שאלון העונה הרביעית

MY STILE

מי היו הפיבוריטיות שלך? טטיאנה, בריטני. ואת קיילן אהבתי. את מי אהבת בהתחלה ואז כבר היא עצבנה/לא ענינה אותך יותר? נואל. מי הכי התאכזבת שהלכה הביתה? טטיאנה, וגם בריטני! לא יודע להחליט, כנראה שטטיאנה יותר כי זה היה ממש שלב מוקדם ונכון שקיניה הייתה חייבת לעוף מתי שבריטני, אבל גם מישל הייתה חייבת מתי שטטי :( מי היתה צריכה לנצח - נאימה או קיילן? לא יודע. לשתיהן מגיע אני חושב. אני התחברתי יותר לקיילן. מי הכי שנאת העונה? את קיניה.כן, יותר מברנדי. איזה תמונה [לדעתך] הכי יפה העונה? אבל קשה לי לבחור.. היה מלא.. טטיאנה במים, בריטני עם הכריות ושהיא חיה ושהיא בטבע, קיילן בקאבר גירל ובכל מיני, כריסטינה בטבע...לנאימה היו תמונות.. אפילו לקיניה בהתחלה. היה את רבקה עם הכלבים.. אפשר להעלות ת'תמונה לפורום ? לא חושב שאפשרי כל כך הרבה. איזה תמונה הכי מכוערת[לדעתך] העונה? קיניה בקבר. כמובן שגם ליובי ומישל למיניהם.. מה את/ה חושב על המקרה של הבנות עם הפצעים של מישל? מצטער, אני לא חושב על דברים שקשורים למישל. מה דעתך על המקום שאליו טסו הבנות-אפריקה , האם באמת היה מתאים? עדיף מקום אחר, אבל כן. מי לדעתך היתה צריכה לפתוח את הדלת לתא הכלא של נלסון מנדלה - נאימה או קיניה? נאימהההההההההההההההההההה אחרת לא היינו מקבלים SHUUUUUUUUUUUUUUTTTTTTT UUUUUUUUUUUUUUPPPPPPPP וכי.. נאימה:) מי יותר אהבת או שפשוט יותר טובה מהשנייה רבקה או קיילן - קיילן טיפאני או ברנדי- טיפאני בריטני או קיניה- פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בריטני כריסטינה או טטיאנה? טטיאנה!!!!!!!!!!!!! מישל או נואל? נואל. מה לדעתך על האמהות שלנו-טיפאני ונואל ? ממ הן יפות אבל לא דוגמניות הכי הכי:/ והתחילו לעצבן את נואל מאד אהבתי והיא התגלתה לי כסתם:( מה לדעתך הנושא הכי חרוש העונה - שלקיילן אין בטחון עצמי =לא היה כזה חרוש - שלמישל יש הערכה עצמית נמוכה= מאאאאאאאאאאאאד חרוש - שטיפאני חיה בגטו=הכי חרוש בעולם - שבריטני דומה לג'אניס=לא חרוש לדעתי - שלנואל יש ילד= בטח שחרוש - שלברנדי יש אטיטוד גרוע =חרוש ובצדק - או שקיניה שמנה =ממש לא!!! היו צריכים לחרוש על זה יותר שהשופטים היו מעיפים אותההההההההההההההההההההההההההההההההההה הכי חרוש- טיפאני בעע. ת=ה=נ=ו ת=ו=ד=ה

moomita

New member
"מצטער,

אני לא חושב על דברים שקשורים למישל" ?
? WTF?! חח קרעת אותיי

IkMfNiY

New member
תשובות :) ../images/Emo42.gif../images/Emo205.gif

מי היו הפייבוריטיות שלך
האמת היא שהיה לי קשה העונה למצוא מישהי ממש פייבוריטית. רבקה היתה חמודה. את מי אהבת בהתחלה ואז כבר היא עצבנה/לא ענינה אותך יותר
לא יודעת :X מי הכי התאכזבת שהלכה הביתה
רבקה מי היתה צריכה לנצח - נאימה או קיילן
נאימה מי הכי שנאת העונה
לא שנאתי אף אחת איזה תמונה [לדעתך] הכי יפה העונה
קשה לי להחליט על אחת איזה תמונה הכי מכוערת[לדעתך] העונה
כה, הדג של ליובי ^^ מה את/ה חושב על המקרה של הבנות עם הפצעים של מישל
אני בטוחה שזה לא היה קיצוני כמו שההפקה הציגה את זה מה דעתך על המקום שאליו טסו הבנות-אפריקה , האם באמת היה מתאים
כן מי לדעתך היתה צריכה לפתוח את הדלת לתא הכלא של נלסון מנדלה - נאימה או קיניה
לא ראיתי את הפרק הזה מי יותר אהבת או שפשוט יותר טובה מהשנייה
רבקה או קיילן- רבקה טיפאני או ברנדי- אפחת בריטני או קיניה- בריטני כריסטינה או טטיאנה- כריסטינה מישל או נואל- נואל מה לדעתך על האמהות שלנו-טיפאני ונואל
אמממ... מה לדעתך הנושא הכי חרוש העונה
- שלקיילן אין בטחון עצמי שלמישל יש הערכה עצמית נמוכה - שטיפאני חיה בגטו - שבריטני דומה לג'אניס - שלנואל יש ילד - שלברנדי יש אטיטוד גרוע - או שקיניה שמנה יעל

Sahar 11

New member
../images/Emo192.gif

מי היו הפיבוריטיות שלך: בריטני ונאימה את מי אהבת בהתחלה ואז כבר היא עצבנה/לא ענינה אותך יותר: רקבה [אהבתי אותה אבל אז היא הלכה אז לא ענינה יותר
] מי הכי התאכזבת שהלכה הביתה: בריטני
מי היתה צריכה לנצח - נאימה או קיילן: ברור שנאימה מי הכי שנאת העונה: קיניה
איזה תמונה [לדעתך] הכי יפה העונה:
בין היפות העונה איזה תמונה הכי מכוערת[לדעתך] העונה: כל תמונה של מישל
מה את/ה חושב על המקרה של הבנות עם הפצעים של מישל: דיי מצחיק, גם אני הייתי שומרת מרחק
מה דעתך על המקום שאליו טסו הבנות-אפריקה , האם באמת היה מתאים: כל כך לא
מי לדעתך היתה צריכה לפתוח את הדלת לתא הכלא של נלסון מנדלה - נאימה או קיניה: נאימה, כדי שקיניה תתעצבן
מי יותר אהבת או שפשוט יותר טובה מהשנייה רבקה או קיילן - רבקה טיפאני או ברנדי- טיפאני בריטני או קיניה- בריטני
כריסטינה או טטיאנה: כריסטינה מישל או נואל: נואל מה לדעתך על האמהות שלנו-טיפאני ונואל: אין דעה, בכיף שלהן
מה לדעתך הנושא הכי חרוש העונה - שלקיילן אין בטחון עצמי - שלמישל יש הערכה עצמית נמוכה - שטיפאני חיה בגטו - שבריטני דומה לג'אניס בריטני יש רק אחת - שלנואל יש ילד - שלברנדי יש אטיטוד גרוע - או שקיניה שמנה

Sahar 11

New member
../images/Emo9.gif

גם אני שמתי לב לזה אחרי שקראתי את התשובת שלך

SummerNightCity

New member
לא ראשונה. :(

מי היו הפיבוריטיות שלך? בריטני, כריסטינה. [שרה.
] את מי אהבת בהתחלה ואז כבר היא עצבנה/לא ענינה אותך יותר? נואל. מי הכי התאכזבת שהלכה הביתה? בריטני, כריסטינה, שרה. מי היתה צריכה לנצח - נאימה או קיילן? נאימה. מי הכי שנאת העונה? קיניה\ ברנדי. איזה תמונה [לדעתך] הכי יפה העונה? בריטני עם הבוץ\ כריסטינה עם המאזניים. אפשר להעלות ת'תמונה לפורום? אין לי כח. [חפשו בקישורים.
] איזה תמונה הכי מכוערת[לדעתך] העונה? היו הרבה.
מה את/ה חושב על המקרה של הבנות עם הפצעים של מישל? שהיו צריכים להוציא את מישל מהתוכנית. מה דעתך על המקום שאליו טסו הבנות-אפריקה , האם באמת היה מתאים? מקום אקזוטי.
וכן. מי לדעתך היתה צריכה לפתוח את הדלת לתא הכלא של נלסון מנדלה - נאימה או קיניה? נאימה. מי יותר אהבת או שפשוט יותר טובה מהשנייה רבקה או קיילן - טיפאני או ברנדי- בריטני או קיניה- בריטני. כריסטינה או טטיאנה- כריסטינה. מישל או נואל מה לדעתך על האמהות שלנו-טיפאני ונואל- שיכלו להניק וישתקו. מה לדעתך הנושא הכי חרוש העונה - שלקיילן אין בטחון עצמי - שלמישל יש הערכה עצמית נמוכה - שטיפאני חיה בגטו - שלנואל יש ילד - שלברנדי יש אטיטוד גרוע - או שקיניה שמנה כל אלו.

נקודונת

New member
../images/Emo39.gif../images/Emo203.gif../images/Emo187.gif

מי היו הפיבוריטיות שלך? קיילן ונאימה.
את מי אהבת בהתחלה ואז כבר היא עצבנה/לא ענינה אותך יותר? נואל.
מי הכי התאכזבת שהלכה הביתה? המ... בריטני
מי היתה צריכה לנצח - נאימה או קיילן? נאימה
מי הכי שנאת העונה? הקרב רציני בין קיניה לברנדי.
איזה תמונה [לדעתך] הכי יפה העונה? המ... אני חושבת שתמונת הנמר של נאימה מהממת.
איזה תמונה הכי מכוערת[לדעתך] העונה? ליובי והדג, כמובן.
מה את/ה חושב על המקרה של הבנות עם הפצעים של מישל? איכס.
מה דעתך על המקום שאליו טסו הבנות-אפריקה , האם באמת היה מתאים? למה לא? נחמד.
מי לדעתך היתה צריכה לפתוח את הדלת לתא הכלא של נלסון מנדלה - נאימה או קיניה? נאימה, רק כי קיניה כזאת מעצבנת.
מי יותר אהבת או שפשוט יותר טובה מהשנייה? רבקה או קיילן - קיילן טיפאני או ברנדי- טיפאני בריטני או קיניה- בריטני! כמובן! כריסטינה או טטיאנה - קשה לבחור. טטיאנה. מישל או נואל - נואל.
מה לדעתך על האמהות שלנו-טיפאני ונואל? שתיהן מעצבנות. נואל עם הגעגועים לדמיאן וטיפאני עם ה"אני לא שייכת לכאן! אני מהגטו! אני מהשכונה! אני מאגיבה! יו-יו!"
מה לדעתך הנושא הכי חרוש העונה? - שלמישל יש הערכה עצמית נמוכה

JULI4561

New member
חחחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif

"אני מהשכונה!אני מאגניבה! יו יו ! "

LillysWeet

New member
../images/Emo162.gifעונה../images/Emo155.gif

מי היו הפיבוריטיות שלך?קיילן,כריסטינה. את מי אהבת בהתחלה ואז כבר היא עצבנה/לא ענינה אותך יותר-נאימה. מי הכי התאכזבת שהלכה הביתה-רבקה. מי היתה צריכה לנצח - נאימה או קיילן-אממ...אני מניחה שלנאימה כנראה הגיע לזכות יותר.כי היא גם יותר מיוחדת. מי הכי שנאת העונה-קיניה,בריטני,ברנדי. איזה תמונה [לדעתך] הכי יפה העונה-וואו..יש הרבה.התמונה של קיילן בתינת דלק או מה שזה לא היה ו...אממ...של בריטני כג'ירפה.חה. איזה תמונה הכי מכוערת[לדעתך] העונה-של כריסטינה כהודית.מ-פ-ח-י-ד-ה. מה את/ה חושב על המקרה של הבנות עם הפצעים של מישל-סתם הגזימו. מה דעתך על המקום שאליו טסו הבנות-אפריקה , האם באמת היה מתאים-כן.היה נחמד. מי לדעתך היתה צריכה לפתוח את הדלת לתא הכלא של נלסון מנדלה - נאימה או קיניה-ממש לא משנה.זה רק' עניין טכני.העיקר זה מה שהן לקחו איתן מהמקום הזה.אבל עיצבן אותי שקיניה זלזלה בנאימה! מי יותר אהבת או שפשוט יותר טובה מהשנייה: רבקה או קיילן -קיילן. טיפאני או ברנדי-טיפאני. בריטני או קיניה-בריטני. כריסטינה או טטיאנה-טטיאנה. מישל או נואל-מישל. מה לדעתך על האמהות שלנו-טיפאני ונואל-חמודות. מה לדעתך הנושא הכי חרוש העונה - שלמישל יש הערכה עצמית נמוכה - שטיפאני חיה בגטו - שלנואל יש ילד - שלברנדי יש אטיטוד גרוע כל אלה!!!!

תשובותיי../images/Emo3.gif../images/Emo87.gif

מי היו הפיבוריטיות שלך? כריסטינה,בריטני,רבקה וקיילן.. אבל הכי הכי כריסטינה.. את מי אהבת בהתחלה ואז כבר היא עצבנה/לא ענינה אותך יותר? בריטני..חח.. אני לא ממש אוהב אותה עכשיו.. מי הכי התאכזבת שהלכה הביתה?כריסטינה!!
מי היתה צריכה לנצח - נאימה או קיילן? קיילן.. מי הכי שנאת העונה?קיניה!!!! איזה תמונה [לדעתך] הכי יפה העונה- של כריסטינה של מזל מאזניים.. המזל שלי
אפשר להעלות ת'תמונה לפורום- לא
איזה תמונה הכי מכוערת[לדעתך] העונה- של קיניה שהייתה "שמנה" בקבר מה את/ה חושב על המקרה של הבנות עם הפצעים של מישל? בצדק.. גם אני הייתי נגעל.. מה דעתך על המקום שאליו טסו הבנות-אפריקה , האם באמת היה מתאים? אמ.. כן.. מי לדעתך היתה צריכה לפתוח את הדלת לתא הכלא של נלסון מנדלה - נאימה או קיניה? נאימה@! קיניה אפילו לא ידעה אם הוא מת!! מי יותר אהבת או שפשוט יותר טובה מהשנייה רבקה או קיילן - רבקה טיפאני או ברנדי- טיפני בריטני או קיניה-בריטני כריסטינה או טטיאנה-כריסטינה מישל או נואל-נואל מה לדעתך על האמהות שלנו-טיפאני ונואל- חמודות! מה לדעתך הנושא הכי חרוש העונה - שלקיילן אין בטחון עצמי - שלמישל יש הערכה עצמית נמוכה
- שטיפאני חיה בגטו - שבריטני דומה לג'אניס - שלנואל יש ילד - שלברנדי יש אטיטוד גרוע - או שקיניה שמנה

Beautiful SouI

New member
../images/Emo152.gif../images/Emo27.gif

מי היו הפיבוריטיות שלךקיילן,נאימה,רבקה ומשיל
[שתקו
]
את מי אהבת בהתחלה ואז כבר היא עצבנה/לא ענינה אותך יותרכריסטינה
מי הכי התאכזבת שהלכה הביתהרבקה
מי היתה צריכה לנצח - נאימה או קיילןנאימה
מי הכי שנאת העונהקיניה
,היא הרבה יותר גרועה מברנדי
איזה תמונה [לדעתך] הכי יפה העונה
איזה תמונה הכי מכוערת[לדעתך] העונהקיניה כגרגרנית בשבעת החטאים.
מה את/ה חושב על המקרה של הבנות עם הפצעים של מישלשהן חבורה של פקאצות שמשעמם להן בחיים אז הן נופלות על מסכנה שיש לה פצעים
מה דעתך על המקום שאליו טסו הבנות-אפריקה,האם באמת היה מתאיםהיה מתאים
מי לדעתך היתה צריכה לפתוח את הדלת לתא הכלא של נלסון מנדלה - נאימה או קיניהכאילו ברור שנאימה עובדה ראינו את ההתנהגות של קיניה רק כדי לעצבן אותה זה היה שווה
.
מי יותר אהבת או שפשוט יותר טובה מהשנייה
רבקה או קיילן - קיילן
טיפאני או ברנדי- טיפאני
בריטני או קיניה-בריטני
כריסטינה או טטיאנהכריסטינה
מישל או נואלמישל
מה לדעתך על האמהות שלנו-טיפאני ונואלכל הכבוד שהן נראות ככה אחרי לידה
מה לדעתך הנושא הכי חרוש העונה
- שלקיילן אין בטחון עצמי
- שלמישל יש הערכה עצמית נמוכה
- שטיפאני חיה בגטו
- שבריטני דומה לג'אניס
- שלנואל יש ילד
- שלברנדי יש אטיטוד גרוע
- או שקיניה שמנה למרות שהיה כיף לראות את השופטים יורדים על קיניה בגלל המשקל

JULI4561

New member
אני ../images/Emo29.gif

מי היו הפיבוריטיות שלך
בריטני ורבקה את מי אהבת בהתחלה ואז כבר היא עצבנה/לא ענינה אותך יותר
נואל! מי הכי התאכזבת שהלכה הביתה
בריטני מי היתה צריכה לנצח - נאימה או קיילן
נאימה .. כי כמה שלקיילן מגיע נאימה ממש הפציצה בפרק האחרון מי הכי שנאת העונה
ברנדד
אממ התמונות בסוף של בריטני .. אפשר להעלות ת'תמונה לפורום איזה תמונה הכי מכוערת[לדעתך] העונה
של ליובי[הדג] , ורוב התמונות של מישל מה את/ה חושב על המקרה של הבנות עם הפצעים של מישל
שהם הגזימווו .. חח איך סבתא של טיפאני צחקה עליהן .. חח שילכו לחפש חיים. מה דעתך על המקום שאליו טסו הבנות-אפריקה , האם באמת היה מתאים
לא יודעת .. אפריקה לא ממש נראית לי כמו יבשת של אופנה מי לדעתך היתה צריכה לפתוח את הדלת לתא הכלא של נלסון מנדלה - נאימה או קיניה
לא יודעת מזה משנה בכלל, מי יותר אהבת או שפשוט יותר טובה מהשנייה רבקה או קיילן - רבקה
טיפאני או ברנדי- טיפאני בריטני או קיניה- בריטני
כריסטינה או טטיאנה- כריסטינה מישל או נואל- נואל מה לדעתך על האמהות שלנו-טיפאני ונואל
נואל חוללה על הילד שלה כבר באובססיה וטיפאני,רק רוצה שלילד שלה יהיה טוב כמו כל אמא מה לדעתך הנושא הכי חרוש העונה - שלקיילן אין בטחון עצמי - שלמישל יש הערכה עצמית נמוכה - שטיפאני חיה בגטו
- שבריטני דומה לג'אניס - שלנואל יש ילד
- שלברנדי יש אטיטוד גרוע - או שקיניה שמנה

Fergie7

New member
../images/Emo204.gif

מי היו הפיבוריטיות שלך? בריטני. את מי אהבת בהתחלה ואז כבר היא עצבנה/לא ענינה אותך יותר? קיילן, היא נייתה די משעממת, למרות שאני עדיין אוהבת אותה. מי הכי התאכזבת שהלכה הביתה? דא! ברור שבריטני! מי היתה צריכה לנצח - נאימה או קיילן? לפי הטופמודל נאימה, אבל לפי איך שהן עכשיו בא לי קיילן. מי הכי שנאת העונה ברדני. איזה תמונה [לדעתך] הכי יפה העונה? אין ספציפית בנתיים. איזה תמונה הכי מכוערת[לדעתך] העונה? כל התמונות של ליובי וברנדי וטיפאני. מה את/ה חושב על המקרה של הבנות עם הפצעים של מישל? סוו? האיפור מסתיר הכל. מה דעתך על המקום שאליו טסו הבנות-אפריקה , האם באמת היה מתאים? לא, היה משעמם רצח באפריקה. מי לדעתך היתה צריכה לפתוח את הדלת לתא הכלא של נלסון מנדלה - נאימה או קיניה? זסה לא ממש מעניין אותי. מי יותר אהבת או שפשוט יותר טובה מהשנייה? רבקה או קיילן - ברור שקיילן! טיפאני או ברנדי- אני מעדיפה את טיפאני.
בריטני או קיניה- בריטני
כריסטינה או טטיאנה שתיהן מכוערות...ממ נראלי כריסטינה. מישל או נואל ברור שמישל. מה לדעתך על האמהות שלנו-טיפאני ונואל? טיפאני אמא?
אוי מסכנים הילדים...בכל מקרה, מה כבר יש להגיד על זה? מה לדעתך הנושא הכי חרוש העונה? - שלנואל יש ילד ביי ביי.

שאלון נחמד:]

מי היו הפיבוריטיות שלך-בריטני ונאימה את מי אהבת בהתחלה ואז כבר היא עצבנה/לא ענינה אותך יותר-קיניה מי הכי התאכזבת שהלכה הביתה-בריטני מי היתה צריכה לנצח - נאימה או קיילן-קיילן מי הכי שנאת העונה-קיניה איזה תמונה [לדעתך] הכי יפה העונה
איזה תמונה הכי מכוערת[לדעתך] העונה-של קיניה כפיל מה את/ה חושב על המקרה של הבנות עם הפצעים של מישל-חבורה של מטומטמות, במיוחד נואל. אבל סבתא של טיפני הייתה מצחיקה
מה דעתך על המקום שאליו טסו הבנות-אפריקה , האם באמת היה מתאים-ממש לא. אני חושבת שהן היו צריכות לטוס לניו יורק או למקום כמו דרום אמריקה. מי לדעתך היתה צריכה לפתוח את הדלת לתא הכלא של נלסון מנדלה - נאימה או קיניה-נאימה. מי יותר אהבת או שפשוט יותר טובה מהשנייה רבקה או קיילן - קיילן טיפאני או ברנדי- אף אחת בריטני או קיניה- בריטני כריסטינה או טטיאנה - טטיאנה מישל או נואל - מישל מה לדעתך על האמהות שלנו-טיפאני ונואל-לא סבלתי את שתיהן. מה לדעתך הנושא הכי חרוש העונה- שלקיילן אין בטחון עצמי- שלמישל יש הערכה עצמית נמוכה- שטיפאני חיה בגטו- שבריטני דומה לג'אניס- שלנואל יש ילד- שלברנדי יש אטיטוד גרוע - או שקיניה שמנה היא פשוט לא הפסיקה לדבר על זה.

ShiRa1101

New member
עונה../images/Emo27.gif

מי היו הפיבוריטיות שלך
קיילן,נאימה,בריטני ורבקה. האת מי אהבת בהתחלה ואז כבר היא עצבנה/לא ענינה אותך יותר
נאימה..קצת.
מי הכי התאכזבת שהלכה הביתה
רבקה וקיילן.
מי היתה צריכה לנצח - נאימה או קיילן
קיילן.
מי הכי שנאת העונה
מישל,קיניה,טיפאני וברנדי.
אני לא זוכרת ממש תמונות. אפשר להעלות ת'תמונה לפורום.
איזה תמונה הכי מכוערת[לדעתך]העונה
לא יודעת.
מה את/ה חושב על המקרה של הבנות עם הפצעים של מישל
הגזימו.
מה דעתך על המקום שאליו טסו הבנות-אפריקה , האם באמת היה מתאים
הוא היה אחלה..
מי לדעתך היתה צריכה לפתוח את הדלת לתא הכלא של נלסון מנדלה - נאימה או קיניה
נאימה.
מי יותר אהבת
נאימה..או שפשוט יותר טובה מהשנייה.
רבקה או קיילן
קיילן.
טיפאני או ברנדי
טיפאני.
בריטני או קיניה
בריטני.
כריסטינה או טטיאנה
כריסטינה.
מישל או נואל
שיהיה נואל.
מה לדעתך על האמהות שלנו-טיפאני ונואל
אממ סבבה..נחמדות.למרות שהייתי מעדיפה את נואל בתור אמא שלי מאשר טיפאני.
מה לדעתך הנושא הכי חרוש העונה -
שלקיילן אין בטחון עצמי
שלמישל יש הערכה עצמית נמוכה
שטיפאני חיה בגטו
שבריטני דומה לג'אניס
שלנואל יש ילד
שלברנדי יש אטיטוד גרוע
או שקיניה שמנה..זה היה יותר מצחיק מחרוש.

למעלה