הערב מירי בזאפה ת"א

Music4Life

New member
אמממ..ההופעה של מירי בזאפה עוד 3 ימים...

אף אחד פה לא הזכיר...היא לא בוטלה נכון
בכל אופן מי הולך

veredmp

New member
../images/Emo90.gif הערב מירי בזאפה ת"א ../images/Emo89.gif

מירי מופיעה הערב בזאפה ת"א ומארחת לא אחר מאשר רמי קלינשטיין
אין מצב שזו לא תהיה הופעה מיוחדת
יהיה, כמו שאומרים, מואי כיף בואו, תהנו, תבלו ותחזרו לפה וספרו לכולם איך היה

Music4Life

New member
../images/Emo230.gif חוויות מההופעה שלכם ../images/Emo230.gif

טוב....הפעם בהופעה עצמה לא הייתי משיקוליי אבל באתי בסוף ההופעה לראות אתכם ולראות את מיריל'ה, כי באמת התגעגעתי...רציתי להגיד שלום ולספר לה משהו... לא ידעתי כמה אספיק אם בכלל, ושמחתי שכן הספקתי לספר לה את מה שרציתי, שמרתי אותו בערך חודש שלם כמעט
ואפילו שמירי היתה גמורה ברמות, היא הקשימה והיתה הכי לבבית
שיש אז מירי - תודה||! זה לא משהו שאני רואה בו כמובן מאליו, ממש ממש לא...כבר אמרנו שאת אחת אם לא המפורסמת שהכי נותנת מעצמה למעריצים ולאוהבייך וזה מקסים ונפלא ממש.
היה לי כיף לראות אותה באמת...כיף מידי פעם לצארת מהשיגרה של ימינו ולשטוף, את העיניים במירי ולשמוע את קולה שעושה כל כך טוב בפנים, גם בזמנים קשים...
היא היתה מקסימה, מתוקה וכו' וכו'...אני יכולה להמשיך כל היום.....תודה על היחס החם, תודה שהבנת אותי, תודה שהקשבת, מוערך מאוד
מתה עלייך. מקווה שכיף לה בהקלטות ורוצה לשמוע כבר אלבום חדש
מצפה ומחכה. מירי, אם את קוראת..כמו שאמרתי לך הערב, לא משנה לא יאמרו עלייך, כל השטויות, כל הביקורות בעולם - את מהממת, נקודה. ואין עם זה להתווכח....פשוט אין, אני אחת שיודעת
סבבה
סבבה
אחרי שהבהרתי את נקודתי, האחל לילה טוב לכולם..... שבוע קסום

אריה31

Member
מנהל
נהנתי מאוד../images/Emo9.gif

פעם ראשונה שאני רואה הופעה אקוסטית של מירי, וזה היה בהחלט מרענן, בעיקר שיתוף הפעולה עם רמי קליינשטיין חוץ מזה היה כיף לדבר אחרי ההופעה עם מיקי ובעיקר לפגוש אנשים חמודים מהפורום:)

veredmp

New member
אני בשלולית ענקית של עצמי. לא במובן הפיזי....

היתה הופעה מדהימה! בתחילת ההופעה מירי אמרה לנו שהיא ממש מתפלאת שאנחנו כאן, לא ברור לה שיש הופעה היום, היא לא מבינה מה אנחנו עושים כאן
. היא גם אמרה שהיא ממש מתרגשת והיא לא יודעת למה. היא בד"כ מתרגשת לפני הופעה, לא במהלכה.... אבל ההתרגשות הזו היתה רק לטובה, כי הביצועים היו מדהימים! עם רמי קלינשטיין היא שרה את "על הגשר הישן". היא סיפרה את הסיפור הרגיל שהיא מספרת לפני השיר, ובסוף אמרה לו שבתור המלחין של השיר, שיגיד לה על מה השיר. הוא ניסה להתחמק ע"י זה שנתן לה מחמאות (לא עבד) ואז אמר שהוא תמיד חשב שהשיר הוא על מערכת היחסים של צרויה ולואי להב. מירי מאוד התבאסה מהתשובה, כי זו היתה הוכחה נוספת שהשיר לא עליה
לאחר מכן הוא שר את "שירה" לבד (על זה מירי אמרה שעכשיו אורי מגשים חלום), ואז הם שרו יחד את "כמו נוצה". אח"כ הוא שר לבד את "עניין של זמן", כשמירי יושבת על המדרגות. באחת הפעמים שהחמיא לה (היו כמה
) היא אמרה את מה שבכותרת שלי

veredmp

New member
היה לה סיפור מאוד משעשע על האינטרנט

וכמה שהיא לא מבינה בו
היא סיפרה שפעם ראשונה שהיא שמעה את אורי נותן את כתובת המייל שלו, הוא אמר אורי זך שטרודל הוטמייל נקודה קום, אז היא אמרה לו שהוא ממש פאתט שהוא קורא לעצמו הוטמייל

viko222

New member
../images/Emo46.gifאפרופו פוני../images/Emo46.gif

לפני כמה שבועות היה בגיא פינס שאלה מי מהסלבס לא היה לה פוני ומירי היתה בחידון. ונחשו מה?!התשובה היתה שלמירי אף פעם לא היה פוני!!! .גם כן פינס הזה,לא מעודכן

veredmp

New member
זו לא חוכמה, לכל בת היה מתישהו בחייה פוני ../images/Emo3.gif

veredmp

New member
ברור, אפילו כמה פעמים

הפוני הכי מכוער, ללא ספק, היה בבת מצווה. זה אלבום תמונות שאני אף פעם, אבל אף פעם, לא מסתכלת בו

../images/Emo6.gif גם לי היה פוני!../images/Emo42.gif

מזל שזה היה בגיל 5. נשבעתי לעצמי שזה לעולם לא יקרה שוב!

למעלה