הערב מירי בזאפה ת"א

Crurifragium

New member
הופעה ואירוח מוצלחים מאוד

מירי יצרה לי רושם שהייתה אפילו יותר אנרגנטית, רעננה, ונמרצת מבד"כ. הייתי מצפה שהיא דווקא תהיה יותר מותשת עקב ההקלטות, אז זה מצויין שלא (או שהיא סתם לא מראה את זה).
מיקי לעומת זאת נראה שהתחיל להשתעמם ולהתעייף איפשהו לקראת סוף ההופעה (שמתי לב ב"אף אחת", אבל זה נעלם חזרה בשיר הבא). אולי הוא שרף את כל האנרגיה על בדיחות?
הקטע אחרי הירידה של רמי היה טוב בכמה רמות. מירי עלתה, וראתה שלא עולים אחריה. באופן טיפוסי היא לא רק תהתה למה לוקח להם כל כך הרבה זמן, אלא התלוננה על זה מפורשות (מתאים
). אז מיקי הסביר שזה מתוך כבוד (נימוס? תרבות? משהו כזה) בסיסי. כשזמר יורד צריך לחכות עד שיסיים, ועד שימחאו לו כפיים. וכמובן שהוא גם ענה את זה למירי בקול, מול קהל, כדי להדגים הפגנת כבוד בסיסי לזמרים.
כשהוא סיפר את הבדיחה על אחינועם ניני היה די ברור שרוב הקהל לא מבין מה הוא רוצה. אז הוא הסביר שזאת בדיחה רק לאנשים מהברנז'ה (אולי השתמש במונח אחר, אני לא זוכר, אבל זה הרעיון). פינטו העיר שדווקא הוא גם לא הבין. אז מיקי הסביר שזה פשוט בגלל שהוא לא בברנז'ה.
פינטו מצידו, בזמן שמירי התחילה להכניס לעצמה מטפחת נייר קרועה לחזיה, קיפל גם הוא מטפחת נייר כזו, משך קדימה את הצווארון של החולצה שלו, והציג כאילו הוא מתלבט אם לנסות גם.
רמי היה מצויין, אהבתי את השירים, ואהבתי את השילוב. היה אירוח מאוד מאוד מוצלח, כפי שכבר רשמתי. היה קצת חבל שאת "עניין של זמן" הוא שר לגמרי לבד. אם כבר אירוח, הייתי מעדיף איזשהו שיתוף, אפילו קטן. גם אם הוא מנגן ושר לבד, מירי הייתה יכולה לפחות לרקוד קצת על הבמה במקום לברוח למדרגות בצד. היא מסוגלת לרקוד על במה מול קהל, את זה אנחנו יודעים. אבל היה ביצוע טוב, אז אין תלונות.
הביצוע שלו של "שירה" אכן היה מצויין. ו"על הגשר הישן" היה מדהים. אגב, לגבי "על הגשר הישן", והנסיון להסיח את דעתה של מירי משאלתה באמצעות מחמאות, זה דווקא כן עבד. הוא פשוט המשיך לחזור להגיד עד כמה זה עבד טוב, ובסוף שאל אותה מה היא רצתה לשאול אותו. היא כמובן לא ידעה, ושאלה אותו מה, עד שנזכרה שוב.
. אבל אז היא כבר נזכרה שוב, אז היה צריך לענות. הם היו מאוד משעשעים ביחד, ויש להם כימיה טובה על הבמה. כשהיא הציגה את רמי, לפני שהוא עלה לבמה, היא התחילה לדבר על האורח שהוא זמר, מלחין מחונן, פסנתרן, וכו'. כמעט וציפיתי לאירוח הפתעה של עפר... בנסגרת ההערות על שלל הגשמות החלומות שרצו שם הוא גם אמר משהו כמו שזה גם הגשמת חלום בשבילו להופיע בפעם הראשונה על במה עם זמרת גדולה ודיווה. כשנרגעו הצחוקים הוא הסכים בסוף להודות שזאת לא באמת הזמרת הגדולה הראשונה שלו, אבל כבר עברו כמה שנים.
בסיפור על הלהקה הצבאית, הקובה עם פוני ומגפיים, מירי כמובן נצלה את ההזדמנות להגיד כמה וכמה פעמים שהוא היה זה שלא קיבל אותה.
הוא חזר וטען שהוא ממש לא זוכר את זה. וישר אח"כ בסיפור על פסטיבל הפסנתר אמר שמבחינתו זאת הפעם הראשונה שהוא שמע אותה שרה, ומאוד התרשם. אבל הניסוח, שאני לא זוכר בדיוק, היה כאילו הוא מאוד התרשם גם כי הוא ציפה לפחות אחרי הפעם הקודמת שהוא ראה ושמע אותה שרה, זאת שהוא טען דקה לפני שהוא לא זוכר. את זה שהיא יושבת בשלולית ענקית של עצמה היא אמרה כמשפט אחד, וסיימה. אחרי טיפה זמן היא שמה לב שיש חלקים בקהל שמנסים להבין אם היא נורא מיוזעת, או יש איזו בעיה נוראית אחרת, אז היא הוסיפה את "לא במובן הפיזי" להבהרה, לאיטיי התפיסה. וכי זה פשוט נשמע רע אחרת.
וכמובן המשוררת ק. פלס שודרגה (או שזה בכיוון ההפוך?) ל"המשוררת בביקיני". את הבדיחה הזאת דווקא כולם הבינו. הפרסום בפפאראצי עובד. זה מה שאני זוכר כרגע. אני כן זוכר שהיו עוד שני דברים משעשעים ששווים סיפור, אבל אני כבר לא זוכר מה הם, אז מי שלא היה הפסיד
. כל השירים הקבועים היו מצויינים, אבל הם די תמיד מצויינים, אז אין לי מה להוסיף הרבה. היה טוב, כן ירבו.

veredmp

New member
דרך אגב, כשפינטו הזיז את החולצה להכניס את

הטישו, הוא אח"כ הזיז פריטי לבוש אחרים, אבל אני בן אדם חמוד ועדין אז אני לא אתאר בפרוטרוט
אתה זוכר מתי היא פיטרה את כולם? אני לא זוכרת אם זה היה אחרי שהיא ניסתה לספר סיפור ולמרות זאת דדון המשיך לנגן (מה שגרם למירי לצעוק על אורי שיפסיק כבר את הפד שנמשך שנים, ואורי בתגובה האשים את מיקי, מה שגרם למיקי להתלונן שמתחילת ההופעה הוא עוד לא ניגן בשיר אחד אפילו!) או במקום אחר

veredmp

New member
ודרך אגב.....

מירי היתה אנרגטית על הבמה בלבד. כשראינו אותה אח"כ בחדר אומנים היא כמעט נרדמה לנו בעמידה

Crurifragium

New member
שווה

או לפחות פרטו אופטימלי. יותר אנשים קיבלו יותר אנרגיה בהופעה.

למעלה