שלום לכולם, אני רוצה לשתף אתכם בדעה שלי כנסו
קרן, תעשה הכל כדי להיות במרכז העיניינים וגם אם זה כרוך בזה שצריך להיות מושפלת. קרן לא טיפשה מה היא לא רואה שגב לא נוגע בה או שהוא מקניט אותה. תאמינו לי אם זה היה קורה לאחת החברות שלה היא הייתה יודעת לנתח את זה מעולה. היא פשוט מוכנה לספוג בשביל שאף אחת לא תתקרב והיא תגיע איתו לגמר וגם שהגברים רוצים אותה. דרך אגב, קרן לא מורידה את הג'ינס הקצר הזה ונראית כמו גבר איתו והשיער הפזור כמו סולן נירוונה. גב, נמשך לחן ונותן לה יותר כבוד מקרן, רגיש אלייה יותר וגב יודע שאם היה יוצא עם חן לדייט או נשאר איתה בחדר לבד בלילה הוא לא היה עומד בפיתוי כי הוא רוצה להגיע עם מתוך אינטרס להגיע לגמר ולזכות במיליון. הוא גם רמז לחן שבחוץ יהיה אחרת והוא לא יכול לדבר על זה עכשיו. העיניים שלו זוהרות שהוא מדבר עם חן, הוא אוהב שהיא יורה ולא מגחכת כמו קרן מכל שטות. כולם יודעים שהתוכנית מכורה לקרן, כל כמי שאני מדברת איתו אומר שנמאס מההתערבות של ההפקה. אם תקראו את הראיון של נאור ציון ב7 ימים ולילות (ידיעות אחרונות) הוא אמר שראה כמה פרקים והחברה שלו בטוח לא הייתה משתתפת בדור הבא והכי חשוב ממה שהוא אמר שלתוכנית יש רייטינג נמוך בגלל שההפקה יותר מידי מתערבת ולא נותנת לקהל לבחור מה היא רוצה לראות. אומר משהו לא? חייבים לסמס לחן שקרן וגב התבלבלו ולא יבינו איך זה קרה. קרן, בחורה זולה, שבתור ברמנית היא בטח חוגגת עם גברים בלי סוף וכנראה שהיא מחפשת את התשומת הלב ולהרגיש מושכת דרך המיטות להרגיש שווה. חן, בחורה אייכותית עזבו את החתך דיבור שלה ועזבו שהיא נמצאת ליד אתי, היא היחידה שנתנה להם חום בבית , אפשר להבין. משהו חשוב. כנראה ההפקה אמרה לאיתן אתמול את התשובות כדי שדניאל תקבל חסינות וכפיצוי תקבל את השרשרת. בכדי שקרן בהצבעות תהיה שלישית ולא רביעית ותועמד להדחה, חשבתם על זה?