שרשור בוקר יום א'
11/9/2011

לונדרון

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifיש מבצע על טיטולים לקראת החגים

שיבקש מההפקה ברשימת הבקשות האישיות במוצרי היגיינה

גב רומז לצופים שהוא עושה מה שההפקה רוצה...

האינטרקציה בינו לבין ההפקה (קרן)..כמו בן לאמא.."אמא אני רוצה פיפי ,....צריך לקרא אותו ולהבין...וכמובן קרן משתפת פעולה... אין הסבר אחר שבחורה במעמד כמו שלה בעידן של היום היתה עוברת לסדר היום

goodpink

New member
מסכימה. שהוא התחיל הזכיר לי את הפרומו בYES

COMEDY על ילד מעצבן תוכנית מצויירת שצועק כל הזמן אמא אמא אמא אמא באנגלית עד שאמא שלו מתעצבת וצועקת מה...

לא מרגיז, מביך.

גב שוכב לו כמו נסיך מצריים, עצלן שלא מזיז אצבע בבית, מעולם לא הדיח כלים, מעולם לא עשה כביסות, בישל.. וקרן כמו איזו שיפחה חרופה חח חח חי חי חי ...ממש מפגרת.

אין לי בעיה עם זה שהוא לא עוזר

אני באה ממשפחה שמרנית שגם שם הגברים לא כל כך מעורבים בבית, אבל גב לא רק שוכב ולא עושה כלום, הוא גם מרגיז בדרך, אורטל שבאה ממשפחה שמרנית ראתה את המחזה הזה וברחה לחצר אחרי שנתנה לו מבט של פאתט נ.ב חשבתי שהבחילות של ההריון חלפו לי עד שראיתי את יוני אתמול מתנשק, נועה יתך הסליחה אם את קוראת בפורום אבל איכככס

אני לא יודעת מה קורה במשפחות שמרניות

אבל גב לא בבית שלו. הוא חי עם אנשים , כל אחד תורם את חלקו וגם הוא צריך, אין שם אמא שתעבור אחריו ותנקה. מה שהוא עושה נקרא להיות פרזיט. אותי באופן אישי זה דוחה. יוני ? דוחה בכל מובן, הנשיקות הן הדובדבן שעל הקצפת. תרגישי טוב עם הבחילות, לי עזרו ארטיק קרח בטעם אננס ורמזור..

רינתי77

Active member
הרי הוא בונה על זה שהיא תיהיה מוכנה

לסבול כל דבר רק כדי לרוץ איתו יחד למיליון.

צרצרה1

New member
../images/Emo6.gifרינתי מה יהיה? על כל תגובה שלך בא לי

לכתוב "נכון". את כותבת בדיוק מה שאני חושבת.

צרצרה1

New member
יוני הסוטה הדוחה ממשיך בחיבוקי

מעיכת הציצים שלו... ולי בא להקיא. הפעם הוא בא לקרן מאחור, ידיו לוחצות אותה בדיוק בחזה - אבל היא מקדימה אותו ושמה יד על חזה - כך שהוא מועק את הציצים המוגנים ממנו. הרמת היד של קרן כדדי להתחמק ממגע ידיו בחזה שלה מעידה על אי נוחותה מהחיבוק הזה - אבל גם היא, וגם כל שאר הבנות בתכנית "המושפלות" 24/7 - לא אומרת דבר אלא צוחקת.

LIMORMON7

New member
שלום לכולם, אני רוצה לשתף אתכם בדעה שלי כנסו

קרן, תעשה הכל כדי להיות במרכז העיניינים וגם אם זה כרוך בזה שצריך להיות מושפלת. קרן לא טיפשה מה היא לא רואה שגב לא נוגע בה או שהוא מקניט אותה. תאמינו לי אם זה היה קורה לאחת החברות שלה היא הייתה יודעת לנתח את זה מעולה. היא פשוט מוכנה לספוג בשביל שאף אחת לא תתקרב והיא תגיע איתו לגמר וגם שהגברים רוצים אותה. דרך אגב, קרן לא מורידה את הג'ינס הקצר הזה ונראית כמו גבר איתו והשיער הפזור כמו סולן נירוונה. גב, נמשך לחן ונותן לה יותר כבוד מקרן, רגיש אלייה יותר וגב יודע שאם היה יוצא עם חן לדייט או נשאר איתה בחדר לבד בלילה הוא לא היה עומד בפיתוי כי הוא רוצה להגיע עם מתוך אינטרס להגיע לגמר ולזכות במיליון. הוא גם רמז לחן שבחוץ יהיה אחרת והוא לא יכול לדבר על זה עכשיו. העיניים שלו זוהרות שהוא מדבר עם חן, הוא אוהב שהיא יורה ולא מגחכת כמו קרן מכל שטות. כולם יודעים שהתוכנית מכורה לקרן, כל כמי שאני מדברת איתו אומר שנמאס מההתערבות של ההפקה. אם תקראו את הראיון של נאור ציון ב7 ימים ולילות (ידיעות אחרונות) הוא אמר שראה כמה פרקים והחברה שלו בטוח לא הייתה משתתפת בדור הבא והכי חשוב ממה שהוא אמר שלתוכנית יש רייטינג נמוך בגלל שההפקה יותר מידי מתערבת ולא נותנת לקהל לבחור מה היא רוצה לראות. אומר משהו לא? חייבים לסמס לחן שקרן וגב התבלבלו ולא יבינו איך זה קרה. קרן, בחורה זולה, שבתור ברמנית היא בטח חוגגת עם גברים בלי סוף וכנראה שהיא מחפשת את התשומת הלב ולהרגיש מושכת דרך המיטות להרגיש שווה. חן, בחורה אייכותית עזבו את החתך דיבור שלה ועזבו שהיא נמצאת ליד אתי, היא היחידה שנתנה להם חום בבית , אפשר להבין. משהו חשוב. כנראה ההפקה אמרה לאיתן אתמול את התשובות כדי שדניאל תקבל חסינות וכפיצוי תקבל את השרשרת. בכדי שקרן בהצבעות תהיה שלישית ולא רביעית ותועמד להדחה, חשבתם על זה?

צרצרה1

New member
משהו לא נחמד עובר על דניאל מאז

"זכתה" בצנון איתן. היא השמינה, מזניחה עצמה מאד. זורקת על עצמה שמעטאס, כבר לא מתאפרת ולא מסדרת שערה, אלא לצילומים לערוץ 10. כבר לא נכנסת כמעט לבריכה. שורצת מוזנחת במיטה של איתן או משחקת שש-בש עם הבנים.

די כבר עם השש בש הזה!כל הזמן רעש של קוביות

ברקע, באח הגדול זה לא היה קורה , לא היו נותנים להם להעביר את הזמן עם קוביות שש בש. אלא היו נותנים להם להתמודד בניהם עם השיעמום.

היא לא צריכה את זה, היא יפה בטבעי.

אם הייתה מתאפרת מתגנדרת ושורצת כל היום בבריכה, היית כותבת שזו אסטרטגיה..חחחחח

צרצרה1

New member
צליל, נכון שהיא יפה טבעי, אבל אני משווה

להתנהלות שלה לפני שתפסה את הצנון

למעלה