חודשים ארוכים שלא נהנתי ככה ../images/Emo9.gif
מאז ההופעה האחרונה שבה הייתי לפנה"ס
מאז אמש נשארתי עם טעם של עוד ועם חיוך שמגיע עם הבזקים שנותרו מאירועי אתמול לפני ההופעה, במהלך ההופעה ולאחר ההופעה. אין דרך טובה יותר לתאר את עצם העובדה שמירי היא פשוט פרפורמרית ע-נ-ק-י-ת שרק משתבחת מרגע לרגע. מהופעה להופעה אני אוהבת יותר ויותר את הביצועים שלה לשירים כמו: "באה אליכם" [נותן תחושה שהערב רק התחיל], "טיפה טיפה" [שכל מילה עליו פשוט מיותרת], "שיר לשירה" [שיר שמירי מבצעת בדרך כלל בהקדשה לילדות קטנות אך סוחף גם את הגדולים שבינינו], "נובמבר" [שגם באוגוסט לא פג התוקף שלו], "ברכת המלך" [שיר בביצוע מלכותי], "עכשיו אתה חוזר בחזרה" [ביצוע מהמם שחוזר בחזרה ללב], "אם זאת האהבה שלך" [שיר שגורם לך לשבור כוסות או פשוט לקום ולרקוד], "שלום לאמונות" [לכמה דק' ללא מחשבות שליליות בהחלט משאיר את האמונות הרעות מאחור], "אף אחת" [מרגש וקסום], "ממי" [ממי של שיר], "לשם" [שיר וביצוע שלא נס ליחו ולא ינוס לעולם]. השילוב עם רמי קליינשטיין הוא פשוט מהמם כמו אחרים גם אני אהבתי את הביצועים של "על הגשר הישן", "נוצה ברוח", "שירה" ואת שיר הנושא של "עניין של זמן", הצחיק אותי רמי איך הוא ניסה לקום מהכסא ותאר כמה שהוא לא רגיל שהאוזניות מחוברות לכסא והתישב בחזרה
"אינתא עומרי" איזה ביצוע עוצמתי ומהמם צריך להיות שם כדי לדעת ולהבין עד כמה זה מדהים שאין גבול ליכולות הווקאליות של מירי אליהן היא מגיעה
פשוט מרשים. שלא לדבר על רגעי הצחוק [שזוכרת את חלקם במעורפל כפי שציינתי קודם יש הבזקים ממה שהלך שם אך מכיוון שלא זוכרת במדויק לא ארחיב
] בין השירים, זה הופך את ההופעה לכל כך אמיתית כשהיא משתפת בהיסטוריה של חייה המוכרת לכמה מאיתנו אך כשזה מגיע לאלתורים לא מתוכננים זה הופך למשעשע יותר ומוביל למחשבה מאיפה זה בא ולאן זה יוביל בעצם
בסיכומו של דבר, הופעה
חוצמזה, היה נחמד אחרי הרבה זמן לראות אנשים שלא ראיתי הרבה זמן ביניהם גם כאלה שהופתעתי לראות אותם שם אך יחד עם זאת שימח לראות בהחלט
ורד תודה על הסינגל והטרמפ בחזרה
אחרונה למירי ולכל העוסקים במלאכה שבכל פעם מעלים הופעה כזו מדהימה