שרשור הכרות

m i c k e y 15

New member
בואנה ילדה! את ממש יפה! אני לא צוחקת...אני

רצינית לגמרי! ולמה בקרוב ניו יורק? חחח את עוברת לשםם?? יווווו ידיד שלי גר שמה עכשיו חח

חח איזה מתוקהה ((:)

תודה שמיקלה ליקה >< אפשר לקרוא לך שמיקה ליקה? תמיד רציתי חברה שקוראים לי מיקי כדי לקרוא לה שמיקלה ליקה D: זה קורה לי מלא, זה כמו שחצי שנה חיפשתי ילדה שקוראים לה אדוה שתהיה חברה שלי כדי לקרוא לה אדויש. O.O חח בכל מיק(י ><) כהה אני מסיימת באס (בי''ס) כבר קיבלתי בקשה למועמדות למודיעין באנגלית (חח אפחד לא מאמין לי שיש כזה דבר!! יש!! אמא שלי הייתה בזה ><) ואחרי הצבא אני וחברה של מהבלט ברמ''ג וויל פאק אוור באגס ונטוס ניו-יורקה. DD: וזה ממש רשמיי עם תמיכה כספית מהמשפחות ואפילו תוכניות לדירה וזה.. אנחנו טסות ללמוד בלט ברמה גבוה יותר D: או לפרוש, להשמין, ולהכיר בנים ממש יפים D: אגב - את יפההה עוד פעם אחת אני וראה אותך ואמרת על עצמך בעע אני אדאג(י >< ><) למעוך אותך מספיק טוב שתראי מה זה באמת בע
> שלום, אני אור, ואני חופרת (אוהבים אותך, האאר.
)

m i c k e y 15

New member
../images/Emo6.gif כה את יכולה לקרוא לי ככה חחח

איזה כיףף בלטטט....הלוואי עליי רק בשביל לטוס לניו יורק
ואני יודעת שיש כזה דבר מודיעין באנגלית חהחה..את לא לבד חחחחח חח תודה נשמה
את לא חופרת..חח את בדיוק כמוני חחח.. גלי יש יומולדת עוד חודשיים חח באוגוסט גם חח רק שאני אהיה בת 17 חההח

חח פאקק את מהירה ><

ונכון.. שזה ממש כיף לכתוב הרבה. אבל ללכת על עיצוב יחודי. ולעשות רווח שווה בין "פסקה" ל"פסקה". ממש.. ככה? DD:

חחח רגע לא הבנתי../images/Emo6.gif

עכשיו מי בתמונה?את או שירה? אני מצטערת אבל אני חייבת לדעת

kelly7i

New member
אני../images/Emo163.gif

שם: קלי גיל: רבע ל-16 תאריך לידה: 25.9.91 מקום מגורים: מודיעין קצת על עצמך: מכירים אותי בתור קלי קידיס,אני אוהבת לאכול, ו..לאדעת
פייבוריט: דני תמונה שלך:
מסנג'ר: [email protected] איסיקיו:---- שיר מועדף של מקפליי: Mr. Brightside חושבת.
איך הכרת את מקפליי: מספר גינס

T h a t G i r l

New member
עונההה=]

שם:ליטל גיל:18 תאריך לידה:24.1.89 מקום מגורים:ראש העין:S קצת על עצמך: פייבוריט:האריי
אבל אני מתה גגם על דאגג ועם טומייי
ועל דנייי:| תמונה שלך: אין לי כוח אני בתגובה מהירה
מסנג'ר: [email protected] איסיקיו:274165071 שיר מועדף של מקפליי:TCFC אבל בגדול כולם..זה תמיד משתנה..גם בבל ווראפ וAAY נו עזבו יש מלא.. איך הכרת את מקפליי:חברה מדהימה השמיעה לי את AAY שבוע אחרי חרישות עליו ועל SFA חיפשתי ביוטיוב ת'קליפ וכך התאהבתי בהארי

טוויט, טוויט, טוויט../images/Emo70.gif

שם: טל גיל: עוד פחות מחודש אני אהיה בת 18:) תאריך לידה: 11 יולי 1989 מקום מגורים: הרצליה סיטי קצת על עצמך: המפף... כנראה שאני עוברת לחיפה בשנה הבאה (יש פה חבר'ה מחיפה?) פייבוריט:
אין לי פייבוריט מוגדר, זה עובר ברוטציה XD כרגע אנ יבתקופה של הארי וטום
תמונה שלך:
מסנג'ר: [email protected]
הוסיפו בהמוניכם!
איסיקיו: 496226762 שיר מועדף של מקפליי:
הכל ^^" אבל כרגע אני בתקופה של: Rockin' Robin Hypnotised She Left Me Too Close For Comfort
איך הכרת את מקפליי: אני לא ממש זוכרת אז יש שלוש אפשרויות: 1. בת דודה שלי השמיעה לי אותם [לא סביר, היא קצת אימו והם שמחים מדי בשבילה] 2. הורדתי שיר שלהם בטעות, במקום שיר של באסטד [די סביר] 3. ראיתי את Five Colours in Her Hair בMTV, חשבתי שזה שיר חביב והלכתי להוריד אותו למרות שהם נראו לי כמו חבורת קופים [הכי סביר מכולם] ^^"

חיפה סיטייייי ><

כמו השיר שנכתב על שכונתי המפוארת: נננננווה שאנן, נווה שאנן - יופי של שכונהה. ברנשים, חתיכות - ופחי אשפה. DD: (איך לתאר לכן את המנגינה? לפי השיר הזה של קריסמס נו חחח.. ג'ינגל בלזזז ג'ינגל בלזז, ג'ינגל אולל ד'ה וויי..><)

Lex 1

New member
עונההה אם מישהו רוצה להכיר חחח ../images/Emo6.gif

שם:
אלכס
תאריך לידה:
7.8
מקום מגורים:
בת ים
קצת על עצמך:
אמממ... קשה לבנאדם לספר על עצמו קצת מזכיר לי ראיון עבודה... חחח אני יכולה להגיד שגמני כמו הרבה מכורה למוזיקה ובאמת קשה לי בלי.. אני מכורה לפופקורן ולמסטיק כביסה של אורביט (המסטיק של ה-10 יח' בטלה כזאת ויש עליו נק' כחולות שנראות כמו אבקת כביסה.. פחחח)
פייבוריט:
טומי בוי
תמונה שלך:
חחח למה חשתי כוסית??
מסנג'ר:
ואם לא בא לי להביא לכם?? סתם אני באמת לא נכנסת במיוחד למסן
איסיקיו:
304829161 תהנו
שיר מועדף של מקפליי:
גם אצלי זה כל הזמן משתנה בהתאם למצב הרוח וכאלה אבל אני חושבת שהשיר שבאמת "הרעיד" את ליבי חחחח זה SFA פשוט נמסתי בפעם הראשונה ששמעתי אותו אני גם אוהבת במיוחד את WITS ו-BW.
איך הכרת את מקפליי:
זוכרות את הכתבת שער שלהם בראש1? (שמרתי את הגליון
)זה היה ב-2.8.2006 (אני לא מפחידה שזוכרת, אני בדיוק מחזיקה את הגליון), קראתי את הכתבה פשוט בגלל שהם נראו כל כך טוב על השער כן! ולמרות שראיתי לפני זה קליפים שלהם ב-MTV Hits אבל הם היו כמו כל הלהקות ששמעתי, אהבתי ואחרי זה שכחתי מהם. בכל אופן בכתבה (זה לא ראיון זה סתם כל מיני ציטוטים שלהם בהקשרים שונים) דני אומר, ואני מצטטת (חחחחחח הפכתי לכתבת אם מישהו לא שם לב
): "יש לנו המון מעריצים, אבל מה שמוזר זה שרבים מהם בקושי שמעו שירים שלנו", החלטתי שאני לא פאקצה שמתלהבת רק ממראה חיצוני ורצתי להוריד שירים והשאר הסטוריה... חחחח אוקיי רק עכשיו שמתי לב שהייתה פה חפירה מטורפת, אז סורי... ברוכות לכל החדשים ואכן הכרות נעימה!

Lex 1

New member
ג'יזס כמה טעויותתתת!

***בטבלה ** המס' איסיקיו: 240225016 למעלה זה המס' הקודם...
** ותגדילו את התמונה כי ככה אני נראית מפחיד (למרות שאני נראית מכוער בכל אופן אבל לפחות אם מגדילים זה נראה נורמלי...)

למעלה