שרשור בוקר יום א'
11/9/2011

צרצרה1

New member
מור מעצבנת בדיבור העלאק "יודע כל" שלה

הבחורה שמתיימרת להיות "מרפאת נפש" של אחרים - לא מסוגלת לראות את הדבר המתבקש שהיא צריכה לתקן בעצמה. ולמה מתבקש? כי היא עצמה מספרת (שוב ושוב ושוב...) שככה גם בחוץ. שגם בחוץ אנשים מתרחקים ממנה. היא יוצרת אנטגוניזם חזק בגלל צורת הדיבור היודעת כל שלה. אפילו האינטונציה שלה מעצבנת. לא מבינה מה היא חשבה לעצמה כשנכנסה לתכנית.

easternstar

New member
../images/Emo9.gif בינתיים סגור אצלי. ראיתי שעברו

מצלמה והבנות מקשקשות וסגרתי.
במקום להראות שיחת אסטרטגיה של איתן הקונטרול הטפשים עברו למור מרצה את מישנתה המשעממת.
בוקר טוב, צרצרה

צרצרה1

New member
../images/Emo39.gif../images/Emo24.gifבוקר טוב איסט. ערוץ 29 משמש

להפקקה הזו תחנה לשידור סנוקר, שש בש ואנשים ישנים או מורחים לאק. ככה הם יכולים יותר לשלוט בעריכה שיקרית בערוץ 10. נשבעתי לעצמי שאם תהיה שוב תכנית 24/7 - לא אתחבר וגם לא אסתכל דרך האינטרנט. וכך אעשה בכל תכנית שמוטי רייף את פחימה יפיקו.

easternstar

New member
../images/Emo13.gif גם אני לא נותן להם צ'אנס נוסף אחרי הסנוקר

הששבש והמצלמה המזגזגת.
יום נפלא, צרצרה

מור הזאת מתחילה להתמסכן כדי שישאירו אותה

בוילה. יום ההדחה הגיע, והיא מתמסכנת שישאירו אותה. גם אתמול התבכיינה לליהי לגבי בן. חיה בסרט, שהיא תשאר היום בוילה.

צרצרה1

New member
../images/Emo13.gifנכון מיצי, אבל תיקון קטן: היא לא "התחילה"

עכשיו להתמסכן. היא עשתה זאת מההתחלה. כבר מההדחה הראשונה היא ערכה שיחות עם הבנים. חן דיברה על זה לא מעט - וצדקה. מור עורכת "מסע בחירות" דוחה. גם היא מהטיפוסים שאצלה כולם לא בסדר כלפיה, והיא, ה"מסכנה" לא מבינה למה...

שן22

New member
הם לא ישאירו את מור היא וונינה הולכות היום

וחן בשבוע הבא להכניס חדשות הייתה שוב החלטה כושלת של ההפקה נזכרו מאוחר מידי

צרצרה1

New member
גם מאוחר מידי, ושוב, גם בחירת בנות גרועה

ההפקה הזו כמו מחפשת לעשות הכל - הכי גרוע שאפשר.

שן22

New member
../images/Emo240.gif אני חושבת ששיניתי את דעתי על גב, עברתי

על השירשור של אתמול בלילה וקראתי את כל מה שקרה ואחד הכותבים פה אמר על גב שהוא לא נוגע בקרן בגלל שהוא מתכוון לזרוק אותה בחוץ והוא לא רוצה להצטייר כמניאק הוא פה רק בשביל הכסף וזה באמת נכון תארו לכם איזה מסכנה תצא קרן כאשר היא נוצלה וניזרקה ע"י שני גברים איתן וגב ופשוט גב חכם מספיק בכדי לא ליפול במניפולציות של ההפקה שרוצה שזה יקרה ושבנוסף הם רוצים שהוא יעשה את אותו דבר לחן בגלל זה הוא לא באמת מתקרב כדי שהם לא יפתחו אליו רגשות הרי הוא עושה הכל בשביל שקרן תבין שזה לא זה אבל היא עדיין מתעקשת, בדרכו שלו הוא עושה את הדבר הנכון.

צרצרה1

New member
מה שבטוח זה שקרן דוחה את גב פיזית. מאד מאד

אפילו. קרן פשוט כופה עצמה עליו. זה מביך לראות עד כמה היא דוחה אותו - ובכמה בריאות זה עולה לו לא לזרוק אותה ממנו.

לונדרון

New member
../images/Emo268.gifאולי

אישית ממש לא איכפת לי מה יעלה בגורל היחסים בין גב לקרן. כתבתי גם למעלה, הרושם שהתקבל אצלי הוא שגב קיבל החלטה עקרונית, לפני שהוא נכנס כ"רווק" 2, שלא להתגופף עם אף אחת בוילה (אפילו לא להתנשק). הוא אמר משהו על זה בשיחה שהייתה לו עם מור וגם לבנים שהעלו בפניו אופציה של התקדמות, "אז נתנשק, ואז מה?". ת'כלס מצבי הרוח שלו יכולים להעיד שזה חלק ממבחן עצמי של דחיית סיפוקים והוכחה עצמית שהוא יכול להציב לעצמו יעד ולדבוק בו, כמו המאבק היומיומי בהתמכרות. לגבי מערכת יחסים ממוסדת, הוא כנראה עדיין לא שם.

שן22

New member
כן הכוונה שלי זה בגלל שהוא נכנס לוילה לא פנוי

ריגשית אז היא קיבל החלטה מודעת שהוא לא הולך לפתח כלום עם אף אחת הכל לצורכי זכייה במשחק כפיצוי על הישרדות, אבל למרות שהוא יכול לנצל הזדמנויות עם קרן הוא לא עושה את זה כדי לא להצטייר כמניאק

אבל הוא גם לא אומר לה' לא'.

אם החליט שלא לפגוע בה, הוא מתנהג מוזר, הוא הכי פוגע בה. הוא רואה כמה היא כרוכה אחריו ועושה צחוק מעצמה...והוא עדיין ממשיך. אם זה נכון, הוא צריך היה להתנהג איתה כפי שהוא מתנהג עם חן, שומר על אש קטנה. הוא סתם מושך אותה באף כדי להגיע לגמר עם בחורה. לדעתי, השאיר מישהי בחוץ ובא לקחת את המליון, פועל בצורה אסטרטגית מהראש ולא מהרגש. כללית, לא עושה עלי רושם בכלל הוא עצלן ברמות אין לתאר, פשוט כשלון של ההפקה.

שן22

New member
כן ההבדל בין חן לקרן זה שעם קרן הוא חושב שהוא

יכול לזכות בגמר בגלל זה הוא מנהל כביכול איזשהו קשר סודי מגוחך איתה בבית הוא לא בסדר אבל היא לא צריכה להשפיל את עצמה ככה מולו כל הזמן

גב נמצא עם קרן, רק בשביל המיליון

ההתנהגות שלו גם מגעילה, כי רואים שהוא לא מעוניין בקרן, ובכל זאת משחק איתה. קרן לא יודעת להרפות מגב. היא רואה שהוא לא מתייחס אליה, והיא ממשיכה לנשק אותו ולישון איתו במיטה, גם אני חושבת שהוא לא נפרד מהחברה שלו, ובא בשביל לזכות בחצי מיליון עם קרן. בחוץ הוא לא ישמור על קשר לא עם קרן ולא עם אחד מהבנים והבנות

צרצרה1

New member
לונדרון, כנראה שגב שומר על מערכת יחסיו הקודמת

אבל גם בלעדיה - ברור שקיבלת החלטה, אסטרטגית או לא - שלא להכנס למערכת יחסים אינטימית בוילה. אך בכל מקרה - התעוב הגופני שלו מקרן, כאישה - הוא בולט. ממש מודגש. קשה לי להאמין שהיינו רואים מחזות דחייה כאלה בינו לבין חן - לו היתה שוכבת במיטתו...

שן22

New member
כן כשגב מסתכל על חן הוא כל הזמן אומר לה איזה

יפה את איזה כוסית הוא מחייך לה ולכן הוא מבלבל אותה באמת יש לו טורן אוף מקרן מסיבה כלשהי

למעלה