^_^;

keshush

New member
אין צורך

אם פעם ראית מלפפון ים היית מבינה שאת לא צריכה לא שיריון לא מגן ולא קסדה

פעם מצאתי אחד כזה (חי)

על החוף... זה דבר מגעיל
ולמה קראתי לעצמי ככה? כי חשבתי שזה משעשע... לא קלטתי שזה שם משתמש של טרול XD

keshush

New member
חחחחחחחחחחחחח

לנו פעם בטיול במדעים נתנו לנו להחזיק אחד- שעה אחר כך עוד שטפתי ידיים