|חילזון|../images/Emo20.gif
מי היו הפיבוריטיות שלך - מישל, כריסטינה ונואל (כל ה-3-
) את מי אהבת בהתחלה ואז כבר היא עצבנה/לא ענינה אותך יותר - בריטני, קיניה, מצטערת לכל אלה שאוהבים אותן.
מי הכי התאכזבת שהלכה הביתה מי היתה צריכה לנצח - נאימה או קיילן .. התאכזבתי נורא כשקיילן הודחה.
מי הכי שנאת העונה - את קיניה, את טיפאני
איזה תמונה [לדעתך] הכי יפה העונה - מהמזלות.. של בריטני.. התמונה של כריסטינה בתור פיית יער
וכמובן נאימה - צ'יטה [ אפשר להעלות ת'תמונה לפורום ]
איזה תמונה הכי מכוערת[לדעתך] העונה - של ליובי ה
.. מהאלה שבמוסך - קלי , את מזעזעת.
מה את/ה חושב על המקרה של הבנות עם הפצעים של מישל - הן התנהגו חרא.. כמו ילדות קטנות וטיפשות "איכס, תחטאו לי את הכרית" "אוי, אני חייבת להחליף בגדים" "איכס איכס" .. איך רואים שהן בנות מפונקות של קניונים..
מה דעתך על המקום שאליו טסו הבנות-אפריקה , האם באמת היה מתאים ? - מאוד מאוד. מקום מקסים, יפהפה, אותנטי , נוף מדהים.. וכמובן המזג אוויר הקייצי
(-B
מי לדעתך היתה צריכה לפתוח את הדלת לתא הכלא של נלסון מנדלה - נאימה או קיניה
-
נאימה
. רק בגלל הקונצים של קיניה היא קיבלה את התפקיד.. מגעילונת
מי יותר אהבת או שפשוט יותר טובה מהשנייה רבקה או קיילן - קיילן
. טיפאני או ברנדי-
ברנדי עדיפה. בריטני או קיניה- בריטני
כריסטינה או טטיאנה - כריסטינה, ברור
. מישל או נואל - מישלללללללי
[-:
-B
מה לדעתך על האמהות שלנו-טיפאני ונואל. ? (
מה השאלה
) אה וואלה
טיפאני, אני לא נותנת לך רישיון להיות אמא. את לא ראויה להיות הורה כי אין לי שמץ של בגרות עצמית..
ונואל - חמודתי.. נקווה שהתינוק ישנה אותך לטובה.. ושלא תעשי עוד ילדים בגיל צעיר כל כך
. די. זה מגעיל .
מה לדעתך הנושא הכי חרוש העונה - שלקיילן אין בטחון עצמי - שלמישל יש הערכה עצמית נמוכה - שטיפאני חיה בגטו - שבריטני דומה לג'אניס - שלנואל יש ילד - שלברנדי יש אטיטוד גרוע - או שקיניה שמנה - לדעתי , שלנואל יש ילד, וגם שקיניה שמנה.
ת=ה=נ=ו