שאלון העונה הרביעית

purple rain2

New member
../images/Emo205.gifאיזה שאלון מדליק!!../images/Emo26.gif

מי היו הפיבוריטיות שלך
רבקה וקיילן את מי אהבת בהתחלה ואז כבר היא עצבנה/לא ענינה אותך יותר
אפשר לומר שבהתחלה חיבבתי יותר את קיניה מאשר לקראת הסוף...
מי הכי התאכזבת שהלכה הביתה
רבקה
וגם בריטה- על הפרק הראשון!
מי היתה צריכה לנצח - נאימה או קיילן
קיילן, ללא ספק
מי הכי שנאת העונה
אממ ברנדי... וגם את טיפני לא חיבבתי במיוחד... איזה תמונה [לדעתך] הכי יפה העונה
לא זוכרת את כולן, אבל התמונה השנייה של רבקה מהממת [זו עם הפרחים והכלבים] וגם לבריטני היו לקראת הסוף תמונות מדהימות. אפשר להעלות ת'תמונה לפורום איזה תמונה הכי מכוערת[לדעתך] העונה
חחחחחחחחח ישר קופצת לי לראש התמונה של ליובי בתור דג
אבל היו עוד מלאאאאא גרועות מה את/ה חושב על המקרה של הבנות עם הפצעים של מישל
שזה מאוד מצער...?
מה דעתך על המקום שאליו טסו הבנות-אפריקה , האם באמת היה מתאים
כן למה לא?
מי לדעתך היתה צריכה לפתוח את הדלת לתא הכלא של נלסון מנדלה - נאימה או קיניה
בריטני
מי יותר אהבת או שפשוט יותר טובה מהשנייה רבקה או קיילן - טיפאני או ברנדי- בריטני או קיניה- וואי את קיניה אהבתי בהתחלה ואת בריטני בסוף.. אז זה איכשהו מתאזן
כריסטינה או טטיאנה מישל או נואל מה לדעתך על האמהות שלנו-טיפאני ונואל
וואי לגמרי שכחתי שגם טיפני היא אמא
אממ שאני מרחמת על הילד שלה...?
ונואל דווקא חמודה, חוץ מהשלב שהיא באמת הזכירה את דמיאן שלה כל 2 דקות וחצי...
מה לדעתך הנושא הכי חרוש העונה - שלקיילן אין בטחון עצמי - שלמישל יש הערכה עצמית נמוכה - שטיפאני חיה בגטו - שבריטני דומה לג'אניס - שלנואל יש ילד - שלברנדי יש אטיטוד גרוע - או שקיניה שמנה חחחחחח איזו שאלה טובה!
מרשה לי לשים אותה בסקר השבועי?

JULI4561

New member
אין לי בעיה .. אבל אם קרדיט../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif

אני מתכוננת לסקר ..

MeetLofe

New member
אני...!

מי היו הפיבוריטיות שלך?קיילין!!ורק קיילין!!
את מי אהבת בהתחלה ואז כבר היא עצבנה/לא ענינה אותך יותר?נאימה מי הכי התאכזבת שהלכה הביתה?בריטני מי היתה צריכה לנצח - נאימה או קיילן?קיילין!!
מי הכי שנאת העונה?קיניה איזה תמונה [לדעתך] הכי יפה העונה:של בריטני ב4X11 אפשר להעלות ת'תמונה לפורום איזה תמונה הכי מכוערת[לדעתך] העונה:של ליובי עם המזלות מה את/ה חושב על המקרה של הבנות עם הפצעים של מישל:נבהלו ואני מבין אותן מה דעתך על המקום שאליו טסו הבנות-אפריקה , האם באמת היה מתאים:נחמד שכזה מי לדעתך היתה צריכה לפתוח את הדלת לתא הכלא של נלסון מנדלה - נאימה או קיניה:ששתיהן יזדיינו ממש מעניין אותי מי יותר אהבת או שפשוט יותר טובה מהשנייה רבקה או קיילן -קיילין
טיפאני או ברנדי- טיפאני בריטני או קיניה-בריטני כריסטינה או טטיאנה-כריסטינה!!! מישל או נואל-מישל מה לדעתך על האמהות שלנו-טיפאני ונואל?דוגמא לכל עם ישראל מה לדעתך הנושא הכי חרוש העונה - שלקיילן אין בטחון עצמי - שלמישל יש הערכה עצמית נמוכה - שטיפאני חיה בגטו - שבריטני דומה לג'אניס - שלנואל יש ילד-
- שלברנדי יש אטיטוד גרוע - או שקיניה שמנה

JULI4561

New member
../images/Emo6.gif האמהות האלו הן דוגמא?

של מה בדיוק .. של שרמוטות שהולידו ילד מוקדם בלי נישואים

randu

New member
../images/Emo11.gif,כפרעליו!!

כמו שכולם יודעים העונה הרביעית נגמרה לפני הרבה זמן.. וכבר ממזמן רציתי להעלות את השאלון הזה אבל שכחתי
מי היו הפיבוריטיות שלך
בהתחלה רבקה,קיילן,נאימה ובריטני, אח"כ זה הפך לבריטני
,כריסטינה
וקיילן
את מי אהבת בהתחלה ואז כבר היא עצבנה/לא ענינה אותך יותר
רבקה
היא הייתה מתלבשת נוראי,רוב הזמן,והיו לה ידיים דורשות מכות
קיילן
ובריטני
וכריסטינה
ק=י=י=ל=ן
מי הכי שנאת העונה
נואל
איזה תמונה [לדעתך] הכי יפה העונה
הקאבר של קיילן!
איזה תמונה הכי מכוערת[לדעתך] העונה
של נואל עם הכלבים, הגבות הקנו לה מבט מרושע! וגם הגרגרנות של קיניה!
מה את/ה חושב על המקרה של הבנות עם הפצעים של מישל
,כל מילה מיותרת.
לא! כאילו,היה די משעמם
עונה ראשונה בצרפת היה כ"כ שולט
בריטני בכלל!
נראה לי שהיא היחידה שידעה אם הוא חי בכלל או לא!
מי יותר אהבת או שפשוט יותר טובה מהשנייה
רבקה או קיילן
- קיילן
טיפאני או ברנדי
-טיפאני,למרות שהיא גם פיכסה.
בריטני או קיניה
-בריטני
כריסטינה או טטיאנה
-כריסטינה
מישל או נואל
-מישל,היא חמודה יותר,אבל לא יותר מזה.
מה לדעתך על האמהות שלנו-טיפאני ונואל
טיפאני בקושי הזכירה את הבן שלה! נואל הזכירה אותו יותר מדי
,אז צריך מתמודדת בשם "טיפאנואל"
מה לדעתך הנושא הכי חרוש העונה
- שלקיילן אין בטחון עצמי- - שלמישל יש הערכה עצמית נמוכה- - שטיפאני חיה בגטו- - שבריטני דומה לג'אניס- - שלנואל יש ילד-
- שלברנדי יש אטיטוד גרוע - - או שקיניה שמנה-
ת=ה=נ=ו
תודה ג'וליי

Plaztyk

New member
><

מי היו הפיבוריטיות שלך - נאימה רבקה וליובי את מי אהבת בהתחלה ואז כבר היא עצבנה/לא ענינה אותך יותר - ליובי מי הכי התאכזבת שהלכה הביתה - רבקה מי היתה צריכה לנצח - נאימה מי הכי שנאת העונה - קיניה הפיל S: איזה תמונה [לדעתך] הכי יפה העונה - התמונה של קיילן בקבר אפשר להעלות ת'תמונה לפורום איזה תמונה הכי מכוערת[לדעתך] העונה - היו הרבה. במיוחד של קיניה. מה את/ה חושב על המקרה של הבנות עם הפצעים של מישל - פיגור. האישה חטפה אלרגיה ועשו מזה סיפור. מה דעתך על המקום שאליו טסו הבנות-אפריקה , האם באמת היה מתאים - ציפיתי למשו יותר מגניב P: פחות פרמיטיבי מי לדעתך היתה צריכה לפתוח את הדלת לתא הכלא של נלסון מנדלה - נאימה או קיניה - נאימה. קיניה צריכה למות XD מי יותר אהבת או שפשוט יותר טובה מהשנייה רבקה או קיילן - רבקה טיפאני או ברנדי- טיפאני בריטני או קיניה- בריטני[!!!!!!!] כריסטינה או טטיאנה - טטיאנה מישל או נואל - מישל מה לדעתך על האמהות שלנו-טיפאני ונואל - שימותו? חחח מה זה מעניין אותי מה לדעתך הנושא הכי חרוש העונה - שטיפאני חיה בגטו

katie me

New member
../images/Emo42.gifגם אני רוצה../images/Emo39.gif

מטריה|מי היו הפיבוריטיות שלך:נאימה
, רבקה, קיילן ומישל.
את מי אהבת בהתחלה ואז כבר היא עצבנה/לא ענינה אותך יותר: המ...קיילן (קצת עצבנה בסוף)
מי הכי התאכזבת שהלכה הביתה: רבקה
מי היתה צריכה לנצח - נאימה או קיילן: נאימה
מי הכי שנאת העונה: ברנדי (כיעור מהלך
)
איזה תמונה [לדעתך] הכי יפה העונה: של נאימה באפריקה (צ'יטה)ושל מישל כ- מזל מאזניים.
איזה תמונה הכי מכוערת[לדעתך] העונה: קינייה -"גרגרנות"
מה את/ה חושב על המקרה של הבנות עם הפצעים של מישל:גועל נפש איך שהתנהגו עליה
, מסכנונה
מה דעתך על המקום שאליו טסו הבנות-אפריקה:אחלה מקום, נמצא ברשימה שלי "מקומות שאני חייבת לבקר בהם
"
האם באמת היה מתאים: כן
מי לדעתך היתה צריכה לפתוח את הדלת לתא הכלא של נלסון מנדלה - נאימה
מי יותר אהבת או שפשוט יותר טובה מהשנייה רבקה או קיילן- רבקה
טיפאני או ברנדי- אם חייבים לבחור אז טיפאני
בריטני או קיניה-בריטני
כריסטינה או טטיאנה- כריסטינה
מישל או נואל- מישל כמובן
מה לדעתך על האמהות שלנו-טיפאני ונואל: מסכן הילד של טיפאני
מה לדעתך הנושא הכי חרוש העונה - שלקיילן אין בטחון עצמי - שלמישל יש הערכה עצמית נמוכה - שטיפאני חיה בגטו - שבריטני דומה לג'אניס - שלנואל יש ילד - שלברנדי יש אטיטוד גרוע - או שקיניה שמנה - טיפאני עם הגטו שלה
.

אחרונה חח..

מי היו הפיבוריטיות שלך
בריטה,בריטני,קיילן
את מי אהבת בהתחלה ואז כבר היא עצבנה/לא ענינה אותך יותר
קיניה
בריטה וקיילן
קיילן לשילטון
מי הכי שנאת העונה
נחשו. סתם חח.. נאימה,ברנדי,קיניה
איזה תמונה [לדעתך] הכי יפה העונה אפשר להעלות ת'תמונה לפורום
לא יודעת
איזה תמונה הכי מכוערת[לדעתך] העונה
אני חושבת שיש יותר מדי כאלה.
מה את/ה חושב על המקרה של הבנות עם הפצעים של מישל
מצחיק במקצת
לא
נאימה
מי יותר אהבת או שפשוט יותר טובה מהשנייה
רבקה או קיילן - קיילן טיפאני או ברנדי- טיפאני בריטני או קיניה- בריטני כריסטינה או טטיאנה-טטיאנה מישל או נואל-נואל
מה לדעתך על האמהות שלנו-טיפאני ונואל
מעצבנות
מה לדעתך הנושא הכי חרוש העונה
(סימנתי
ליד הנכון) - שלקיילן אין בטחון עצמי - שלמישל יש הערכה עצמית נמוכה - שטיפאני חיה בגטו
- שבריטני דומה לג'אניס - שלנואל יש ילד
- שלברנדי יש אטיטוד גרוע
- או שקיניה שמנה

מתקנת משהו קטן

התמונה הכי מכוערת
טוב,אז אחת מהמכוערות היו של נאימה בקאוור גירל. זה מזעזע.

bad dream

New member
גם לי בא ../images/Emo3.gif

מי היו הפיבוריטיות שלך - קיילן ובריטני ^^ את מי אהבת בהתחלה ואז כבר היא עצבנה/לא ענינה אותך יותר - רבקה מי הכי התאכזבת שהלכה הביתה - רבקה, מישל ובריטני.. למרות שהן היו מוצדקות X_X מי היתה צריכה לנצח - נאימה או קיילן - לדעתי? קיילן. אבל בסך הכל אני לא מבין באופנה
מי הכי שנאת העונה - נואל איזה תמונה [לדעתך] הכי יפה העונה - של קיילן עם שבעת החטאים אפשר להעלות ת'תמונה לפורום - מעניין אם מישהו אחר כבר העלה
איזה תמונה הכי מכוערת[לדעתך] העונה - נאימה בפרחים מה את/ה חושב על המקרה של הבנות עם הפצעים של מישל - שהן חבורה של סתומות O.O מה דעתך על המקום שאליו טסו הבנות-אפריקה , האם באמת היה מתאים - היה דיי משעמם למען האמת, לא הכי הבנתי איך זה קשור לאופנה.. בכלל, כל המקומות שלוקחים אותן אליהם, זה כאילו שיש דרישות מסויימות שונות בכל מקום ובגלל זה נורא קל למישהי להתבלט.. קצת נראה מוזר =\ מי לדעתך היתה צריכה לפתוח את הדלת לתא הכלא של נלסון מנדלה - נאימה או קיניה - הבת של נלסון מנדלה?
מי יותר אהבת או שפשוט יותר טובה מהשנייה רבקה או קיילן - קיילן. טיפאני או ברנדי- אה, ברנדי הייתה מצחיקה מעט עד שהתחלתי לשנוא אותה. בריטני או קיניה- בריטני ^^ כריסטינה או טטיאנה - טטאינה. מישל או נואל - מישל מה לדעתך על האמהות שלנו-טיפאני ונואל - שנואל צריכה להפסיק להגיד שיש לה ילד [ולא יודע מה עם טיפאני, אבל בתור אמא שהולכת וחושבת שהדוגמנות תציל אותה מהגטו וככה משלמת מלא כסף על טיסה ובגדים, כנראה שהיא צריכה לשקול דברים] מה לדעתך הנושא הכי חרוש העונה - שלקיילן אין בטחון עצמי - שלמישל יש הערכה עצמית נמוכה - שטיפאני חיה בגטו - שבריטני דומה לג'אניס - שלנואל יש ילד
ללא ספק - שלברנדי יש אטיטוד גרוע - או שקיניה שמנה היה נחמד

moomita

New member
|חילזון|../images/Emo20.gif

מי היו הפיבוריטיות שלך - מישל, כריסטינה ונואל (כל ה-3-
) את מי אהבת בהתחלה ואז כבר היא עצבנה/לא ענינה אותך יותר - בריטני, קיניה, מצטערת לכל אלה שאוהבים אותן.
מי הכי התאכזבת שהלכה הביתה מי היתה צריכה לנצח - נאימה או קיילן .. התאכזבתי נורא כשקיילן הודחה.
מי הכי שנאת העונה - את קיניה, את טיפאני
איזה תמונה [לדעתך] הכי יפה העונה - מהמזלות.. של בריטני.. התמונה של כריסטינה בתור פיית יער
וכמובן נאימה - צ'יטה [ אפשר להעלות ת'תמונה לפורום ]
איזה תמונה הכי מכוערת[לדעתך] העונה - של ליובי ה
.. מהאלה שבמוסך - קלי , את מזעזעת.
מה את/ה חושב על המקרה של הבנות עם הפצעים של מישל - הן התנהגו חרא.. כמו ילדות קטנות וטיפשות "איכס, תחטאו לי את הכרית" "אוי, אני חייבת להחליף בגדים" "איכס איכס" .. איך רואים שהן בנות מפונקות של קניונים..
מה דעתך על המקום שאליו טסו הבנות-אפריקה , האם באמת היה מתאים ? - מאוד מאוד. מקום מקסים, יפהפה, אותנטי , נוף מדהים.. וכמובן המזג אוויר הקייצי
(-B
-
נאימה
. רק בגלל הקונצים של קיניה היא קיבלה את התפקיד.. מגעילונת
מי יותר אהבת או שפשוט יותר טובה מהשנייה רבקה או קיילן - קיילן
. טיפאני או ברנדי-
ברנדי עדיפה. בריטני או קיניה- בריטני
כריסטינה או טטיאנה - כריסטינה, ברור
. מישל או נואל - מישלללללללי
[-:
-B
מה לדעתך על האמהות שלנו-טיפאני ונואל. ? (
מה השאלה
) אה וואלה
טיפאני, אני לא נותנת לך רישיון להיות אמא. את לא ראויה להיות הורה כי אין לי שמץ של בגרות עצמית..
ונואל - חמודתי.. נקווה שהתינוק ישנה אותך לטובה.. ושלא תעשי עוד ילדים בגיל צעיר כל כך
. די. זה מגעיל .
מה לדעתך הנושא הכי חרוש העונה - שלקיילן אין בטחון עצמי - שלמישל יש הערכה עצמית נמוכה - שטיפאני חיה בגטו - שבריטני דומה לג'אניס - שלנואל יש ילד - שלברנדי יש אטיטוד גרוע - או שקיניה שמנה - לדעתי , שלנואל יש ילד, וגם שקיניה שמנה.
ת=ה=נ=ו

למעלה