שרשור בוקר
יום ד' 31/8

בוקר אור, אני הייתי בוחרת בדניאל, קרן ואתי

אם כי לדעתי מגיע כמובן לכולן ואף תירוץ לא מספיק טוב. הייתי בוחרת בדניאל, כי היא עוברת מסע ארוך וקשה בבית, היא לא צריכה את האישור מהבית לבחירה שלה, אבל לדעתי זה יתרום לשקט הנפשי שלה ויתן לה אויר למשוך עד לסוף, בסך הכל היא מנהלת סוג של זוגיות מול פני כל האומה ומילה של אמא תעזור הרבה. חוץ מזה שהם דפקו אותה ביום הולדת אז זה יכול להוות פיצוי. קרן - פשוט כי המצב שלה קטסטרופלי, היא חייבת לקבל איזו כאפה, שתתעשת על עצמה, עד עכשיו היא פשוט עושה בושות. אתי בלית ברירה, אחרת היא תמרר להם את החיים עד שהיא תצא הביתה. לליהי לא הייתי ותנת פשוט כי אני לא אוהבת את ליהי חחחח וגם כי אני רואה בה שחקנית וככזו, שתמשיך בהצגה. לאורטל הייתי מאוד רוצה לתת, אבל אתי תפסה לה את המקום...
.

webguy

New member
לגבי הבחירה שלך שאורטל לא -אין חדש תחת השמש

לפחות אפשר לומר שיש בך עקביות - גם עקביות בטעויות ..

ליאורי13

New member
אורטל זכתה,היא קיבלה סמס שאחותה תבוא

ולא אמא שלה, אורטל חוששת שאמא שלה כועסת שהיא נכנסה לתכנית

קשקשה9

New member
אורטל וויתרה על שיחת הטלפון בשביל אתי

מי אמר כפויית טובה ולא קיבל? בעצם.......כל אחת שם מקבלת מה שמגיע לה!

חני156

New member
מסתמן שהחדשות לא ראו כלום מהתוכנית !!!

או שהן באמת טיפשות.. ואתי? מה נותר להגיד שלא נאמר...?? רעה רעה רעה אורטל צריכה לפגוש את אמא שלה נקודה!!!!! שההפקה יתערבו.. לא ייתכן שכל פריבילגיה שנותנים להם.. קרן ליהי ואתי יקבלו אותה, אין עוד בנות??? איפה הצדק

רינתי77

Active member
אתי לא מסוגלת לפספס הזדמנות להראות

ולהוכיח חעצמה ולכל הבית שהיא משפיעה ומכוונת את מהלך העניינים. הבחורה זקוקה לתשומת לב באופן פאתולוגי ממש, לכן היא דואגת לייצר סביבה דרמה כל הזמן. היא הופכת כל דבר לקשור אליה. העובדה שאין בבית אף גבר שהתעניין בה מבחינה רומנטית, גורמת לה לעוד יותר מוטיבציה להוכיח עד כמה היא בעלת השפעה בבית.

רינתי77

Active member
אתי יודעת, בחושים מחודדים של סוציופאת

אמיתי, לגעת בנקודות שחשובות לכל אחד ואחד. מעבר לזה, הסתבר לי כבר מזמן שהאנשים בבית, משיקולי תדמית וכן מחולשת אופי, נמנעים מלהיכנס איתה לעימותים.

andy181

New member
למה כל אחת מקבלת מה שמגיע לה?

לדני ואורטל לא מגיע לראות את אמא שלהן, הן -2 וויתקות שהתנגו הכי טוב במשך החודשיים האלו אין פה בכלל מידה כנגד מידה.

CRAZYxNUTS

New member
../images/Emo269.gifאתי מתחילה עם ההצגה"החולה המדומה" העיקר

שיבחרו אותה לראות את אמא

עדכונים אחרונים

ליהי רוצה את אמא עם דבר ההודעה אודות האמהות, יוצאת ליהי לחצר עם קרן ומתפרקת בבכי. איתן מנסה להבין ממנה למה היא בוכה והיא עונה בתשובה כי "אמא שלי היא החברה הכי טובה שלי" גב מודאג מהמפגש עם האימהות הוא חושש שלא כל אמא תרצה עבור הבת שלה בן זוג עם עבר כמו שלו אתי: "דניאל חזקה, היא יכולה להישאר" "אמרתי להן כבר שזה את וקרן", מנחמת אתי את ליהי, וחוזרת בפניה על הדברים שאמרה לבנות החדשות, אלו שבאמת אמורות לקבל את ההחלטה. אתי ממשיכה וקובעת בפסקנות כי להן יותר מגיע מלדניאל ואורטל. "אני מבטיחה לך", אתי מרשה לעצמה להבטיח לליהי כי תפגוש את אמא שלה

niva99

New member
החשדות צריכות לתת לאורטל לדני לרנדומלית

מציר הרשע...

למעלה